Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Ascona

gabo007

Recommended Posts

egy kis rövid helyzetjelentés...ma megnéztem a meghirdetett ascona cabriot...a kasztni viszonylag jó állapotú de a belseje bőven hagy kivetni valót maga után...nem volt megbecsülve az autó...

motorikusan jónak látszik....azért szép gép...

de sokkalszebbet lehetne építeni belőle...erősen gondolkozom azon h belevágok,egy ilyen autót vétek kihagyni...és hagyni h vesszen...jövőhétig eldől :wink:

Megosztás:

• Hozzászólások 2,1k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Hali Gelko,

Az az igazság hogy most nagyon irigyellek, na de csak jószándékkal:))))

Szabad megkérdezni mennyi volt a paripa?

Gratulálok hozzá!!!!!!!!!

Én is drakulálok hozzá!

Nem lehetne nagyobb képeken is megtekinteni, mint ami az avatarodban van, bitte?

Megosztás:

• 2 weeks later...

Ja.Ja. Én is lassú voltam! :?

Nemúgy mint 10 perccel elötte, amikoris egy erzsébeti földes-saras utcában

kerülgetem szépen a gödröket, majd egy sugárkezelt méretű hangya pottyan

le a tetőről az ölembe. Épp végeztem vele, amikor is felnézek és átvillan az agyamon, hogy elötte épp jobbról kerültem egy tócsát és most talán azért jön szembe velem egy kerítés. Na, épp csak elrántani volt időm a zúzda elött a kormányt. Felhasználtam az összes reflexemet, az lehetett az oka, hogy lassú voltam.

Megosztás:

jó lehetett :( :lol: :lol:

kérdés ! elhatározásom szerint a cabrioba a 3 fémküllős manta kormány került volna de azt mondták nekem ma h nem megy rá eccerűen mert a mantáknak más a felfogatásuk mint az asconáknak...

erről ki mit tud ???? :roll:

relatíve sürgős :wink:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.