Gelko Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 Azt már lehet sokfelé kapni mert sajnos most értek el ezek az autók a kukába vele korba. :blink: szarul hangzik de igaz....de ha valaki tud olyat h kétajtósat dobnak ki lécci szóljon nekem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kari Elküldve Január5, 2006 Megoszt Elküldve Január5, 2006 Szevasz! Én 1x már válaszoltam neked. Van 2 ajtós asconám. Ha kell belőle valami, hivj fel!!! 06(70)319-9378 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január6, 2006 Megoszt Elküldve Január6, 2006 Szevasz! Én 1x már válaszoltam neked. Van 2 ajtós asconám. Ha kell belőle valami, hivj fel!!! 06(70)319-9378 köszi majd megkereslek :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január21, 2006 Megoszt Elküldve Január21, 2006 információkat szeretnék gyűjteni h az asconába melyik más tipus rugója megy bele....Kadett ?vectra ? egyszer majd ültetés projket is lesz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január21, 2006 Megoszt Elküldve Január21, 2006 információkat szeretnék gyűjteni h az asconába melyik más tipus rugója megy bele....Kadett ?vectra ? egyszer majd ültetés projket is lesz :D Szerintem A Vectra és Kadett. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január21, 2006 Megoszt Elküldve Január21, 2006 Szerintem A Vectra és Kadett. :D E kadett ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január21, 2006 Megoszt Elküldve Január21, 2006 E kadett ? :) Feltételezhetően igen, bár szvsz a hátsó rugó hosszában van különbség. Nekem anno E Kadett Sedanban (pont mint Opeltominak :D ) Volt hátul Ascona rugó, ami frankón belement, viszont 2-3 centivel magasabban állt tőle a hátulja. Ez nem azt jelenti hogy ennyivel hosszabb lenne az Asci rugó, az enyém a Kadettben már el is volt fáradva picit, de akkor is följebb lett a hátulja, mint bármelyik Kadettnek gyári rugóval. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január21, 2006 Megoszt Elküldve Január21, 2006 Feltételezhetően igen, bár szvsz a hátsó rugó hosszában van különbség. Nekem anno E Kadett Sedanban (pont mint Opeltominak :) ) Volt hátul Ascona rugó, ami frankón belement, viszont 2-3 centivel magasabban állt tőle a hátulja. Ez nem azt jelenti hogy ennyivel hosszabb lenne az Asci rugó, az enyém a Kadettben már el is volt fáradva picit, de akkor is följebb lett a hátulja, mint bármelyik Kadettnek gyári rugóval. ha pl belerakok egy E Kadett ült.rugót akkor nem is számít :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január21, 2006 Megoszt Elküldve Január21, 2006 Dehonnem számít! Ezexerint nem egyértelműen írtam, de a Kadett rugója akkor is rövidebb az Asconáénál, ha épp nincs elfáradva, bár szvsz nem veszélyes mértékben, kb 1 centivel (nálam legalábbis kiszedett állapotban ennyi volt a különbség az Ascona rugó javára, beszerelt állapotban több, mert a Kadett rugó már elég gyönge volt). Úgyhogy ha egy 3centit ültető Kadett rugót raksz az Asciban, akkor az akár 4 centit is megülhet:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január22, 2006 Megoszt Elküldve Január22, 2006 nyami :) http://kep.tar.hu/bazscalibra/50210754/19085283 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január22, 2006 Megoszt Elküldve Január22, 2006 Ez dönölű... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január22, 2006 Megoszt Elküldve Január22, 2006 azám! ilyen színt akarok a corsára utána ezzel a színnel írok majd ;) amúgy vectra i500 motor van benne :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január22, 2006 Megoszt Elküldve Január22, 2006 Barátságos, főleg a mocija tetszik. Ez a kocsi korrekt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január22, 2006 Megoszt Elküldve Január22, 2006 ez nagyon szép..régebben volt már belinkelve...érdekes a hűtőrácsa is sztem a gyáriból kivágták minden másodikat.... teccenek a felnik is meg szépen ültetve is van meg a vectra műszerfal meg meg meg.... nincs vkinek próbára kadett ültetőrugója ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Január22, 2006 Megoszt Elküldve Január22, 2006 Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni. A fateréknak van egy 85'-ös C18NE mocis (katalizátoros)Asconájuk. Vagyis csak volt katalizátoros,mert mult nyáron olyan középső kipufogórészt kapott,ami nem ehez a katalizátoros modelhez való. Így most nincs benne,de tekintve azt hogy még a gyári kat. volt alatta,lehet hogy ez túl sokat nem rontott a károsanyag kibocsátásának mértékén. A lényeg hogy a CO-ja horrorisztikus. Ami benne van lambdaszonda sincs a helyzet magaslatán,meg szerintem ki is van kötve. Mit gondoltok egy gyári hozzávaló szonda és egy univerzális kat. segítene rajta? Ez a két dolog biztos hogy cserés mert a kat 20éves mult,a szonda meg szerintem halott. Várom a véleményeiteket,és köszönöm előre is! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január23, 2006 Megoszt Elküldve Január23, 2006 Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni. A fateréknak van egy 85'-ös C18NE mocis (katalizátoros)Asconájuk. Vagyis csak volt katalizátoros,mert mult nyáron olyan középső kipufogórészt kapott,ami nem ehez a katalizátoros modelhez való. Így most nincs benne,de tekintve azt hogy még a gyári kat. volt alatta,lehet hogy ez túl sokat nem rontott a károsanyag kibocsátásának mértékén. A lényeg hogy a CO-ja horrorisztikus. Ami benne van lambdaszonda sincs a helyzet magaslatán,meg szerintem ki is van kötve. Mit gondoltok egy gyári hozzávaló szonda és egy univerzális kat. segítene rajta? Ez a két dolog biztos hogy cserés mert a kat 20éves mult,a szonda meg szerintem halott. Várom a véleményeiteket,és köszönöm előre is! :) Nem igen értek hozzá, csak azt tudom hogy Eladó Alkatrészek topikban egy srác 1,8-as mocijú Astráról árul cuccokat... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Január23, 2006 Megoszt Elküldve Január23, 2006 Link to comment Megosztás: More sharing options...
fireman Elküldve Január23, 2006 Megoszt Elküldve Január23, 2006 Segítsetek. Mejik bizti "száma" a visszajelző lámpáké a műszerfalon. rövidre kötöttem az órát és elmentek világgá a visszajelzoim. mazsivoltam tudom. 1.8gls :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január23, 2006 Megoszt Elküldve Január23, 2006 http://vectra-i30.de/heiti/duesseldorf2005...es/IM000473.JPG Nagyon szép ez a B Commodore GS. De miért is lett idetéve az Ascona topicba? (ezt pusztán kíváncsiságból kérdem? :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Január24, 2006 Megoszt Elküldve Január24, 2006 Nagyon szép ez a B Commodore GS. De miért is lett idetéve az Ascona topicba? (ezt pusztán kíváncsiságból kérdem? :) ) Ascona B-nek néztem. Hibáztam :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január26, 2006 Megoszt Elküldve Január26, 2006 ezt az asconát találtam eddig egyedül de erről meg azt hallottam h eladták Németországban... anno a Viasaton be is mutatták egy autós műsorban...kiváncsi lennék rá lehet h irok majd nekik :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január26, 2006 Megoszt Elküldve Január26, 2006 Szépp. Azok a felnik nem Corsa-felnik rajta? Azokon szoktam látni ilyet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január27, 2006 Megoszt Elküldve Január27, 2006 Szépp. Azok a felnik nem Corsa-felnik rajta? Azokon szoktam látni ilyet. én is arra gondoltam...rég az enyém is piros volt...nekem a fehér jobban tecc :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
AscerReload Elküldve Január27, 2006 Megoszt Elküldve Január27, 2006 Halló. Tud nekem valaki véleményt mondani a 3sebességes autómata váltókrol, meg szeretnék nézni egy gyönyörű ascit, ami 2000ccm és autómata...Csak semmi tapasztalatom a 3sebességes aut.váltókról! Köszi Ascervoltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január27, 2006 Megoszt Elküldve Január27, 2006 nekem a fehér jobban tecc :) pedig pirosban szebb :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts