Gelko Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 7x14es Mattig lemezfelnik.... hogy miért ezek lettek ? jó kérdés...nem vagyok nagy alufelni fan...ezek szép erősek.aluba amit kerestem az a "pókhálós" volt...de a végén nem az lett.... -másrészt elég nagy ritkaságszámba megy egy ilyen kerék-sztem- és én szeretem a különlegességeket ;) a felújítást rosszul irtam....mert felúíitatva lesznek :) anyagiaktól függ minden...az alap az egy homokfúvás szinterezés...hasonló szinre....amin gondolkoztam h fekete és polír perem...vagy teljes polír.... de ha reálisan gondolkozom akkor az első verzió lesz ;) vennem kell még 4gumit is...(185/60 14 ) de ha vkinek van jó ötlete a felújítatásra vagy tud olcsón akkor szóljon ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Március20, 2006 Megoszt Elküldve Március20, 2006 szerintem döntsd el, milyen színű lesz majd a verda és a közepét fújasd olyanra :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március20, 2006 Megoszt Elküldve Március20, 2006 Nem lesz necces a 185ös a gumi a 7es felnin? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Március20, 2006 Megoszt Elküldve Március20, 2006 mér lenne az? nekem 195-ös van a 8as felnin :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március20, 2006 Megoszt Elküldve Március20, 2006 Nem lesz necces a 185ös a gumi a 7es felnin? :) rámegy....kicsit parázok tőle ugyan h a pesti utakon eg hét alatt szétmegy de azt mondják az okosok h jó lesz... Bazs ! a kocsi marad fehér ;) ha egyszer -idén nem- újra lesz fújva sztem akkor is.....fehér közép ? és milyen perem ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Március20, 2006 Megoszt Elküldve Március20, 2006 természetesen polír perem a 185/60-tól nem kell paráznod, nem lesz az olyan feszes Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március20, 2006 Megoszt Elküldve Március20, 2006 természetesen polír perem a 185/60-tól nem kell paráznod, nem lesz az olyan feszes hm....ez cirka egy 20asból kijönne.....érdekes elgondolás...a fehér közép de akkor már fekete közép és polír perem nem ? húha kéne zséé :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Március20, 2006 Megoszt Elküldve Március20, 2006 szerintem fényes (lakkos) fehér közép Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március20, 2006 Megoszt Elküldve Március20, 2006 szerintem fényes (lakkos) fehér közép nekem azt mondták most h lemezfelnit nem is lehet polírozni :) mert hamar berozsdásodik.... szóval sima fényezés lesz ;) vagy marad fekete fehér Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Március20, 2006 Megoszt Elküldve Március20, 2006 polír után lakkozni kell :) amúgy meg az utólagos peremed szerintem alu ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március20, 2006 Megoszt Elküldve Március20, 2006 polír után lakkozni kell ;) amúgy meg az utólagos peremed szerintem alu ;) milyen utólagos perem ? a peremvédő karikák műanyagból vannak :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Március20, 2006 Megoszt Elküldve Március20, 2006 a peremvédő karikák műanyagból vannak ;) nemá! frankón? :) ;) ;) a fekete-fehér szerintem nem jó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március20, 2006 Megoszt Elküldve Március20, 2006 nemá! frankón? ;) ;) ;) a fekete-fehér szerintem nem jó csinálj nekem ps-el terveket :D :lol: :D a fekete fehér jobb mint a sima azüst--bár nemtom... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Március20, 2006 Megoszt Elküldve Március20, 2006 szerintem a sima ezüst ezerszer jobb Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március20, 2006 Megoszt Elküldve Március20, 2006 szerintem a sima ezüst ezerszer jobb ha van időd csörögj rám me kíváncsi vagyok vmire :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Március20, 2006 Megoszt Elküldve Március20, 2006 kíváncsi vagyok vmire ;) az új csengőhangodra? :) hívlak Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március21, 2006 Megoszt Elküldve Március21, 2006 érdekes annyira azért nemtecc :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április3, 2006 Megoszt Elküldve Április3, 2006 találkoztam ma egy komával ki azt mondta h kb egy hónapja láttott egy zöld ascona kabriot lőrincen....de sajna azt sem látta h magyar vagy sem :blink: jó lenne megtalálni....ha vki lát ascona cabriot akkor kapja el vagy az is elég ha a rendszámát megjegyzi és szól B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április7, 2006 Megoszt Elküldve Április7, 2006 élőben sokkal többet mutat :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április7, 2006 Megoszt Elküldve Április7, 2006 Szerintem a fekete felni jobban néz ki. De az én véleményem nem számit mert én fekete felni b*zi vagyok :blink: Majd lecsekkolom élöben B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április7, 2006 Megoszt Elküldve Április7, 2006 Szerintem így is sokat mutat,nagyon jó lett :blink:.Jó ez így ahogy van,nekem meg pont hogy a fekete felni tetszik kevésbé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április7, 2006 Megoszt Elküldve Április7, 2006 Szerintem így is sokat mutat,nagyon jó lett :blink:.Jó ez így ahogy van Csatlakozom ez nagyon szép lett.Viszont egy kicsit, mint ha magas lenne! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április7, 2006 Megoszt Elküldve Április7, 2006 Csatlakozom ez nagyon szép lett.Viszont egy kicsit, mint ha magas lenne! B) ezen godnolkoztam sokat de maradni fog :D viszont most mégjobban kívánja a hátulja a dupla kipuffot...azért sem csináltattam még meg a fenéklemezt...csak mostanában nem szeretnék költeni :blink: vasárnap Érden lemeózható a kocsi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
moha Elküldve Április8, 2006 Megoszt Elküldve Április8, 2006 Látom nem nagyon érkeznek ide a problémák, ez valószinűleg azt jelenti hogy nincsenek is :roll: Véleményem szerint kevés olyan új autó gördül le Opeléknél a futószalagról amivel kevesebb probléma lenne öreg korára, mint a jó öreg Asconával.. Csácsumi sportkormány.. hali tudsz valakit akinek c asconaja van 1, 8 i gsi motoros. találtam egy érzékelőt a motortérben, aminek nincs meg a helye. várok választ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április8, 2006 Megoszt Elküldve Április8, 2006 várok választ :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts