rtomi Elküldve Április22, 2006 Megoszt Elküldve Április22, 2006 Azért ment tönkre mert bacakodott a műszeregységed és nem volt gerjesztése a generátornak. (működött a töltéslámpa?) Mert ha nem akkor 100%,hogy ezért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Április22, 2006 Megoszt Elküldve Április22, 2006 BNV 1981 november Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április23, 2006 Megoszt Elküldve Április23, 2006 Azért ment tönkre mert bacakodott a műszeregységed és nem volt gerjesztése a generátornak. (működött a töltéslámpa?) Mert ha nem akkor 100%,hogy ezért. mondta a villanyos bácsi h nem volt köze hozzá...csapágyakat cserélt benne meg a "réztekercset" is mert az mozgott -biztos nem igy hívják...a kefék is kakik voltak...a lényeg h nem volt köze a műszerfalhoz.... Albert ! bontottat kaptam vola 5-10.000 között de azzal ugyanott vagyok h leht h becail egy hónap múlva....most legalább tudom h ez jó lesz hosszú ideig....a helyet meg ajánlották -megbizható helyről :blink: - és nagyon szimpatikus volt a bácsi ki csinálta B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kari Elküldve Április23, 2006 Megoszt Elküldve Április23, 2006 Ascona "új" belső kárpitjai...a balos sajna kicsit sérült de örültem h van ilyen.... a felrekása nem volt olyan könnyű mint reméltem mert a kabrio ajtó nem ugyenaz mint a sima 2 ajtósé... beszerzésre került még egy fordulatszámmérős ascona óra is ...az majd egyszer be lesz rakatva.... http://www.opelforum.hu/uploads/1144954312...7_18_571134.jpg http://www.opelforum.hu/uploads/1144954312...7_18_607010.jpg Coupe cimborát idézve idén már nem költök többet a kocsira B) na jó egy pár recaro nagyon kéne (manta) de az drágább mulatság lesz :blink: vagy ha vki tudja hol lehet kapni bőr/műbőr üléshuzatot szóljon :DJól néznek ki a kárpitok! Kitől vetted!?!?! Levettem linkre a képeket, mert Képpel nem idézünk! Mackosajt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április24, 2006 Megoszt Elküldve Április24, 2006 Eladó az Etalon sajnos semmit sem értek a leírásból :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április24, 2006 Megoszt Elküldve Április24, 2006 Eladó az Etalon sajnos semmit sem értek a leírásból :blink: Vedd meg fújd át fehérre, rencám át és kész B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április25, 2006 Megoszt Elküldve Április25, 2006 Vedd meg fújd át fehérre, rencám át és kész :D te erre még nem is gondoltam...és köszönöm h szponzorálod :blink: B) :D nem fújnám fehérre mert nagyon bejön a szine ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Április25, 2006 Megoszt Elküldve Április25, 2006 Ma csinálgattam az Asconánkat, fékbetétcsere volt a terv ez meg is történt. mivel elég ugráló volt az alapjárt régebbóta,nagyon gyanakodtam arr,hogy koszos az injector.Volt is nekem itthon egy spéci tisztítóm azzal kitakarítottam,ahogy kell ls láss csodát hibátlan az alapjárat.... ;) Ma is sikeres napot zártam,ezt már szeretem :D te erre még nem is gondoltam...és köszönöm h szponzorálod B) :D :D nem fújnám fehérre mert nagyon bejön a szine :D gyerekek, gyönyörű........ :blink: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április29, 2006 Megoszt Elküldve Április29, 2006 skacok mornin' one é vkinek ascona csináld magadja nyomtatott vagy e formátumban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
GPont Elküldve Április29, 2006 Megoszt Elküldve Április29, 2006 skacok mornin' one é vkinek ascona csináld magadja nyomtatott vagy e formátumban? Háj! Nyomtatottban van. Mondd, mi kell, kifotózom belőle, de csak holnap tudom megoldani, ha megfelel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április29, 2006 Megoszt Elküldve Április29, 2006 Háj! Nyomtatottban van. Mondd, mi kell, kifotózom belőle, de csak holnap tudom megoldani, ha megfelel. vagy kölcsön adom az enyémet ! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május1, 2006 Megoszt Elküldve Május1, 2006 Akkor vki bitte adja kölcsön 1 napra és akkor lesz itthonbiztonsági mentés belőle :) Kit hívjak mikor stb??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
GPont Elküldve Május1, 2006 Megoszt Elküldve Május1, 2006 Hát asszem, én itt Sajtostarhányban elég messze esek tőled. Ha nagyon gyorsan kell valami, akkor természetesen a fényképezős-elküldős ajánlatom még áll. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május2, 2006 Megoszt Elküldve Május2, 2006 THX :) Akkor Gelkotól elkérem, mert ő közelebb is van és akkor tudom kopizni az egész könyvet :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május7, 2006 Megoszt Elküldve Május7, 2006 :) Jól Hangzik Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Május7, 2006 Megoszt Elküldve Május7, 2006 bizony!!! omegamocis jóóóvétel, lehet!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május7, 2006 Megoszt Elküldve Május7, 2006 bizony!!! omegamocis jóóóvétel, lehet!!! kormánya is elég újszerű állapotban van... amin meglepődtem h gyári klímás...nem is tudtam h asconában volt...főleg h B ben..még a Cről sem gondolnám... tényleg mikor jöttek ki az első klímás opelek ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május7, 2006 Megoszt Elküldve Május7, 2006 amin meglepődtem h gyári klímás... azon én is nem lehet, hogy valami újabb modell gyári klímáját rakták bele és így lett gyári klímás? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május7, 2006 Megoszt Elküldve Május7, 2006 azon én is nem lehet, hogy valami újabb modell gyári klímáját rakták bele és így lett gyári klímás? :) Neem már a C Rekordban is fellelhető volt a :"klimaanlage" :( Ez egy igen ritka darab 400-as Ascona. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május7, 2006 Megoszt Elküldve Május7, 2006 Neem már a C Rekordban is fellelhető volt a :"klimaanlage" :( Ez egy igen ritka darab 400-as Ascona. :) árat írhatot volna :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Május7, 2006 Megoszt Elküldve Május7, 2006 nem 400-as, ez egy junior sondermodell, "beültetett" 8szelepes 2,4-essel, ami azt is jelenti, hogy nem lehet majd veterán hacsak nem várják meg a veteránosítással a beültetés utáni 30 évet, ha addig ezirányban módosítják a trv-t, amire egyébként jó esély van. ha meg 16 éve áll nem lehet most legálisan forgalombahelyezni, mert ilyen autó nem létezett. Igen volt a B Asconába is rendelhető klíma, nagyon jól müxik, +2°C-os levegőt tud befújni. A klíma piaci listára 2 éve 60e volt, ha volt, majdnem vettem egyet sporttárstól csak aztán inkább nem bontotta ki a Mantából, befékeztek előtte és összezúzódott az eleje, aztán kishijján fölszámolta a Mantáit, egyébként tőle van a fordszámmérőm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május8, 2006 Megoszt Elküldve Május8, 2006 itt született :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május8, 2006 Megoszt Elküldve Május8, 2006 itt született :) Ki? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május8, 2006 Megoszt Elküldve Május8, 2006 Ki? :) az ótóm :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május8, 2006 Megoszt Elküldve Május8, 2006 http://xs300.xs.to/xs300/06183/voll.jpg itt született :) Itt lakik a flexesbácsi? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts