Gelko Elküldve Március19, 2006 Elküldve Március19, 2006 7x14es Mattig lemezfelnik.... hogy miért ezek lettek ? jó kérdés...nem vagyok nagy alufelni fan...ezek szép erősek.aluba amit kerestem az a "pókhálós" volt...de a végén nem az lett.... -másrészt elég nagy ritkaságszámba megy egy ilyen kerék-sztem- és én szeretem a különlegességeket ;) a felújítást rosszul irtam....mert felúíitatva lesznek :) anyagiaktól függ minden...az alap az egy homokfúvás szinterezés...hasonló szinre....amin gondolkoztam h fekete és polír perem...vagy teljes polír.... de ha reálisan gondolkozom akkor az első verzió lesz ;) vennem kell még 4gumit is...(185/60 14 ) de ha vkinek van jó ötlete a felújítatásra vagy tud olcsón akkor szóljon ;)
bazs Elküldve Március20, 2006 Elküldve Március20, 2006 szerintem döntsd el, milyen színű lesz majd a verda és a közepét fújasd olyanra :)
Tom Elküldve Március20, 2006 Elküldve Március20, 2006 Nem lesz necces a 185ös a gumi a 7es felnin? :)
bazs Elküldve Március20, 2006 Elküldve Március20, 2006 mér lenne az? nekem 195-ös van a 8as felnin :)
Gelko Elküldve Március20, 2006 Elküldve Március20, 2006 Nem lesz necces a 185ös a gumi a 7es felnin? :) rámegy....kicsit parázok tőle ugyan h a pesti utakon eg hét alatt szétmegy de azt mondják az okosok h jó lesz... Bazs ! a kocsi marad fehér ;) ha egyszer -idén nem- újra lesz fújva sztem akkor is.....fehér közép ? és milyen perem ?
bazs Elküldve Március20, 2006 Elküldve Március20, 2006 természetesen polír perem a 185/60-tól nem kell paráznod, nem lesz az olyan feszes
Gelko Elküldve Március20, 2006 Elküldve Március20, 2006 természetesen polír perem a 185/60-tól nem kell paráznod, nem lesz az olyan feszes hm....ez cirka egy 20asból kijönne.....érdekes elgondolás...a fehér közép de akkor már fekete közép és polír perem nem ? húha kéne zséé :)
Gelko Elküldve Március20, 2006 Elküldve Március20, 2006 szerintem fényes (lakkos) fehér közép nekem azt mondták most h lemezfelnit nem is lehet polírozni :) mert hamar berozsdásodik.... szóval sima fényezés lesz ;) vagy marad fekete fehér
bazs Elküldve Március20, 2006 Elküldve Március20, 2006 polír után lakkozni kell :) amúgy meg az utólagos peremed szerintem alu ;)
Gelko Elküldve Március20, 2006 Elküldve Március20, 2006 polír után lakkozni kell ;) amúgy meg az utólagos peremed szerintem alu ;) milyen utólagos perem ? a peremvédő karikák műanyagból vannak :)
bazs Elküldve Március20, 2006 Elküldve Március20, 2006 a peremvédő karikák műanyagból vannak ;) nemá! frankón? :) ;) ;) a fekete-fehér szerintem nem jó
Gelko Elküldve Március20, 2006 Elküldve Március20, 2006 nemá! frankón? ;) ;) ;) a fekete-fehér szerintem nem jó csinálj nekem ps-el terveket :D :lol: :D a fekete fehér jobb mint a sima azüst--bár nemtom... :)
Gelko Elküldve Március20, 2006 Elküldve Március20, 2006 szerintem a sima ezüst ezerszer jobb ha van időd csörögj rám me kíváncsi vagyok vmire :)
bazs Elküldve Március20, 2006 Elküldve Március20, 2006 kíváncsi vagyok vmire ;) az új csengőhangodra? :) hívlak
Gelko Elküldve Április3, 2006 Elküldve Április3, 2006 találkoztam ma egy komával ki azt mondta h kb egy hónapja láttott egy zöld ascona kabriot lőrincen....de sajna azt sem látta h magyar vagy sem :blink: jó lenne megtalálni....ha vki lát ascona cabriot akkor kapja el vagy az is elég ha a rendszámát megjegyzi és szól B)
Albert Elküldve Április7, 2006 Elküldve Április7, 2006 Szerintem a fekete felni jobban néz ki. De az én véleményem nem számit mert én fekete felni b*zi vagyok :blink: Majd lecsekkolom élöben B)
coupe Elküldve Április7, 2006 Elküldve Április7, 2006 Szerintem így is sokat mutat,nagyon jó lett :blink:.Jó ez így ahogy van,nekem meg pont hogy a fekete felni tetszik kevésbé.
warwolf Elküldve Április7, 2006 Elküldve Április7, 2006 Szerintem így is sokat mutat,nagyon jó lett :blink:.Jó ez így ahogy van Csatlakozom ez nagyon szép lett.Viszont egy kicsit, mint ha magas lenne! B)
Gelko Elküldve Április7, 2006 Elküldve Április7, 2006 Csatlakozom ez nagyon szép lett.Viszont egy kicsit, mint ha magas lenne! B) ezen godnolkoztam sokat de maradni fog :D viszont most mégjobban kívánja a hátulja a dupla kipuffot...azért sem csináltattam még meg a fenéklemezt...csak mostanában nem szeretnék költeni :blink: vasárnap Érden lemeózható a kocsi :D
moha Elküldve Április8, 2006 Elküldve Április8, 2006 Látom nem nagyon érkeznek ide a problémák, ez valószinűleg azt jelenti hogy nincsenek is :roll: Véleményem szerint kevés olyan új autó gördül le Opeléknél a futószalagról amivel kevesebb probléma lenne öreg korára, mint a jó öreg Asconával.. Csácsumi sportkormány.. hali tudsz valakit akinek c asconaja van 1, 8 i gsi motoros. találtam egy érzékelőt a motortérben, aminek nincs meg a helye. várok választ
Recommended Posts