NeedForSpeed Elküldve Július12, 2005 Megoszt Elküldve Július12, 2005 Na, erről megkérdem haverom. Autószerelő és jelenleg 86-os asconája van, de elötte mantája volt. Azt tudom hogy vecrta 2000 hátsó, tárcsafékes futómű egyperegy oké az asciba. És hogy nagyon megbuherált zsugorkaros(1.9) astra 17TD motor, megbuherált változó geometriás audi turbóval, meg átalakított adagolóval, egész jó menetteljesítményeket produkál neki, egy intercoolerrel felvértezve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július12, 2005 Megoszt Elküldve Július12, 2005 Azt tudom hogy vecrta 2000 hátsó, tárcsafékes futómű egyperegy oké az asciba. na ez nagyon jól hangzik...bár ez már túlontúl elvesz az eredetiségből :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Július13, 2005 Megoszt Elküldve Július13, 2005 Nem is látszik. Kérdés hogy megéri-e. Havernak a teljesítmény miatt kellett. DIESEL POWER! EZ Ő! Megkérdeztem kormányt. Neki az eredeti van rajta még nem próbált ilyet csinálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július17, 2005 Megoszt Elküldve Július17, 2005 egy kis helyzetjelentés a cabrioról... a vásárlás óta folyamatosan megy a felújítás.kezdtem a futőművel és a fékekkel. (köszönet Blitznek) majd lett cserélve a fóliaablak rajta.kapott új kerekeket,vissza lett állítva a rendes hátsó lámpa-le volt sötétítve(csúnyán) a műszerfal meg szép lassan alakul... lesz majd egy ilyen volt ilyen lett képsorozat :( minnél jobban hasonlít a gyári állapotára annál jobban tetszik... kérdés : erősen gondolkozm h tegyek bele mocitető teleszkópokat...hogy,s mint lehetne illetve milyen kéne bele ? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
GPont Elküldve Július18, 2005 Megoszt Elküldve Július18, 2005 erősen gondolkozm h tegyek bele mocitető teleszkópokat...hogy,s mint lehetne illetve milyen kéne bele ? :roll: Nekem B Omiból vannak a telók, azokon nem csak faudifej van, hanem talp is, amivel le tudod csavarozni a sárvédőre. A motorháztető felfogatáshoz csináltam egy csíkot hármas lemezből, amire hegesztettünk egy anyát, és a zsanér gyári csavarjaival felfogattuk. Így lehet, hogy bonyolultan hangzik, de [url=http://kep.tar.hu/gpont/27649618/10615494#2]itt meg egy másik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Július18, 2005 Megoszt Elküldve Július18, 2005 őő, na mindegy. szóval: Wax előtt Wax után Valami Becks márkát használtak bőrrel. (szerintem nem a sört, bár lehet) azért azt nem gondoltam volna, hogy ennyit hozhat egy waxolás Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Július18, 2005 Megoszt Elküldve Július18, 2005 még a matrica is előjött a kosz alól :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július18, 2005 Megoszt Elküldve Július18, 2005 Meg új ablakkeret az ajtókon... Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Július18, 2005 Megoszt Elküldve Július18, 2005 :( ja, ügyesek ezek a németek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július18, 2005 Megoszt Elküldve Július18, 2005 én szeretem a Beckset akkor én is ilyen tiszta vagyok belülről ? :roll: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Július18, 2005 Megoszt Elküldve Július18, 2005 Ha egy kicsit tovább mossák lehet hogy B Ascona lesz belőle! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július19, 2005 Megoszt Elküldve Július19, 2005 Meg hírtelen aluflegen lett rajta :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Július19, 2005 Megoszt Elküldve Július19, 2005 Gondoltam rá,hogy el kéne vinni hozzájuk a Corsát,hátha Meriva lesz belöle :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Július19, 2005 Megoszt Elküldve Július19, 2005 Ha egy kicsit tovább mossák lehet hogy B Ascona lesz belőle! :( Mér most nem az? :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július23, 2005 Megoszt Elküldve Július23, 2005 az asconába ugye nem megy bele a Kadett műszergeység ? :roll: :roll: :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
GPont Elküldve Július23, 2005 Megoszt Elküldve Július23, 2005 az asconába ugye nem megy bele a Kadett műszergeység ? :roll: :roll: :roll: De igen, hibátlanul passzol! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július23, 2005 Megoszt Elküldve Július23, 2005 De igen, hibátlanul passzol! Köfi..végre egy jó hír :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Július23, 2005 Megoszt Elküldve Július23, 2005 Mér most nem az? :shock: Sztem Cre gondolt. (De mint C tulaj nekem a B jobban tetszik :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július23, 2005 Megoszt Elküldve Július23, 2005 (De mint C tulaj nekem a B jobban tetszik :lol: :lol: én nem tudom h melyik a szebb..sztem annyira különbözőek h nem lehet dönteni :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Július23, 2005 Megoszt Elküldve Július23, 2005 én nem tudom h melyik a szebb..sztem annyira különbözőek h nem lehet dönteni :( Izlések és autók :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus5, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2005 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Augusztus5, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2005 Zsíííír :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus5, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2005 Te Gabo? Mivel nem láttam egyik Omega topikban sem erre utaló nyomot, megkérdem. Mi van a kocsiddal? Mér olyan horpadt a felső képen??? Amúgy előző hétvégén fater kocsijával húztuk fel a hajót Balcsiról. Marha jó az az Ascona, pedig 81-es, és még simán királyul megy. Ezzel az 1,3S mocival a világból is ki tudna gurulni. Képzeljétek, már 15 éve van nála, kilenc évesen vette, és a motorjához még sose kellett nyúlni! Ascona :notworthy: :headbang: :hello1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
xaba Elküldve Augusztus6, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2005 Kár hogy az Én Kadettowmról nem állíthatom ezt... :? ----------- De már sokkal jobb állapotban van és lassan """tökéletes""" :oops: tessz.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Augusztus6, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2005 Te Gabo? Mivel nem láttam egyik Omega topikban sem erre utaló nyomot, megkérdem. Mi van a kocsiddal? Mér olyan horpadt a felső képen??? Balesetek, tanuljunk belőle topic :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts