rtomi Elküldve Június13, 2006 Megoszt Elküldve Június13, 2006 Tényleg bacott csúnya. :huh: Ez viszont testszett vasárnap a reptéren. (leszámítva a vonóhorgot.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június13, 2006 Megoszt Elküldve Június13, 2006 néztem a képeid közt én is ... ez nem a monorierdei bontósé ? vagy volt mert régen árulta... nekem korlátozottan teccik csak :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Június13, 2006 Megoszt Elküldve Június13, 2006 nekem korlátozottan teccik csak :huh: Pedig szerintem se rossz, elég diszkrét, a hátsó lökös alja kicsit elnagyolt ötlet, és a küszöböt hátul is fel kellett volna húzni, de überall rendben van, nem giccses. :lol: (mondjuk a vonóhorog télleg gáz...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Pedig szerintem se rossz, elég diszkrét, a hátsó lökös alja kicsit elnagyolt ötlet, és a küszöböt hátul is fel kellett volna húzni, de überall rendben van, nem giccses. :lol: (mondjuk a vonóhorog télleg gáz...) Szerintem jól néz ki :huh: Vonóhorogról pedig annyit, hogy talán azért van rajta, mert használja :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Vonóhorogról pedig annyit, hogy talán azért van rajta, mert használja :huh: Deakkormeg rakjon rá levehetőt könyörgöm, mert ez így nagyongáz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Deakkormeg rakjon rá levehetőt könyörgöm, mert ez így nagyongáz... Levehető ez is, csak spojlival együtt :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június15, 2006 Megoszt Elküldve Június15, 2006 Szerintem jól néz ki :huh: Vonóhorogról pedig annyit, hogy talán azért van rajta, mert használja :lol: ha használja akkor is lehetett volna szebb megoldást csinálni....egyébként a levehetőn én is gondolkozom mert jó lenne ha lenne...de állandóra nem hagynám fent Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június17, 2006 Megoszt Elküldve Június17, 2006 ERRE sem tudok mit mondani....sok benne a munka az biztos :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június17, 2006 Megoszt Elküldve Június17, 2006 Szép az Airbrush,csak az indiános minták nagyon nem jönnek be. Anti ismerős a kormány? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június17, 2006 Megoszt Elküldve Június17, 2006 Bizti rólam koppintotta... :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Június17, 2006 Megoszt Elküldve Június17, 2006 csak úgy érdekes: 2200-ért eladó egész eddig garázsban állt tulképp soha senki nem ült a hátsóülésen, a motortérben a kosz valódi - az üregvédőviszra ragadt.... gyakorlatilag újautó Ascona B Berlina 2,0 S Aut. 26tkm 1979 Chrommodell Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június17, 2006 Megoszt Elküldve Június17, 2006 De akkor miért más színű a jobb első és a hátsó ajtó? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Június17, 2006 Megoszt Elküldve Június17, 2006 jó kérdés! nem is vettem észre mintha spaltja is lenne, bár a többi képen nem látszik dee az enyém is szokott különböző színtónusokat mutatni az egymás melletti határos felületeken a kép is nagyon gyenge minőségű eladó hibaként csak az első szélvédő sarkánál lévő rozsdadudort említette és, h a hátsólököst megnyomta az Oma mikor egyszer utoljára beparkolt vele. szvsz ha tényleg nincs több bibije a 2,2 reális érte, uitt egy svéd SR-t 3,5-ért hirdetnek na aaaaz tényleg tipitopi az árak tényleg emelkednek, többen is írják odakint. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június18, 2006 Megoszt Elküldve Június18, 2006 én nem látom az eltérést :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június18, 2006 Megoszt Elküldve Június18, 2006 én nem látom az eltérést :lol: Nem is ez a munkád. :) Én 20 éve ilyeneket nézek. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június18, 2006 Megoszt Elküldve Június18, 2006 Én 20 éve ilyeneket nézek. :huh: az eszembe jutott :) de akkor is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június22, 2006 Megoszt Elküldve Június22, 2006 http://img372.imageshack.us/my.php?image=picture4618ou.jpg http://img372.imageshack.us/my.php?image=picture4608hp.jpg http://img372.imageshack.us/my.php?image=picture4739qq.jpg jobbkormányos.... jah és emberünk az asszonynak csinálta :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június22, 2006 Megoszt Elküldve Június22, 2006 ez nagyon jól néz ki Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június22, 2006 Megoszt Elküldve Június22, 2006 http://img372.imageshack.us/my.php?image=picture4618ou.jpg http://img372.imageshack.us/my.php?image=picture4608hp.jpg http://img372.imageshack.us/my.php?image=picture4739qq.jpg jobbkormányos.... jah és emberünk az asszonynak csinálta :huh: Nagyon szép!!!!!!!!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június22, 2006 Megoszt Elküldve Június22, 2006 Szerintem a feka szin nemáll jól neki. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június22, 2006 Megoszt Elküldve Június22, 2006 Szerintem a feka szin nemáll jól neki. :huh: szép meg sok munka volt vele de a fekete szín azért nem az igazi sztem mert a tető nem annyira hangsúlyos...a hűtőrács sem illik oda. gyárilag voltak rajta csíkok az vállvonalban -vagy hogy mondjam - azon gondolkoztam én is régen de nem tudom...majd mutatok 1-2 gyári képet Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június25, 2006 Megoszt Elküldve Június25, 2006 kapott ma az ascona egy pár calibra első ülést egész jó állapotban van -nincs szakadva - és az ára is jó volt... berakva nem tudom mikor lesz mert teljesen más a tartókonzol...nekem még az "U" alakú cső van elöl,de majd a kasztnis megoldja -remélem.... a kék minta szépen illik a kék műszerfalhoz :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június25, 2006 Megoszt Elküldve Június25, 2006 berakva nem tudom mikor lesz mert teljesen más a tartókonzol...nekem még az "U" alakú cső van elöl,de majd a kasztnis megoldja -remélem.... Ehh azért keep an eye on da lakker, nehogy kókány rulez legyen... Szép ülés. Azér volna kérdésem. Nem bör illene bele? Az naon drága? Lehet egyáltalán szerezni? Mert Kadett GSi Championt hoztak ki börrel, talán abból lehetne szerezni - drágáér, és még talán illene is a kocsidba. Kicsit csodálkoztam hogy kékeset szerváltál, aszontad fekát szeretnél. De nem fikázni akartam, szerintem ez az ülés nagyon jól fog állni a gépsasban, muti majd meeeg :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június26, 2006 Megoszt Elküldve Június26, 2006 élőben szebb az ülés :huh: most még kicsit barátkozom vele én is de azért döntöttem-e mellett mert nagyon nem találtam mást...a mostanitől meg szinte undorodom már annyira szar...főleg h itt a meleg beizzad,ragad stb.... félbőrt akartam de nem volt,és most nem akartam túl sokat költeni rá-nem is tudnék....ez meg sztem jó áron volt... a kéktől idegenkedtem de kék a műszerfalam is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június26, 2006 Megoszt Elküldve Június26, 2006 Jó lesz az ülés :lol: a bőr nagyon drága,pedig de szeretnék én is :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts