rtomi Elküldve Január27, 2006 Megoszt Elküldve Január27, 2006 A fehér is lehet szép. :D De a piros is. :) Vagy a szürke eminenciás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január27, 2006 Megoszt Elküldve Január27, 2006 nekem ez teccik nagyon :D spoilerek nélkül sztem sokkal szebb...főleg h az enyém elsőszériás.... ejh ha sok pénzem lenne :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január30, 2006 Megoszt Elküldve Január30, 2006 Egyszerű és szép. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Január30, 2006 Megoszt Elküldve Január30, 2006 emeléskor megszólalt az ajtókéder a müszerfal is beszélget annyi meg egy bambi? ejej hát nem leszek így olyan nagyon vidám és mi van azzal, hogy együtt öregszünk meg? vagy ez már az? ajajajajj Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február6, 2006 Megoszt Elküldve Február6, 2006 járt ma nálam a postás és hozott tömítéseket meg ablakemelő szerkezetet :) a címkén az autó gyártójának a logoja szerepel...a cég csődbe ment még '85 táján :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február6, 2006 Megoszt Elküldve Február6, 2006 járt ma nálam a postás és hozott tömítéseket meg ablakemelő szerkezetet :D Mennyi volt a póstával együtt? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február6, 2006 Megoszt Elküldve Február6, 2006 Mennyi volt a póstával együtt? :D 170 eur ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 Skacok kvessön! Az mitől lehet h reggelente hidegben ohne fék? Gondolom a hideg okozza az olajbana játékot... a pedál 2-3 percig matt kemény és csak utána "puhul be" szokásos állapotára... viszont néha újra felkeményedik és ez azért vicces, mert így tréfás autózni, hogy hol van fék hol nincs.... Rásegítő esetleg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 Skacok kvessön! Az mitől lehet h reggelente hidegben ohne fék? Gondolom a hideg okozza az olajbana játékot... a pedál 2-3 percig matt kemény és csak utána "puhul be" szokásos állapotára... viszont néha újra felkeményedik és ez azért vicces, mert így tréfás autózni, hogy hol van fék hol nincs.... Rásegítő esetleg? Autós antitálentumként 1 kérdés. Nem 16 év volt utoljára fékolaj cserélve ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február9, 2006 Megoszt Elküldve Február9, 2006 neeeem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Február9, 2006 Megoszt Elküldve Február9, 2006 neeeem :) Mert szokott vizesedni a fék folyadék, és ez akár jégdugót is eredményeznhet. Szándékosan nem olajat írtam, mert semmi köze hozzá, inkább alkohol. Ha jól tudom akkor kétévente csrélni kell az teljes mennyiséget, a fentebb említett okból. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február9, 2006 Megoszt Elküldve Február9, 2006 akkor nincs más hátra dobok egy cserét! De ha jól rémlik akkor ezt megtettem tavaly nyáron.... mikor f astra fléket kapott a drága :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 az elöbb láttam egy B Ascit a Ferihegyin tartott befelé mattsárga fekete müa. löKössel, hiányos díszlécekkel Szemes óta nem láttam másikat elég fura volt észrevenni, hogy né: ez mintha, Igen! ez Ascona! egyébként még egyszer sem jött velem szembe vagy ment el mellettem egy másik Asci Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 az elöbb láttam egy B Ascit a Ferihegyin tartott befelé mattsárga fekete müa. löKössel, hiányos díszlécekkel Szemes óta nem láttam másikat elég fura volt észrevenni, hogy né: ez mintha, Igen! ez Ascona! egyébként még egyszer sem jött velem szembe vagy ment el mellettem egy másik Asci Rossz felé jársz Zoli :D Nálunk annyi van mimt homok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Február12, 2006 Megoszt Elküldve Február12, 2006 (edited) http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024 asszem ez se népautó kishazánkban.... :rolleyes: :blink: ;) És már 340-ről vitték le az árát.... Ha nem lenne kadettom....... Módosítva Február12, 2006 : sárgaGSI Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február12, 2006 Megoszt Elküldve Február12, 2006 http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024 asszem ez se népautó kishazánkban.... :rolleyes: :blink: ;) És már 340-ről vitték le az árát.... Ha nem lenne kadettom....... igen igen...ismerem az eladót rendes srácnak tűnik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 a hét elején bekerültek a kintről rendelt cuccok...jó lett minden...ma sikerült 4 órát ázni a kocsival és nem ázoott be sehol..... :rolleyes: és nagyon jó meleg van benne.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február18, 2006 Megoszt Elküldve Február18, 2006 A C Asconák gyenge pontja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február23, 2006 Megoszt Elküldve Február23, 2006 Video 1 ascona B Video 2 ascona C Link to comment Megosztás: More sharing options...
AscerReload Elküldve Március7, 2006 Megoszt Elküldve Március7, 2006 Hali mindenkinek... GYors segítségre lenne szükségem hogy cali hátsó tárcsa rendszer felmegye c asconára fabrikálás nélkül??? Fel tudom csavarozni a hídra vagy kell valami okos módszer????? Köszönöm... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március7, 2006 Megoszt Elküldve Március7, 2006 Hali mindenkinek... GYors segítségre lenne szükségem hogy cali hátsó tárcsa rendszer felmegye c asconára fabrikálás nélkül??? Fel tudom csavarozni a hídra vagy kell valami okos módszer????? Köszönöm... anno akartam tárcsás hidat de Caliról semmit nem mondtak..mindenki a vectráét ajánlotta...de azóta letettem a tervről mert nemnagyon éri meg :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Március8, 2006 Megoszt Elküldve Március8, 2006 A C Asconák gyenge pontja. hát sajnos igen...nekünk is volt h jobb hátul a gátlónál szétrepedt a torony. gyorsan kicseréltük :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március12, 2006 Megoszt Elküldve Március12, 2006 Egy kis érdekesség :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 jó halott ez a topic.... tavasztól ilyen feliken gurulok...csak még fel szeretném újítani őket :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 Ezek sima 14-es acélfelnik ha jól látom. Felújitani, vagy felújittatni szeretnéd? És milyen szinű lesz? Mér pont ezek? Mérnem könnyúfém. Több kérdésem egyenlöre nincs :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts