Gelko Elküldve Május8, 2006 Megoszt Elküldve Május8, 2006 Itt lakik a flexesbácsi? :) remélem igen...mert az jót jelentene de remélem nemsokára okosabb leszek :( ne parkolj a környéken ha nem akarsz gsi kabriot :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május12, 2006 Megoszt Elküldve Május12, 2006 Redinek :) annyi a különbség h ez Keinath C3as ascona cabriora készült és az enyém nem az hanem Voll vagy Hamond.....de lényegében ugyanaz.... :( ööö most kicsit pofára estem mert ez a kemény tetősre volt.... Redi akkor marad a gumipók :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május14, 2006 Megoszt Elküldve Május14, 2006 Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május14, 2006 Megoszt Elküldve Május14, 2006 Jó közelre parkolt vazze. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május21, 2006 Megoszt Elküldve Május21, 2006 Gelko!! A cabriós hátsólököse nemugyanaz mint a 4 ajtósé? :) Tudok egyet olcsójé egy 4 ajtós Ascona GT-ről neked. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május21, 2006 Megoszt Elküldve Május21, 2006 Gelko!! A cabriós hátsólököse nemugyanaz mint a 4 ajtósé? :) Tudok egyet olcsójé egy 4 ajtós Ascona GT-ről neked. ;) nem tudom :) azt tudom h a 4 nem ua.mint az 5 de h a 4.ua-e mint a 2 :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május21, 2006 Megoszt Elküldve Május21, 2006 nem tudom :) azt tudom h a 4 nem ua.mint az 5 de h a 4.ua-e mint a 2 :) Nézz utánna mert hihetetlenül olcsó.(szinte ingyen) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május22, 2006 Megoszt Elküldve Május22, 2006 az íbély tele van szórva ascona H&T cabrio cuccokkal...ha lenne "kedvem" felvásárolnám őket...és olcsóbb mint ahonnan én vásároltam-bár ezek bontottak :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május22, 2006 Megoszt Elküldve Május22, 2006 az íbély tele van szórva ascona H&T cabrio cuccokkal...ha lenne "kedvem" felvásárolnám őket...és olcsóbb mint ahonnan én vásároltam-bár ezek bontottak :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május23, 2006 Megoszt Elküldve Május23, 2006 Nagyon úgy néz ki hogy a cabrio valóban Voll gyártmány..ami azt jelenti h 100 db körül gyártottak ilyet.....mert a gyártó csődbe ment-aztán vette át a H&T nevű cég a gyártást. nehéz különbséget tenni a 2 tipus közt...más a plaketjuk meg a voll kabrioknél a plaket középen van a H&T cabriokhoz képest....nekem a plakettem Voll-os...-és uaz a sorszám volt a másik azonosítási helyen-az ajtókárpit belsejében...... szóval nagy esélyt látok rá....ha vki tud más infot akkor ne titkolja..... bár tul képp tökmindegy h hány darab van belőle :) kezd olyan lenni a topic mintha a webnaplóm lenne....kár h a klubban 2 ascona van összvisz....(Gabóéval együtt 3) de aktív C ascona csak az enyém :) :( ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május23, 2006 Megoszt Elküldve Május23, 2006 Nagyon úgy néz ki hogy a cabrio valóban Voll gyártmány..ami azt jelenti h 100 db körül gyártottak ilyet.....mert a gyártó csődbe ment-aztán vette át a H&T nevű cég a gyártást. nehéz különbséget tenni a 2 tipus közt...más a plaketjuk meg a voll kabrioknél a plaket középen van a H&T cabriokhoz képest....nekem a plakettem Voll-os...-és uaz a sorszám volt a másik azonosítási helyen-az ajtókárpit belsejében...... szóval nagy esélyt látok rá....ha vki tud más infot akkor ne titkolja..... bár tul képp tökmindegy h hány darab van belőle :) kezd olyan lenni a topic mintha a webnaplóm lenne....kár h a klubban 2 ascona van összvisz....(Gabóéval együtt 3) de aktív C ascona csak az enyém :( :P :D :P Ne aggódj a GTE topik meg az én webnaplóm ;) Gabó Ascija szvsz má rég nincs meg :) Amig nyilvános volt a fórum legalább Ascer(reload) tudott irogatni - néha ha valami baja volt :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május23, 2006 Megoszt Elküldve Május23, 2006 ő mondjuk csak akkor írt, ha baja volt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május23, 2006 Megoszt Elküldve Május23, 2006 ő mondjuk csak akkor írt, ha baja volt :( Mé én mit montam :) Kérd meg Raccet léptesse be anyukáját a klubba lesz még egy C Ascer :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május23, 2006 Megoszt Elküldve Május23, 2006 ugyanezt, csak nekem kimaradt a tényleg :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május23, 2006 Megoszt Elküldve Május23, 2006 Kérd meg Raccet léptesse be anyukáját a klubba lesz még egy C Ascer :) és mehetünk crusingolni a kedves mamával :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Május28, 2006 Megoszt Elküldve Május28, 2006 Uhh... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június6, 2006 Megoszt Elküldve Június6, 2006 "hogy ha nékem sok pénzem lesz beülök egy asconába... " http://cgi.ebay.de/Ascona-C-V6-i500-Astra-...bayphotohosting Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június6, 2006 Megoszt Elküldve Június6, 2006 "hogy ha nékem sok pénzem lesz beülök egy asconába... " http://cgi.ebay.de/Ascona-C-V6-i500-Astra-...bayphotohosting Már benne ülsz,csak a sok pénz hiányzik :huh: Ráadásul a tiedbe sokkal több a fantázia,és sokkal egyedibb :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június6, 2006 Megoszt Elküldve Június6, 2006 "hogy ha nékem sok pénzem lesz beülök egy asconába... " http://cgi.ebay.de/Ascona-C-V6-i500-Astra-...bayphotohosting erről korábban már belinkeltem képeket nagyon zsír Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június6, 2006 Megoszt Elküldve Június6, 2006 Már benne ülsz,csak a sok pénz hiányzik :D Ráadásul a tiedbe sokkal több a fantázia,és sokkal egyedibb :) :) honnan tudod h nem vagyok tele pénzzel ? :lol: :) :D ma is nyertem 400 Ft-ot kaparós sorsjegyen :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június6, 2006 Megoszt Elküldve Június6, 2006 honnan tudod h nem vagyok tele pénzzel ? :) :D :D ma is nyertem 400 Ft-ot kaparós sorsjegyen :huh: Jó neked én még annyit se szoktam :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június6, 2006 Megoszt Elküldve Június6, 2006 Jó neked én még annyit se szoktam :lol: :huh: volt egy megérzésem h ma fogok nyerni -pedig nem is szoktam kapargatni :) off vége... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június13, 2006 Megoszt Elküldve Június13, 2006 www.halis.hu anno ők csinálták a műanyag lökösöket a trabimra hétvégén voltam otthon és akkor láttam ezt a remekművet, ez a "cégautójuk" http://members.chello.hu/halisbt/MASIK/tuning08.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június13, 2006 Megoszt Elküldve Június13, 2006 Ez valami csodaszép :huh: kár érte. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június13, 2006 Megoszt Elküldve Június13, 2006 Ez valami csodaszép :lol: kár érte. inkább legyen vmi rohadt vagy kopott mint igénytelen :) legalább tettek volna hátra egy 86 utáni lámpát.. nem tudom mikor jön rá az emberiség h az asconán nem áll jól a műanyag...-vagy csak minimális szinten -lsd gyári :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts