Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• Hozzászólások 2,1k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
Még szép :huh:

Mennyit adtál értük ?

konzollal volt 15 pénz....sztem jó ár...

talán csütörtökön berakatom ha megjön az ihlet

Elküldve
konzollal volt 15 pénz....sztem jó ár...

Jó ár. Calibra ülés átlagosan 20E körül van egy pár, és most irigyellek is, mert nekem az anyósülés nem állítható magasságú. :huh:

Elküldve
Jó ár. Calibra ülés átlagosan 20E körül van egy pár, és most irigyellek is, mert nekem az anyósülés nem állítható magasságú. :huh:

majd cserélünk :lol:

Elküldve
majd cserélünk :huh:

Rosszabbul jársz, mert az enyém nem ilyen szép kék. :lol:

Amúgy nekem csak egy jobb oldali üléssín kéne, mert azon van a magasságállító szerkezet.

Elküldve

Sziasztok!

Enyhe utalást kaptam Gelkó bajtárstól,hogy nem ártana néha idedugnom a képernyőmet,az asconás bajtársak közé :huh: Nos itt vok. Igaz,az én autóm még nagyon kezdeti stádiumában van,de egyszer biztos tök jó lesz ha kész lesz.(B Ascona '79)

Gelkó,jók a cali ülések,és szerintem is pöpec a kék szín! én is kék b*zi vagyok,és most épp elhasznált

kék és uv leddel ellátott öngyújtókat gyűjtök,egy egyedi műszerfal megvalósításához :lol:

Szép estét mindenkinek

Elküldve
ELADÓ MAGYAR ASCONA CABRIO

különbség hogy ez Keinath C3as - 1500körüli gyártásszámmal....

jövőhéten felveszem a kapcsolatot az emberrel :)

Azt írja,hogy 2 db van forgalomban az országban. De egyszer az RTL autósműsorában egy pirosas színűt teszteltek ami szintén Magyar volt. :huh:

Tényleg nem sürü darab de azért szerintem több van itthon mint 2. :lol:

Elküldve
Azt írja,hogy 2 db van forgalomban az országban. De egyszer az RTL autósműsorában egy pirosas színűt teszteltek ami szintén Magyar volt. :huh:

Jelentem körmenden biztos hogy van egy sárga,a múlt héten láttam....megy is,magyar is...aztán ez még szép is :) legközelebb le is fényképezem

Elküldve

az a piros kikerült Németországba...

Roli !

ha a körmendit látod légyszi fényképezz, tuljatól meg ha tudsz kérj vmi elérhetőséget :)

sztem sem 2 van mert miért lenne csak 2....ezért nem szoktam mondani h 1-2-3.....db van hanem csak azt h nem tudom :D

Elküldve
Roli !

ha a körmendit látod légyszi fényképezz, tuljatól meg ha tudsz kérj vmi elérhetőséget :)

Meglesz :huh: én is nézegetném még otthon :lol:

Elküldve

Magyarországon 2 db van forgalomban.
Csak ne firkálta volna össze a gumijait..............

Még cseresznye, hogy a másikat már láttam, és klubtagé! :huh: :lol: .......és nincs összefirkálva a kereke.

Elküldve
Csak ne firkálta volna össze a gumijait..............

Még cseresznye, hogy a másikat már láttam, és klubtagé! :huh: :) .......és nincs összefirkálva a kereke.

már nincs összefirkálva a kereke...

sztem kicsit béna úgy h minden le van fényezve fehérre -lökösök,hűtőrács stb - de ez a széria ígye nézett ki gyárilag :lol:

Elküldve

Ez a gyönyörüség ott áll ahol dolgozom.Most lett kész a fényezés.Azt nem tudom milyen motor van benne mert a tulajdonosát nem láttam még.Nekem nagyon tetszik.Azt hiszem A corsa helyett inkább majd egy ilyenre gyúrok :unsure:

HPIM_031_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

HPIM_034_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

HPIM_036_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

HPIM_035_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Elküldve
Ez a gyönyörüség ott áll ahol dolgozom.Most lett kész a fényezés.Azt nem tudom milyen motor van benne mert a tulajdonosát nem láttam még.Nekem nagyon tetszik.Azt hiszem A corsa helyett inkább majd egy ilyenre gyúrok :unsure:

Vazze'!

Nagyon szép! Nagyon tetszik ahogy összehozta elöl a köténylemezt meg a lököst,valami ilyesmit terveztem én is a sajátomra,de sosem tudtam elképzelni rendesen...Most meg itt van előttem :)

Járkálj még egy kicsit ott,hátha találsz még! :D

Elküldve
Diesel (pupos) Motorháztető van rajta. :unsure:

De szerintem 1,6-tól 3000-ig (benzines persze) minden előfordulhat.

Jól áll neki...

Még a végén én is szerzek egyet :)

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.