Gelko Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 Kitöltette velem a rendőr hogy vállalom a balesetért a felelősséget, ha nem akkor feljelent!!!! az volt a baj h öreg kocsival voltál és fiatal vagy ( ha fiatal vagy :roll: :lol: ) velem is ezt tették anno :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 Én erre mindig csak annyit mondok: "Jó van persze jelentsen fel, ha úgy gondolja, de ne felejtse el nagyon-nagyon megindokolni a megjegyzés rovatban..." És akkor még hozzásteszed, hogy igényt tartanál a jelvényszámára, rangfokozatára, és már hipp-hopp el is bizonytalanodott...:-) Amúgy miért is jelentett volna fel???? Mert belédmentek hátulról? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 Én erre mindig csak annyit mondok: "Jó van persze jelentsen fel, ha úgy gondolja, de ne felejtse el nagyon-nagyon megindokolni a megjegyzés rovatban..." És akkor még hozzásteszed, hogy igényt tartanál a jelvényszámára, rangfokozatára, és már hipp-hopp el is bizonytalanodott...:-) Amúgy miért is jelentett volna fel???? Mert belédmentek hátulról? :smt045 :smt045 Sztem egy ügyvéddel való társalgás nem kerül semmibe (MAK ügyvéd pl...) és lehet hogy ki lehet hozni vmit.. (Ha mást nem 50-50, de legalább a biztid nem esik vissza... ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
AscerReload Elküldve December8, 2005 Megoszt Elküldve December8, 2005 SZiasztok, Egy gyors kérdésem lenne, van egy gyönyörű 1.3as ascona amit lehet megveszek, csak az a nagy kérdés hogy bele megy e az 1.8E-s motorom. Azt hallottam más minden a motortérben, csak a kérdés az hogy heggesztgetés és modosítások nélkül bele tudom e rakni az 1.8motort. Az egynyolcashoz megvan minden, az nem gond.CSak hát hogy ne szívjak vele hogy megveszem és nem tudok motortcserélni a régi kisebb blokk miatt! HELP ME!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December8, 2005 Megoszt Elküldve December8, 2005 SZiasztok, Egy gyors kérdésem lenne, van egy gyönyörű 1.3as ascona amit lehet megveszek, csak az a nagy kérdés hogy bele megy e az 1.8E-s motorom. Azt hallottam más minden a motortérben, csak a kérdés az hogy heggesztgetés és modosítások nélkül bele tudom e rakni az 1.8motort. Az egynyolcashoz megvan minden, az nem gond.CSak hát hogy ne szívjak vele hogy megveszem és nem tudok motortcserélni a régi kisebb blokk miatt! HELP ME!!!! Bele-bele kell,hogy férjen mert a motortér mérete adott. Talán a felfogatási pontokal lehetnek gondok. Nézd meg a motortartó bakok elhelyezkedését formáját. Ha azt látod,hogy ezek hasonlóak akkor nagy gond nemlehet. Maximum a bakokon kell picit faragni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
AscerReload Elküldve December8, 2005 Megoszt Elküldve December8, 2005 Ez megnyugtató, hallottam oylat is hogy hozzá lehet tenni a bakokat, csak a kérdés az hogy bölcsö van e benne?!? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December8, 2005 Megoszt Elküldve December8, 2005 Ez megnyugtató, hallottam oylat is hogy hozzá lehet tenni a bakokat, csak a kérdés az hogy bölcsö van e benne?!? Bölcső? Most B vagy C Asconáról beszélünk? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
AscerReload Elküldve December8, 2005 Megoszt Elküldve December8, 2005 C ascona! az 1.8E motorosban van, de az egyhármasról nem tudom...Ez a fontos, mert egyhármas lesz az alany és abba akarom az egynyolcas motoromat belerakni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December8, 2005 Megoszt Elküldve December8, 2005 A B Ascona az ez: Ebben hosszában van a motor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
AscerReload Elküldve December8, 2005 Megoszt Elküldve December8, 2005 Ez tiszta:))) Nekem c ascim volt, és az is marad, csak 1.3masba szeretnék 1.8as mocit tenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December8, 2005 Megoszt Elküldve December8, 2005 Ez tiszta:))) Nekem c ascim volt, és az is marad, csak 1.3masba szeretnék 1.8as mocit tenni. Csak azért bizonytalanodtam el mert a C-ben nincs bölcső. Szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December11, 2005 Megoszt Elküldve December11, 2005 ki lett lakatolva a kocsim alja...most már nem lyukas és nincs szétrohadva...és beszerzésre került egy digit műszerfal mely nemsokára beszerelésre kerül :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve December12, 2005 Megoszt Elküldve December12, 2005 ma reggel új élménnyel gazdagodtam: kb 20m után pattanó hangot hallottam a difi felöl, majd utána még 2szer, a `kabalaként` a difiházban cipelt fogaskerékfogat a reggeli fagyban megdermedt difiolaj fölkapta és a napkerék egyik foga a difiházfedélhez feszítette, ebböl a feszültségböl fölpattanva a `kabalafog` a napkereket hajtó rézsutfogas fogaskerék alá kerülve a difiház aljához feszült, ekkor adhadta az ujjabb pattanó hangot. cool a dififedelet levéve minden fogaskerék minden foga a helyén van (a rézsutfogas egyik fogának végéböl hiányzik egy kb 3*3mm-es darab, ezt még meg kell keresni), csak néhány fogon latható enyhe felületi hiány, (csúnya búgó hangra számíthatok a közeli jövöben) viszont a nyáron beletett friss olaj már ronda szürke lett (fémesen csillámló, mint pl. a metalfény) tetején mégrondább habbal, valahogy víz kerülhetett a difibe, akár ez is okozhatta a fogaskerék felületi hiányát, mert inkább rozsdamart jellegü, nem kagylos törésnek látszik ráadásul már nincs itthon elég 80as olaj, gyalogolhatok olajért ebben a hidegben... pedig úgy emlékszem minden fogaskerékdarabkát kivettünk a difiházból mikor a nyáron összeraktuk - ott is vannak az íróasztalomon - hát úgy látszik mégis maradt benn egy kis árva... (egy difi már szétrobbant ebben a házban az egyik elözö tulajnál, mikor utoljára láttam szétszedve a difit úgy tünt szakszerüen rakták össze benne az újat, zöld ragasztóval vannak lepecsételve a csavarok, csakhát a mütét végén benn maradt a beteg hasában a `régi szerv`) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December23, 2005 Megoszt Elküldve December23, 2005 érdekes és szép..bár nekem annyira nem gyere be :blink: http://www.rollover-tuning.com/happenings/.../k/acs000pt.jpg Túl nagy kép. Levettem linkre opeltomi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December23, 2005 Megoszt Elküldve December23, 2005 érdekes és szép..bár nekem annyira nem gyere be :blink: Az az EVO légbeömlő nem biztos hogy kéne a motorháztetőre, meg nagyon kadettos az orra, és ezzel elveszti a presztizsét. A spoilerek, az index, és az egész színe viszont tetszik. Lehet Te sem sértődnél meg ha hozzád vágnák :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December23, 2005 Megoszt Elküldve December23, 2005 Az az EVO légbeömlő nem biztos hogy kéne a motorháztetőre, meg nagyon kadettos az orra, és ezzel elveszti a presztizsét. A spoilerek, az index, és az egész színe viszont tetszik. Lehet Te sem sértődnél meg ha hozzád vágnák :) legnagyobb bajom ez első lökössel van de a többi ok :) az eleje kadett ? nem jöttem rá :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December23, 2005 Megoszt Elküldve December23, 2005 legnagyobb bajom ez első lökössel van de a többi ok :) az eleje kadett ? nem jöttem rá :blink: Nekem szimpi az a lökős. Nem Kadett, csak olyan a motorházteteje, mint a Kadett orra. Furcsa, de nem szép. Te Ascerod bírja a gyűrődést? Gondolom ilyen időben csak garázsban áll... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December23, 2005 Megoszt Elküldve December23, 2005 Te Ascerod bírja a gyűrődést? Gondolom ilyen időben csak garázsban áll... rendes használatban van....és nem is hideg -vagy én bírom jól :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December28, 2005 Megoszt Elküldve December28, 2005 régebben hallottam h a karbis motort könnyen át lehet alakítani injektorossá csak rá kell tenni ezt+azt...és az 18E cuccai rá is mennek...tud erről vki vmi pontosabbat ? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
AscerReload Elküldve December29, 2005 Megoszt Elküldve December29, 2005 Hali, ezen az ascin egy lotus omege style lökös van ami a kedvencem:D A kadett orr, nagyon nem jön be hozzá, de megmutatják hogy csinálták a kocsit... Nagyon sok 5letet lehet belőle meríteni! Üdv Ascer Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December29, 2005 Megoszt Elküldve December29, 2005 Hali, ezen az ascin egy lotus omege style lökös van ami a kedvencem:D A kadett orr, nagyon nem jön be hozzá, de megmutatják hogy csinálták a kocsit... Nagyon sok 5letet lehet belőle meríteni! Üdv Ascer te most hogy állsz ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
AscerReload Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 http://kep.tar.hu/ascer/50050497/18517012#2 http://kep.tar.hu/ascer/50050497/18517011#2 Sajnos még itt... Nem tudom lesz e még belőle valami... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 http://kep.tar.hu/ascer/50050497/18517012#2 http://kep.tar.hu/ascer/50050497/18517011#2 Sajnos még itt... Nem tudom lesz e még belőle valami... :blink: :) :) Mi a megoldás? ha lenne komplett Ascisegg, azt oda tudnád hegesztetni ehelyett? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 :) :) :lol: Mi a megoldás? ha lenne komplett Ascisegg, azt oda tudnád hegesztetni ehelyett? talán a vaterán árult valaki egy 5ajtós ascit bontásra...azt irta h nagyon olcsón... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 talán a vaterán árult valaki egy 5ajtós ascit bontásra...azt irta h nagyon olcsón... :blink: Azt már lehet sokfelé kapni mert sajnos most értek el ezek az autók a kukába vele korba. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts