mélykék76 Elküldve Június26, 2006 Megoszt Elküldve Június26, 2006 ....a kék minta szépen illik a kék műszerfalhoz :lol:.... Még szép :huh: Mennyit adtál értük ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június26, 2006 Megoszt Elküldve Június26, 2006 Még szép :huh: Mennyit adtál értük ? konzollal volt 15 pénz....sztem jó ár... talán csütörtökön berakatom ha megjön az ihlet Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Június27, 2006 Megoszt Elküldve Június27, 2006 konzollal volt 15 pénz....sztem jó ár... Jó ár. Calibra ülés átlagosan 20E körül van egy pár, és most irigyellek is, mert nekem az anyósülés nem állítható magasságú. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 Jó ár. Calibra ülés átlagosan 20E körül van egy pár, és most irigyellek is, mert nekem az anyósülés nem állítható magasságú. :huh: majd cserélünk :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 majd cserélünk :huh: Rosszabbul jársz, mert az enyém nem ilyen szép kék. :lol: Amúgy nekem csak egy jobb oldali üléssín kéne, mert azon van a magasságállító szerkezet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Július2, 2006 Megoszt Elküldve Július2, 2006 Sziasztok! Enyhe utalást kaptam Gelkó bajtárstól,hogy nem ártana néha idedugnom a képernyőmet,az asconás bajtársak közé :huh: Nos itt vok. Igaz,az én autóm még nagyon kezdeti stádiumában van,de egyszer biztos tök jó lesz ha kész lesz.(B Ascona '79) Gelkó,jók a cali ülések,és szerintem is pöpec a kék szín! én is kék b*zi vagyok,és most épp elhasznált kék és uv leddel ellátott öngyújtókat gyűjtök,egy egyedi műszerfal megvalósításához :lol: Szép estét mindenkinek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július7, 2006 Megoszt Elküldve Július7, 2006 ELADÓ MAGYAR ASCONA CABRIO különbség hogy ez Keinath C3as - 1500körüli gyártásszámmal.... jövőhéten felveszem a kapcsolatot az emberrel :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július7, 2006 Megoszt Elküldve Július7, 2006 ELADÓ MAGYAR ASCONA CABRIO különbség hogy ez Keinath C3as - 1500körüli gyártásszámmal.... jövőhéten felveszem a kapcsolatot az emberrel :) Azt írja,hogy 2 db van forgalomban az országban. De egyszer az RTL autósműsorában egy pirosas színűt teszteltek ami szintén Magyar volt. :huh: Tényleg nem sürü darab de azért szerintem több van itthon mint 2. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Július8, 2006 Megoszt Elküldve Július8, 2006 Azt írja,hogy 2 db van forgalomban az országban. De egyszer az RTL autósműsorában egy pirosas színűt teszteltek ami szintén Magyar volt. :huh: Tényleg nem sürü darab de azért szerintem több van itthon mint 2. :lol: Jelentem körmenden biztos hogy van egy sárga,a múlt héten láttam....megy is,magyar is...aztán ez még szép is :) legközelebb le is fényképezem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július9, 2006 Megoszt Elküldve Július9, 2006 Azt írja,hogy 2 db van forgalomban az országban. De egyszer az RTL autósműsorában egy pirosas színűt teszteltek ami szintén Magyar volt. :huh: Tényleg nem sürü darab de azért szerintem több van itthon mint 2. :lol: az a piros kikerült Németországba... Roli ! ha a körmendit látod légyszi fényképezz, tuljatól meg ha tudsz kérj vmi elérhetőséget :) sztem sem 2 van mert miért lenne csak 2....ezért nem szoktam mondani h 1-2-3.....db van hanem csak azt h nem tudom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Július10, 2006 Megoszt Elküldve Július10, 2006 Roli ! ha a körmendit látod légyszi fényképezz, tuljatól meg ha tudsz kérj vmi elérhetőséget :) Meglesz :huh: én is nézegetném még otthon :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 GELKO????? hogy teccik??????ascona cabrio Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 GELKO????? hogy teccik??????ascona cabrio Kicsit le vagy maradva :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Július13, 2006 Megoszt Elküldve Július13, 2006 Kicsit le vagy maradva :lol: Ez már egy másik ne bántsátok már :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július13, 2006 Megoszt Elküldve Július13, 2006 ascona cabrio Magyarországon 2 db van forgalomban.Csak ne firkálta volna össze a gumijait.............. Még cseresznye, hogy a másikat már láttam, és klubtagé! :huh: :lol: .......és nincs összefirkálva a kereke. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július13, 2006 Megoszt Elküldve Július13, 2006 Csak ne firkálta volna össze a gumijait.............. Még cseresznye, hogy a másikat már láttam, és klubtagé! :huh: :) .......és nincs összefirkálva a kereke. már nincs összefirkálva a kereke... sztem kicsit béna úgy h minden le van fényezve fehérre -lökösök,hűtőrács stb - de ez a széria ígye nézett ki gyárilag :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Július13, 2006 Megoszt Elküldve Július13, 2006 Kicsit le vagy maradva :huh: jó bocs..... ezt szombaton nem mon6tad volna,na jó amíg le nem pukkant...... :lol: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július13, 2006 Megoszt Elküldve Július13, 2006 jó bocs..... ezt szombaton nem mon6tad volna,na jó amíg le nem pukkant...... :lol: :) :D We-hehe-he :huh: Szép röpte vót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július19, 2006 Megoszt Elküldve Július19, 2006 Ez a gyönyörüség ott áll ahol dolgozom.Most lett kész a fényezés.Azt nem tudom milyen motor van benne mert a tulajdonosát nem láttam még.Nekem nagyon tetszik.Azt hiszem A corsa helyett inkább majd egy ilyenre gyúrok :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Július19, 2006 Megoszt Elküldve Július19, 2006 Ez a gyönyörüség ott áll ahol dolgozom.Most lett kész a fényezés.Azt nem tudom milyen motor van benne mert a tulajdonosát nem láttam még.Nekem nagyon tetszik.Azt hiszem A corsa helyett inkább majd egy ilyenre gyúrok :unsure: Vazze'! Nagyon szép! Nagyon tetszik ahogy összehozta elöl a köténylemezt meg a lököst,valami ilyesmit terveztem én is a sajátomra,de sosem tudtam elképzelni rendesen...Most meg itt van előttem :) Járkálj még egy kicsit ott,hátha találsz még! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július20, 2006 Megoszt Elküldve Július20, 2006 Diesel (pupos) Motorháztető van rajta. :unsure: De szerintem 1,6-tól 3000-ig (benzines persze) minden előfordulhat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Július20, 2006 Megoszt Elküldve Július20, 2006 Diesel (pupos) Motorháztető van rajta. :unsure: De szerintem 1,6-tól 3000-ig (benzines persze) minden előfordulhat. Jól áll neki... Még a végén én is szerzek egyet :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július20, 2006 Megoszt Elküldve Július20, 2006 Jól áll neki... Még a végén én is szerzek egyet :unsure: én a rekiken nézem irigykedve mindig...kár h c asconában nem volt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Gelko a tied szebb :unsure: Találtam még egyet :) ez szinte gyári állapotban van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Gelko a tied szebb :D :unsure: ez most gúnyos volt vagy komoly :lol: :D a rendszáma teccik.... találtam 2 képet http://img.tar.hu/gelko/img/24019883.jpg http://img.tar.hu/gelko/img/24024189.jpg és mégegy gyönyörű ascona :) http://img.tar.hu/gelko/img/24024457.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts