Gelko Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Pénteken indul a motorcsere... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Az már csak hab a tortán h elvileg el van adva a motor belőle :D Legalább nem lesz már több gondod vele... ^_^ :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Legalább nem lesz már több gondod vele... :D ^_^ :P Ez az az egy amitől nem félek ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 Motorcsere kész :rolleyes: Kedden megyek érte.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Örömmel olvassuk :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 Kár érte :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július12, 2010 Megoszt Elküldve Július12, 2010 Motorcsere kész :rolleyes: Kedden megyek érte.... Milyen lett? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július12, 2010 Megoszt Elküldve Július12, 2010 Milyen lett? Gond nélkül hazajöttem vele Fótról. Jó hangja van, víz és az olaj rendben :rolleyes: Nem járok még vele mert nincs bekötve a hőfokjelző, de holnap ez is orvosolva lesz. Utána be kell még lőni a karbit és kész <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Ezt a szépséget találtam Olaszországban. Sajnos csak egy este láttam, és a gazdájával sem találkoztam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Komoly a Recaro gyerekülés ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Holnap megint úton lesz az ascona <_< Váltottam ki rá útvonalengedélyt, megy a téli helyére. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 Hali. Hozok pár linket: - ascona presse foto galéria - német forum - angol forum - holland alkatrészes oldal Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 AGS Viktor képei : Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve November20, 2010 Megoszt Elküldve November20, 2010 Üdv kis computeres segítséget kérnék Kérdésem a következő a C16NZ motorkódú (87-es 1.6 i) Ascona-ba jó lehet-e egy ugyancsak C16NZ motorkódú (94-es 1.6 i) Astra computere? kompatibilis-e? válaszokat a hozzáértőktől előre is köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November20, 2010 Megoszt Elküldve November20, 2010 Szerintem nem. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Deicide Elküldve December6, 2010 Megoszt Elküldve December6, 2010 Hi! Tudna valaki segíteni, hogy az ablak fel/letekerő kart hogy lehet leszerelni? Le kellene vennem a kárpitot, de itt elakadtam. Köszi. Üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December6, 2010 Megoszt Elküldve December6, 2010 Hi! Tudna valaki segíteni, hogy az ablak fel/letekerő kart hogy lehet leszerelni? Le kellene vennem a kárpitot, de itt elakadtam. Köszi. Üdv. Hello ! Egy omega gyűrű fogja. Megfogod a kart, lenyomod a műanyag gyűrűt és egy vékony csavarhúzóval,késsel, benyúlsz úgy mögé - a kárpitot nem megsértve - hogy kiakasztod az omega gyűrűt (menetirányba előre) Vigyázz mert könnyen elrepül és sohasem találod meg. Amúgy meg ajtógomb kiteker, kartámasz lecsavaroz és óvatosan kipattintod a kárpitot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Deicide Elküldve December7, 2010 Megoszt Elküldve December7, 2010 Hello ! Egy omega gyűrű fogja. Megfogod a kart, lenyomod a műanyag gyűrűt és egy vékony csavarhúzóval,késsel, benyúlsz úgy mögé - a kárpitot nem megsértve - hogy kiakasztod az omega gyűrűt (menetirányba előre) Vigyázz mert könnyen elrepül és sohasem találod meg. Amúgy meg ajtógomb kiteker, kartámasz lecsavaroz és óvatosan kipattintod a kárpitot. Hi! Köszi szépen a segítséget! Sikerült a projekt! :lol: Üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December8, 2010 Megoszt Elküldve December8, 2010 Nagyon szép és olcsó is. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve December8, 2010 Megoszt Elküldve December8, 2010 Kár a repedezett műszerfalért, a többi (ködlámpa, kormányvédő, gagyi üléshuzat, egyéb frincfrancok) menthető. Érdekes a kormánykerék is, mert ez tudtommal az SR/GT kivitel sportkormánya volt, akkor viszont Recarok meg fordulatszámmérős műszerfal járna hozzá, nem? (Legalábbis nekem Kadettban így volt) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December9, 2010 Megoszt Elküldve December9, 2010 Kár a repedezett műszerfalért, a többi (ködlámpa, kormányvédő, gagyi üléshuzat, egyéb frincfrancok) menthető. Érdekes a kormánykerék is, mert ez tudtommal az SR/GT kivitel sportkormánya volt, akkor viszont Recarok meg fordulatszámmérős műszerfal járna hozzá, nem? (Legalábbis nekem Kadettban így volt) a repedezett műszerfal már már széria :lol: a kormánnyal igazad van, és a belső óra sem eredeti :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve December13, 2010 Megoszt Elküldve December13, 2010 Segítséget kérnék: C Asconához valaki tudna segíteni szervíz doksival digitálisan előre is köszi ijl80kukaccitromailponthu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December17, 2010 Megoszt Elküldve December17, 2010 index fórumról jött de hátha érdekes valakinek http://www.abload.de/gallery.php?key=byKOevW1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December17, 2010 Megoszt Elküldve December17, 2010 index fórumról jött de hátha érdekes valakinek http://www.abload.de/gallery.php?key=byKOevW1 Már volt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December23, 2010 Megoszt Elküldve December23, 2010 Ez volt már? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts