Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Ascona

gabo007

Recommended Posts

• Hozzászólások 2,1k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Én erre mindig csak annyit mondok:

"Jó van persze jelentsen fel, ha úgy gondolja, de ne felejtse el nagyon-nagyon megindokolni a megjegyzés rovatban..."

És akkor még hozzásteszed, hogy igényt tartanál a jelvényszámára, rangfokozatára, és már hipp-hopp el is bizonytalanodott...:-)

Amúgy miért is jelentett volna fel???? Mert belédmentek hátulról?

Megosztás:

Én erre mindig csak annyit mondok:

"Jó van persze jelentsen fel, ha úgy gondolja, de ne felejtse el nagyon-nagyon megindokolni a megjegyzés rovatban..."

És akkor még hozzásteszed, hogy igényt tartanál a jelvényszámára, rangfokozatára, és már hipp-hopp el is bizonytalanodott...:-)

Amúgy miért is jelentett volna fel???? Mert belédmentek hátulról?

:smt045 :smt045 Sztem egy ügyvéddel való társalgás nem kerül semmibe (MAK ügyvéd pl...) és lehet hogy ki lehet hozni vmit.. (Ha mást nem 50-50, de legalább a biztid nem esik vissza... )

Megosztás:

SZiasztok,

Egy gyors kérdésem lenne, van egy gyönyörű 1.3as ascona amit lehet megveszek, csak az a nagy kérdés hogy bele megy e az 1.8E-s motorom.

Azt hallottam más minden a motortérben, csak a kérdés az hogy heggesztgetés és modosítások nélkül bele tudom e rakni az 1.8motort. Az egynyolcashoz megvan minden, az nem gond.CSak hát hogy ne szívjak vele hogy megveszem és nem tudok motortcserélni a régi kisebb blokk miatt!

HELP ME!!!!

Megosztás:

SZiasztok,

Egy gyors kérdésem lenne, van egy gyönyörű 1.3as ascona amit lehet megveszek, csak az a nagy kérdés hogy bele megy e az 1.8E-s motorom.

Azt hallottam más minden a motortérben, csak a kérdés az hogy heggesztgetés és modosítások nélkül bele tudom e rakni az 1.8motort. Az egynyolcashoz megvan minden, az nem gond.CSak hát hogy ne szívjak vele hogy megveszem és nem tudok motortcserélni a régi kisebb blokk miatt!

HELP ME!!!!

Bele-bele kell,hogy férjen mert a motortér mérete adott.

Talán a felfogatási pontokal lehetnek gondok.

Nézd meg a motortartó bakok elhelyezkedését formáját.

Ha azt látod,hogy ezek hasonlóak akkor nagy gond nemlehet. Maximum a bakokon kell picit faragni.

Megosztás:

ma reggel új élménnyel gazdagodtam:

kb 20m után pattanó hangot hallottam a difi felöl, majd utána még 2szer,

a `kabalaként` a difiházban cipelt fogaskerékfogat a reggeli fagyban megdermedt difiolaj fölkapta és a napkerék egyik foga a difiházfedélhez feszítette, ebböl a feszültségböl fölpattanva a `kabalafog` a napkereket hajtó rézsutfogas fogaskerék alá kerülve a difiház aljához feszült, ekkor adhadta az ujjabb pattanó hangot.

cool

a dififedelet levéve minden fogaskerék minden foga a helyén van (a rézsutfogas egyik fogának végéböl hiányzik egy kb 3*3mm-es darab, ezt még meg kell keresni), csak néhány fogon latható enyhe felületi hiány, (csúnya búgó hangra számíthatok a közeli jövöben)

viszont a nyáron beletett friss olaj már ronda szürke lett (fémesen csillámló, mint pl. a metalfény) tetején mégrondább habbal,

valahogy víz kerülhetett a difibe, akár ez is okozhatta a fogaskerék felületi hiányát, mert inkább rozsdamart jellegü, nem kagylos törésnek látszik

ráadásul már nincs itthon elég 80as olaj, gyalogolhatok olajért ebben a hidegben...

pedig úgy emlékszem minden fogaskerékdarabkát kivettünk a difiházból mikor a nyáron összeraktuk - ott is vannak az íróasztalomon -

hát úgy látszik mégis maradt benn egy kis árva...

(egy difi már szétrobbant ebben a házban az egyik elözö tulajnál, mikor utoljára láttam szétszedve a difit úgy tünt szakszerüen rakták össze benne az újat, zöld ragasztóval vannak lepecsételve a csavarok, csakhát a mütét végén benn maradt a beteg hasában a `régi szerv`)

Megosztás:

• 2 weeks later...
érdekes és szép..bár nekem annyira nem gyere be :blink:

Az az EVO légbeömlő nem biztos hogy kéne a motorháztetőre, meg nagyon kadettos az orra, és ezzel elveszti a presztizsét.

A spoilerek, az index, és az egész színe viszont tetszik.

Lehet Te sem sértődnél meg ha hozzád vágnák :)

Megosztás:

Az az EVO légbeömlő nem biztos hogy kéne a motorháztetőre, meg nagyon kadettos az orra, és ezzel elveszti a presztizsét.

A spoilerek, az index, és az egész színe viszont tetszik.

Lehet Te sem sértődnél meg ha hozzád vágnák :)

legnagyobb bajom ez első lökössel van de a többi ok :)

az eleje kadett ? nem jöttem rá :blink:

Megosztás:

legnagyobb bajom ez első lökössel van de a többi ok :)

az eleje kadett ? nem jöttem rá :blink:

Nekem szimpi az a lökős.

Nem Kadett, csak olyan a motorházteteje, mint a Kadett orra. Furcsa, de nem szép.

Te Ascerod bírja a gyűrődést? Gondolom ilyen időben csak garázsban áll...

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.