Albert Elküldve December23, 2010 Megoszt Elküldve December23, 2010 Ez volt már? http://fc03.deviantart.net/fs32/f/2008/233...on_by_Yzn90.jpg Én még nem láttam de királyul néz ki meg is kell mutassam Sznupinak :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December23, 2010 Megoszt Elküldve December23, 2010 Én még nem láttam de királyul néz ki meg is kell mutassam Sznupinak :lol: Ezek milyen felnik lehetnek amúgy? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December23, 2010 Megoszt Elküldve December23, 2010 Ezek milyen felnik lehetnek amúgy? :lol: talán van hasonló http://www.revolutionwheels.de/Minispeed/felgen13.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December23, 2010 Megoszt Elküldve December23, 2010 talán van hasonló http://www.revolutionwheels.de/Minispeed/felgen13.html Hmmm... 8x13... :lol: Kár, hogy már a 256-os fék sem férne alá :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December23, 2010 Megoszt Elküldve December23, 2010 Hmmm... 8x13... :lol: Kár, hogy már a 256-os fék sem férne alá :lol: az kár, hogy csak elvben tuningolsz megint, mint János :) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December23, 2010 Megoszt Elküldve December23, 2010 Hmmm... 8x13... :lol: Kár, hogy már a 256-os fék sem férne alá :lol: ez nem teljesen így van... ami egyenes belsős és über kicsi ET-s azoknál előfordulhat, hogy befér a 256 Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December23, 2010 Megoszt Elküldve December23, 2010 Ez nem VT kép? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December23, 2010 Megoszt Elküldve December23, 2010 Ez nem VT kép? :lol: de Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve December24, 2010 Megoszt Elküldve December24, 2010 Ez nem VT kép? :lol: Debizony az "pl.: túl részletes az árnyék " Link to comment Megosztás: More sharing options...
bpomega Elküldve Április13, 2011 Megoszt Elküldve Április13, 2011 Opel Ascona difi jó Omegába , Átalakítás nélkül belehet szerelni ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Opel karbi ingyen elvihető. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Augusztus1, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2011 Haver keres 1.6-os Asconába Cö hűtőt.esetleg van valakinek elfekvőben?Vagy vki hallot már,vagy valaki látott már......:) Előre is köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus22, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2011 Ezt itt lőttem kméten egy hátsó udvaron.Van minden.Ascona, Rekord, no meg egy Manta is meg még jó pár kincs-nek tűnő dolog... :) LINK Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus22, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2011 Ezt itt lőttem kméten egy hátsó udvaron.Van minden.Ascona, Rekord, no meg egy Manta is meg még jó pár kincs-nek tűnő dolog... :) LINK Nálam is akad egy komplett ascona írjatok privit ha kéne valami. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kis_bandi Elküldve Szeptember6, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2011 Sziasztok! Van elfekvőben még C Ascona (1983) 1.3 S-hez vásáorlt első kerékagycsapágyam (jobb-bal). Eladtam az autót, mielőtt felhasználtam volna, talán még a számlája is megvan valahol. A csapágyak azóta a dobozukban csücsülnek. Ha esetleg érdekel valakit írjon a kis_bandi@freemail.hu email címre. BP-en a személyes átvétel megoldható, ha nagyon szeretné valaki, hogy feladjam postán vidékre, azt csak előre utalás ellenében vállalom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
okiman Elküldve Szeptember23, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2011 Opel Ascona 1.6 D hez Vadiúj LuK kuplungszett dobozában eladó ( megmaradt) 15000 Ft Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február4, 2012 Megoszt Elküldve Február4, 2012 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/ascona/opel_ascona_1.6_ls_kuriozum_ujszeru__friss_mus-5478451 Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február5, 2012 Megoszt Elküldve Február5, 2012 http://www.hasznalta...iss_mus-5478451 Nagyon szép! Ha most akarnék autót venni biztos ráugranék. Hasonló állapotban lehet mint anno a Kadettem volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február5, 2012 Megoszt Elküldve Február5, 2012 Nekem is tetszik, bár 5ajtósba szebb lenne :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Beat16D Elküldve Április9, 2012 Megoszt Elküldve Április9, 2012 Sziasztok! Rengeteg Opel Ascona alkatrész eladó! (üvegek, ajtók, kárpitok motorok stb...) beatkukacgmailponthu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június15, 2012 Megoszt Elküldve Június15, 2012 Előkerült a cabrió ! Székesfehérváron van és az új tulajdonos nagyon lelkes, gyári állapotra szeretné visszaállítani. Remélem sikerül :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
chevykid Elküldve Január14, 2013 Megoszt Elküldve Január14, 2013 Sziasztok! Calibrás révén azért nézegetni szoktam más opelfórumokat is. Így itt is körülnéztem és mivel van a rokonságban egy 1.3 N motoros C-ascona, ami esetleg 1.3 S re "tuningol-odna", az lenne a kérdésem, hogy ez mennyibe lenne a tulajnak és nagyjából miket kellene neki cserélni vagy venni hozzá? Motorcserére nem gondol...azt ne javasoljátok... kérlek! (bár tudom, hogy a 60 Le-n már csak az segítene 8) ..) Eddig majdnem minden gyári benne, csak a kerekei nem és a gyújtást cserélte ki a modernebb ascona verzióra. Egyébként nagyon jó kis fórum.... Várom szakértő válaszaitokat..de addig is szép napokat ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
egykuty Elküldve Január15, 2013 Megoszt Elküldve Január15, 2013 dugó, hengerfej, vezérműtengely, szívósor, karbi, köcölék, leömlő csere, és már kész is van. +tömítéskészlet, olaj, fagyálló, anyagköltség kb 50-80+szerelés. jahh, ha a dugó marad, akkor nem kell csapágykészlet sem, de megfelelő kompresszió sem lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
chevykid Elküldve Január16, 2013 Megoszt Elküldve Január16, 2013 dugó, hengerfej, vezérműtengely, szívósor, karbi, köcölék, leömlő csere, és már kész is van. +tömítéskészlet, olaj, fagyálló, anyagköltség kb 50-80+szerelés. jahh, ha a dugó marad, akkor nem kell csapágykészlet sem, de megfelelő kompresszió sem lesz. Nagyon köszönöm a válaszodat! Szóval nem nagyon érdemes belekezdeni így, talán mégiscsak a motorcsere, amihez viszont komplett féltengelycsere is kell neki az 1.3 N tengelye miatt, és talán az sem olcsóbb! HI és szép napot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
egykuty Elküldve Január17, 2013 Megoszt Elküldve Január17, 2013 nem kell féltengely se váltó csere. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts