Ascer Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 Nincs a srácnál lökhárító alá spoiler, ablakemelő kapcsolóval van de nem gyári és egybe akarná eladni.De engem csak gyári érdekelne... :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 akkor megkérdezek valakit de ahhoz kell pár nap........... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ascer Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 Ha eddig kibírtam azon a pár napon már nem múlik... Köszi a segítséget.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ascer Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 Ilyen kéne , 4 kapcsolóval: http://img.tar.hu/ascer/size2/12116536.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
GPont Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 Ilyen kéne , 4 kapcsolóval:http://img.tar.hu/ascer/size2/12116536.jpg Ilyenem van, de csak a műanyag lap, kétkapcsolós, kapcsolók nélkül. Tehát ott vagy vele, ahol a part szakad, de szívesen odaadom. Ja, és utángyári kapcsolók voltak belefaragva... :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ascer Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 Az utángyártott kapcs nincsenek meg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május5, 2005 Megoszt Elküldve Május5, 2005 szép : http://www1.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?q...screenwidth=800 Link to comment Megosztás: More sharing options...
GPont Elküldve Május5, 2005 Megoszt Elküldve Május5, 2005 Az utángyártott kapcs nincsenek meg?Nem, azokat nem adta ide, akitől vettem. :D szép : http://www1.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?q...screenwidth=800 És ezt már tavaly év végén is hirdették. Pedig 550Ft-ért, szerintem jó. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május5, 2005 Megoszt Elküldve Május5, 2005 Pedig 550Ft-ért, szerintem jó. :lol: asszem kettőt kérek :wink: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május5, 2005 Megoszt Elküldve Május5, 2005 Jééé őt ismerem... http://www1.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?q...screenwidth=800 Amúgy azok a képek a tavalyi akali-i találkozón készültek...de nem is tudtam, hogy eladó... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 szép : http://www1.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?q...screenwidth=800 Egy ilyen vasat miért adnak el? :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ascona cabrio Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Srácok mikor lesz találkozo,és hol? azért szeretném eladni mert szerintem egy vérbeli opel rajongo jobban odafigyelne rá és még tiz év mulva is kuriozum lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Srácok mikor lesz találkozo,és hol? azért szeretném eladni mert szerintem egy vérbeli opel rajongo jobban odafigyelne rá és még tiz év mulva is kuriozum lenne. a www.opelklub.hu oldalon találsz infokat..... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május7, 2005 Megoszt Elküldve Május7, 2005 Találós kérdés : megyek a Hungárián kb 60-nal, egyszercsak befullad a motor (majdnem leállt-lámpák fel stb )..visszaraktam 3asba onnantól ok.kiértem a határ útra,ott kb alapjáraton leállt...pöccre beindul,majd a következő állórajtos indulásnál megint leáll....majd megint pöccre indul....kb 2 km múlva megint a befulladásos sztori...... ez mi a szösz lehet ?????? :dontknow: tele a tank,gyertyák ok,kábelek ok,érintkezés ok........ :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Május8, 2005 Megoszt Elküldve Május8, 2005 Ac pumpa, ac pumpa elötti szűrő rendben? (Tavaly Akaliból hazajövet homokozott a benzinem.. :lol: ). Csöveken vhol kis repedés, ahol eldobja a nyomást? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május8, 2005 Megoszt Elküldve Május8, 2005 Ac pumpa, ac pumpa elötti szűrő rendben? (Tavaly Akaliból hazajövet homokozott a benzinem.. :lol: ). Csöveken vhol kis repedés, ahol eldobja a nyomást? ma átnézem az egész cuccost.... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május8, 2005 Megoszt Elküldve Május8, 2005 Átnéztem és a benzincsö egy kicsit ki van repedezve de nem vészesen...nemhinném h az a baja...az AC elött meg nekem nincs szűrőm...bár a haverom 1.3-án van :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Május8, 2005 Megoszt Elküldve Május8, 2005 az AC elött meg nekem nincs szűrőm...bár a haverom 1.3-án van :roll: A tartályban nincs előszűrőd?... Fura lenne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május8, 2005 Megoszt Elküldve Május8, 2005 A tartályban nincs előszűrőd?... Fura lenne... jóvanna...jogos :lol: másra gondoltam.... de ha szűrő gond van,akkor miért megy egyébként jól és miért indul utána pöccre?..ma is leállt 1X...és mindig meleg motornál.... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ascer Elküldve Május10, 2005 Megoszt Elküldve Május10, 2005 MA valószínüleg hozzájutok egy 88 gyári ascona lámpasorhoz. Ez már a kerekített lámpa. 8000huf az ára, de nem tom honnan szerezte a bontós, majd meglátom mennyire gyári. Vélemény az árról?Lehet lesz végre lökös alá spoiler és gyári kapcsoló:-)))) Üdv Ascer Link to comment Megosztás: More sharing options...
GPont Elküldve Május10, 2005 Megoszt Elküldve Május10, 2005 Gondolom, a hátsó lámpasorra gondolsz, az szvsz jó annyiért. Én csak a lámpákat vettem 4-4ezerért, plusz a közdarabot 3-ért. Ja, a közdarabbal vigyázz, a csapotthátúé szélesebb, mint a lépcsősé, nem csereszabatos a kettő! (Mellékesen, ha valakinek kellene, nekem van egy eladó lépcsőshátúhoz való) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Május10, 2005 Megoszt Elküldve Május10, 2005 jóvanna...jogos :lol: másra gondoltam.... de ha szűrő gond van,akkor miért megy egyébként jól és miért indul utána pöccre?..ma is leállt 1X...és mindig meleg motornál.... :roll: Hm... nem tom, nekem indulni indult, csak alapjáratom nem volt, meg 4000 felett elfogyott a szufla. Gyertyakábelek? Pl kidörzsölődés, vagy ilyesmi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ascer Elküldve Május10, 2005 Megoszt Elküldve Május10, 2005 Gondolom, a hátsó lámpasorra gondolsz, az szvsz jó annyiért. Én csak a lámpákat vettem 4-4ezerért, plusz a közdarabot 3-ért. Ja, a közdarabbal vigyázz, a csapotthátúé szélesebb, mint a lépcsősé, nem csereszabatos a kettő! (Mellékesen, ha valakinek kellene, nekem van egy eladó lépcsőshátúhoz való) Akkor már csak remélni tudom hogy ami a bontós srácnak van az csapott hátúhoz gyártották. Első spoilerem meg lehet lesz mert van valakinek egy elfekvő darab, de elígérte másnak. most arra várok hogy mégse vegyék meg és akkor végre... Kösz az infót. Üdv: Ascer Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május10, 2005 Megoszt Elküldve Május10, 2005 Akkor már csak remélni tudom hogy ami a bontós srácnak van az csapott hátúhoz gyártották. Első spoilerem meg lehet lesz mert van valakinek egy elfekvő darab, de elígérte másnak. most arra várok hogy mégse vegyék meg és akkor végre... Kösz az infót. Üdv: Ascer Ascer ! beszéltem az illetékesekkle és semmit sem tudok neked szerezni..azt is mondták h ritkák ezek mint a fehér holló----de gondolom neked erről nem kell mesélni :oops: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május10, 2005 Megoszt Elküldve Május10, 2005 Hm... nem tom, nekem indulni indult, csak alapjáratom nem volt, meg 4000 felett elfogyott a szufla. Gyertyakábelek? Pl kidörzsölődés, vagy ilyesmi? találtam egy lehetséges hibaforrást ! a hűtő kiegyenlítő tartályának csöve kidörzsölte a gyújtókábeleket. :twisted: azóta már rögzítettem az akksitartóhoz igy nem ér össze....és beruházok egy elosztóra is.... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts