Gabo Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 És különben is csúnya dolog, és ugye, mi nem csinálunk ilyet! Soooohaaaa.... :lol: 8) Ugye? Ezt mondom... Úgyse ellenörzik azokat a nyílt úton :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ascer Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 Nem illik rá a dtm vég? A fehér irányjelzö+hütőmaszk project már folyamatban, de még rágondolkodtam egy lotus omega full soiler setten is. Vélemény? LAssan alakulgat a gép, de csak kész lesz egyszer, a kasztni, elvileg tip top, amit láttott a kasztnis ismerősöm mindent meg csinált. Küszöbök, ívek csere STB... Már csak a tetön és a géptetőn lévő horpik és a fény van hátra. Na meg a jó alufelni... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 Gelko! Nem gondolkoztál még, hogy beránts kintről egy jó állapotú autót bontásra? Nézegettem az e-bay-en, Asconák fillérekért vannak, és van köztük jópár szép állapotú is. Természetesen illegális dolgokról szó sem lehet, tehát az alvázszám áthegesztése eszedbe ne jusson :smt018 :supz: :wink: ! nem is rossz ötlet...nem gondoltam még rá...el kell még dönteni h mi lesz a verdával...pár hónapja még el akartam adni...de az ember nem szokott megvállni a szerelmétől :lol: :heart: Link to comment Megosztás: More sharing options...
GPont Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 ...az ember nem szokott megvállni a szerelmétől :lol: :heart: Dehogynem! Nade a kedvenc autójától?! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Dehogynem! Nade a kedvenc autójától?! :lol: na jóóó ott a pont..de nálam kettő ugyanaz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ascona20i Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Sziasztok, Ascona-hoz igen nehezen fellelhető motyók kellenének. (első spoiler ... stb) Van tippetek? Előre is köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 szia ! Ascer barátunk talán tud segíteni... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ascer Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 Pü ment. Asconások, azon gondolkodá, hopgy össze kéne szedni hogy kinek milyen alkatrész kellene, és kivadászni egy külföldi Asconát amiben ezek benne vannak. Hazahozni és ... Vélemény? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 Pü ment. Asconások, azon gondolkodá, hopgy össze kéne szedni hogy kinek milyen alkatrész kellene, és kivadászni egy külföldi Asconát amiben ezek benne vannak. Hazahozni és ... Vélemény? nem is rossz ötlet... a végén meg nagy veszekedés : add vissza a féltnegelyem :lol: én már azon is gondolkoztam h kéne még pár asconás és alakítanánk egy külön szekciót...vagy mondjuk a kadettosokkal együtt.... de sajna még kevesen vagyunk.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 én már azon is gondolkoztam h kéne még pár asconás és alakítanánk egy külön szekciót...vagy mondjuk a kadettosokkal együtt.... de sajna még kevesen vagyunk.... Sokan vagyunk, de még mindig nem elegen.... Mindenki hozzon magával még egy Opelest :lol: A "kadettosok" szerintem körülbelül egyen vannak a klubban. :? Ascis mondjuk több, de nem rengeteg. Fateromat meg nem hiszem hogy be tudom szervezni :lol: Szexció alapításhoz 5 lelkes alapító kell, akik csinálnak is néha vmit. Pl: honlap, minimíít, moderate, stb... Gondolom ez a hozzunk közösen egy autót 5let is a szomszéd topikból származik. De jó ötlet, ez kéccségtelen :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 ascconások asszem: Berlina és Én. :lol: ja és Gabo de az övé nem tud járni :roll: Ascer még be KELL szervezni...-ugye Ascer... :?: Gpont ! nem gondoltad még meg magad ? :wink: és persze Albertka... egy asconást talán be tudnék hozni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 ja és Gabo de az övé nem tud járni :roll: Kikérem magamnak. Igenis üzemképes. Csak nincs aki üzemeltesse :lol: Egyenlőre. :roll: Mivel Manta-Z nem jelentkezett a kocsiért, vszínű, hogy végleg kivonatom a forgalomból, és ha összejön amit szeretnék, egy okoska kis bemutatóautót szeretnék belőle csinálni. (Rsz stb nélkül, csak utifutin húzni..., mutogatni, gyorsulgatni :lol: ) A szexió jó ötlet, de ld. Omega szexció, ott is halódik az élet pedig vagyunk lassan vagy 10 en :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 Szerintem előbb kellene létszám, és aztán a szexció. Meg én "egyéb" klub menedzselésével is el vagyok látva, valamiért itt ehezen megy a 5000 pénz befizetése az öregedő autók fiatal tulajainak......A "másik" meg a várakozásomon felül műxik. Az kielégíti a szervezési hajlamomat. Különben meg ott a Bukarest szekció, az tejjesen dzsíí :lol: Bár még én is csak egy talin vótam, mert kicsit zaklatott az életem mióta dolgozok. Ja, szerintetek az mitől lehet, hogy faterom Asconája (1981, 1,3S 75LE) sokkal lomhább mint a Kadettom volt ugyanilyen motorral. És csak 70kg különbség van. Ha a Szkoninak odaléptem volt kis fáziskésése. Amúgy tök ritka Asciban az 1,3. Gondolom a tietek komolyabbat lép... Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 helo, ...hogy faterom Asconája (1981, 1,3S 75LE) sokkal lomhább mint a Kadettom volt ugyanilyen motorral. És csak 70kg különbség van. Ha a Szkoninak odaléptem volt kis fáziskésése. Amúgy tök ritka Asciban az 1,3. ... ez miyen Asci? B/C? Amúgy lehet az áttételek miatt is, vagy mert lehet, h nem is 75 Le, hanem csak 60 Le/100Nm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 ez miyen Asci? B/C?C. Amúgy lehet az áttételek miatt is Megnéztük a beleszerelt váltókat, elvileg zsíír ugyanazok az áttétek. vagy mert lehet, h nem is 75 Le, hanem csak 60 Le/100Nm :lol: :lol: persze. 60 :lol: Neeeem. Azt nem is gyártották olyannal. Az már csak lejtőn lefelé hátszélben tudott volna gyorsulni. Ebben ugyanaz az 1,3S van (mert a 60 pacis az 1,3N), meg ugyanaz a (kedvencünk, VaraJet II.) karbi. A fék apáén nagyobb, de az nem számít gyorsulásnál. :lol: Egy darabig aszittem hogy azért van, mert apa tök tökölősen vezet, és be van kormolva a motor, de csak akkor vezet(ett) így, amikor benne ültem (vagy tesóm). Amúgy most egy ideje nem szaggat vele, mert elkavarta a forgalmit, és már kb. fél éve nem találja. Mondtam neki hogy menjen má el ocsmányirodába, de sz*rik rá. Néha beindítja, folyton tölti az akksiját, ki-be takargatja az autót, de a papír nem izgatja, aszondja a környéken jó, messzebb úccse megy vele :evil: Amúgy nálunk/nála van már rohadt rég óta. Talán 89 óta? Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 :lol: ok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Május27, 2005 Megoszt Elküldve Május27, 2005 Meg én "egyéb" klub menedzselésével is el vagyok látva, valamiért itt ehezen megy a 5000 pénz befizetése az öregedő autók fiatal tulajainak......A "másik" meg a várakozásomon felül műxik. Az kielégíti a szervezési hajlamomat. Albi, ha lányokat klubbolsz abba én is be akarok szállni! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ascer Elküldve Május27, 2005 Megoszt Elküldve Május27, 2005 Nem rosz ötlet, de mi is kell egy szekció nyitáshoz??? Nem valószínü az összeveszés ha mindenki megmondja mi is kell neki.Szerinem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 Tegnap be kellett indítani fater Asconáját, de elfelejtette feltölteni az akksit, és egy hónapja csak állt a kocsi. Aszonta azért próbáljam meg, hátha. És vazzz, egyetlenegy pöccre beindult!!! Nem hittük el! És le se fulladt, hanem úgy járt, ahogy illik. Jól össze van dobva a vas! Ja, aszonta, elmegy csináltat má rá forgalmit (ideje), és akkor újra száguldozhat :twisted: Meg én is, ha egyszer lesz direkt Ascona tali, kölcsönkérem, és elgurulok, ha elhívtok :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 Nem rosz ötlet, de mi is kell egy szekció nyitáshoz??? 5 db MOTE klubtag..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 a szekció gondolatát csak felvetettem.mint esetleges jövő.jelenleg sztem sem működőképes a dolog de egyszer el kell kezdeni vmit... Soltvadkerten beszéltem egy uriemberrel. (a nevét sajnos elfelejtettem már :oops: ) neki van egy ascona klubja 5 taggal.mutatot albumot is és szép vasak voltak.az uriembert be is lépet a klubba és mondtam h győzze meg a többieket is...-pl most szerveznek egy balatoni ascona tali :wink: úgy gondolom h működőképesebb lenne a dolog a MOTE-n belül....DE kitűnő alap lenne Ezúton is kérném ha egy ascona klubbos olvas akkor keressen meg.... :wink: Gabo ! ne haragudj h járóképtelennek minősítettem a gépedet :lol: -az omega szekció nem megy tökéletesen az meg csak a tagokon múlik.sztem... :roll: Albertkát meg várjuk szerettel bárhova :lol: bár nincs hova :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Május31, 2005 Megoszt Elküldve Május31, 2005 Ő Miklós Róbert úr az aranyszínűvel. Nem olvas fórumot. Viszont Sanyi bácsinknak megvan a kontakt infója. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május31, 2005 Megoszt Elküldve Május31, 2005 Ő Miklós Róbert úr az aranyszínűvel. Nem olvas fórumot. Viszont Sanyi bácsinknak megvan a kontakt infója. Kösz Greg ! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ascer Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 Hali, Vasárnap meg a gép szerelőhöz, és minden meg lesz csinálva rajta amit most találtunk. :lol: -Féltengely csere (jobb-bal) -Első kerék csapágy csere -Toronycsapágy csere -Hengerfejezés -Fékek felmérése, javítása :? Ezután elvileg egyben lesz a gép, és lassan semmi baja nem lesz. Már csak egy jó fényezés, és körbespoilerezés hiányzik. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 :wav: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts