Gelko Elküldve Június17, 2005 Megoszt Elküldve Június17, 2005 egy kis rövid helyzetjelentés...ma megnéztem a meghirdetett ascona cabriot...a kasztni viszonylag jó állapotú de a belseje bőven hagy kivetni valót maga után...nem volt megbecsülve az autó... motorikusan jónak látszik....azért szép gép... de sokkalszebbet lehetne építeni belőle...erősen gondolkozom azon h belevágok,egy ilyen autót vétek kihagyni...és hagyni h vesszen...jövőhétig eldől :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Június23, 2005 Megoszt Elküldve Június23, 2005 Látom eldőlt. Gratula :lol: Én is egy ilyet szerettem volna (ill szeretnék is csakhát ugye a lé...) BAscona :oops: CAscona :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június23, 2005 Megoszt Elküldve Június23, 2005 a Bascona gyári ???? nem is láttam ég de nagyon teccik :wink: köszi a gratulációt..dologzni kell a kicsikén.futómű+kaszni+belseje....van/lesz vele munk de ugy érzem (még :lol: ) h megéri.... szép lesz ha egyszer kész lesz :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Június23, 2005 Megoszt Elküldve Június23, 2005 Sztem gyári Cascona Cabrio sem volt, max gyári minőségű és engedélyezett átépítés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június23, 2005 Megoszt Elküldve Június23, 2005 Sztem gyári Cascona Cabrio sem volt, max gyári minőségű és engedélyezett átépítés. a gárit úgy értem mint ahogy volt a Keinath meg az angol átépító cég........ :roll: szóval opelék árulták :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Június23, 2005 Megoszt Elküldve Június23, 2005 Hát az a Basci sem úgy néz ki, hogy KZS otthon megvágta oszt jól van :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június23, 2005 Megoszt Elküldve Június23, 2005 Hát az a Basci sem úgy néz ki, hogy KZS otthon megvágta oszt jól van :lol: :lol: Jürgen elővette a flexet :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Június23, 2005 Megoszt Elküldve Június23, 2005 Jürgen elővette a flexet :wink: ..a burgenlandi traktoros? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június23, 2005 Megoszt Elküldve Június23, 2005 ..a burgenlandi traktoros? nem...őt Hansnak hívják..Jürgen az unokaöccse :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június25, 2005 Megoszt Elküldve Június25, 2005 Gelko!Nagyon szép a vasad!Igazi csajozós verda! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június25, 2005 Megoszt Elküldve Június25, 2005 Gelko!Nagyon szép a vasad!Igazi csajozós verda! :wink: köszi Wolf ! érdekes mindenki ezt mondja rá :lol: :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június25, 2005 Megoszt Elküldve Június25, 2005 köszi Wolf ! érdekes mindenki ezt mondja rá :lol: :lol: ;) Főleg a csajok mi? :roll: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június25, 2005 Megoszt Elküldve Június25, 2005 Főleg a csajok mi? :roll: :lol: hááát ma sokat kocsikáztattam :lol: ;) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ascer Elküldve Június29, 2005 Megoszt Elküldve Június29, 2005 Hali Gelko, Az az igazság hogy most nagyon irigyellek, na de csak jószándékkal:)))) Szabad megkérdezni mennyi volt a paripa? Gratulálok hozzá!!!!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
GPont Elküldve Június29, 2005 Megoszt Elküldve Június29, 2005 Hali Gelko, Az az igazság hogy most nagyon irigyellek, na de csak jószándékkal:)))) Szabad megkérdezni mennyi volt a paripa? Gratulálok hozzá!!!!!!!!! Én is drakulálok hozzá! Nem lehetne nagyobb képeken is megtekinteni, mint ami az avatarodban van, bitte? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június29, 2005 Megoszt Elküldve Június29, 2005 köszönöm a gratulációkat :wink: nagyobb képeket találtok a kecskeméti veterántali képek közt (Opeltomiét nézzétek) -köszi Tomi :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június30, 2005 Megoszt Elküldve Június30, 2005 dolgozó lány nagy felhőszakadás volt az elöbb....és nem áztam be :prayer: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június30, 2005 Megoszt Elküldve Június30, 2005 rosszlány nagy felhőszakadás volt az elöbb....és nem áztam be :prayer: :wink: Nálunk is!És én sem! :( :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június30, 2005 Megoszt Elküldve Június30, 2005 Nálunk is!És én sem! :( :lol: :lol: De a tiéd bádogtetős :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július1, 2005 Megoszt Elküldve Július1, 2005 a poén h a bádogtetősöm jobban beázott mint a vászontetős :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Július1, 2005 Megoszt Elküldve Július1, 2005 Nálunk is!És én sem! :( :lol: :lol: Én igen... egy offos spártai bogárral döcögtünk Csepelen egy cimbivel... Locsi-pocsi. :? Ja, és Szszmiklóson volt pár csepp összvissz. Na de nem csetelek itt... :oops: :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Július12, 2005 Megoszt Elküldve Július12, 2005 Hello Gelko! Szembe jöttél velem du 2 felé a nagykőrösin! Szerintem biztos te voltál, hiszen fehér ascona cabrió volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július12, 2005 Megoszt Elküldve Július12, 2005 Hello Gelko! Szembe jöttél velem du 2 felé a nagykőrösin! Szerintem biztos te voltál, hiszen fehér ascona cabrió volt. én voltam :( ..láttalak csak lassú voltam és már nem tudtam villogni...irtam is a ki kivel topicban :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Július12, 2005 Megoszt Elküldve Július12, 2005 Ja.Ja. Én is lassú voltam! :? Nemúgy mint 10 perccel elötte, amikoris egy erzsébeti földes-saras utcában kerülgetem szépen a gödröket, majd egy sugárkezelt méretű hangya pottyan le a tetőről az ölembe. Épp végeztem vele, amikor is felnézek és átvillan az agyamon, hogy elötte épp jobbról kerültem egy tócsát és most talán azért jön szembe velem egy kerítés. Na, épp csak elrántani volt időm a zúzda elött a kormányt. Felhasználtam az összes reflexemet, az lehetett az oka, hogy lassú voltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július12, 2005 Megoszt Elküldve Július12, 2005 jó lehetett :( :lol: :lol: kérdés ! elhatározásom szerint a cabrioba a 3 fémküllős manta kormány került volna de azt mondták nekem ma h nem megy rá eccerűen mert a mantáknak más a felfogatásuk mint az asconáknak... erről ki mit tud ???? :roll: relatíve sürgős :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts