Albert Elküldve Április1, 2010 Elküldve Április1, 2010 Mert unalmas az élet :) Ha kicseréled te akkor megkapod a dízel C20Ne-t :D tehát azér mer tré az a moci amit beraktál
Gelko Elküldve Április1, 2010 Elküldve Április1, 2010 tehát azér mer tré az a moci amit beraktál Is...sajnos az mindig tré volt, de kb így is kimegy a világból ;) Mondjuk néha eszembe jut h mivan ha mondjuk autópálya tempónál kijön belőle valami ;) Most meg már fontosabbnak érzem h legál legyen mint hogy erős :D jah és gyárival könnyebb eladni :)
rtomi Elküldve Április2, 2010 Elküldve Április2, 2010 A varajet meg egy nagyon jó karbi. Ha jó akkor igen. :)
Gabo Elküldve Április2, 2010 Elküldve Április2, 2010 Nem mintha a tarcsi C20NE eladó lenne, de Neked TALÁN! segítek, ha kellene vmi... Is...sajnos az mindig tré volt, de kb így is kimegy a világból ;) Mondjuk néha eszembe jut h mivan ha mondjuk autópálya tempónál kijön belőle valami ;) Most meg már fontosabbnak érzem h legál legyen mint hogy erős :D jah és gyárival könnyebb eladni :)
Gelko Elküldve Április4, 2010 Elküldve Április4, 2010 Nem mintha a tarcsi C20NE eladó lenne, de Neked TALÁN! segítek, ha kellene vmi... Köszi,de ha csere akkor csak a gyári :)
Gabo Elküldve Április4, 2010 Elküldve Április4, 2010 Helyes, úgyse adtam volna Neked oda!.. ;) :D Most töttök fel képeket a "taliról" linket mejd az eventsben ;) Köszi,de ha csere akkor csak a gyári :)
Albert Elküldve Április6, 2010 Elküldve Április6, 2010 Köszi,de ha csere akkor csak a gyári :) Mér a C20NE is gyári.
Albert Elküldve Április16, 2010 Elküldve Április16, 2010 Szervizkönyv http://www.opelforum.hu/index.php?s=&s...st&p=635490
Stefan Elküldve Május4, 2010 Elküldve Május4, 2010 Gelkónak tükörautó :lol: Ennyiért lehet, hogy alkatrésznek is megérné a 2 :devlish:
Gelko Elküldve Május4, 2010 Elküldve Május4, 2010 Gelkónak tükörautó :lol: Ennyiért lehet, hogy alkatrésznek is megérné a 2 :devlish: Nemtom érné -e . a Tető ezen sem szép a belső sem kurrens cikk, az ajtók viszont igen ! a kasztniért meg 500at :lol: De amúgy sem tervezek a kabrióval már semmit.
Albert Elküldve Május4, 2010 Elküldve Május4, 2010 De amúgy sem tervezek a kabrióval már semmit. Az eladás is tervnek számít :devlish:
Gelko Elküldve Május4, 2010 Elküldve Május4, 2010 Az eladás is tervnek számít :lol: Az a baj h az nagyon hosszú távú terv :devlish: :lol: :lol: Közben gondolkoztam h egyáltalán nem éri meg megvenni a 2 kabriót :lol: 500 a vétel plussz hozd haza és alig tudsz felhasználni valamit. Ennyiért meg ki lehet pofozni.
Stefan Elküldve Május4, 2010 Elküldve Május4, 2010 ... Közben gondolkoztam h egyáltalán nem éri meg megvenni a 2 kabriót :lol: 500 a vétel plussz hozd haza és alig tudsz felhasználni valamit. Ennyiért meg ki lehet pofozni. Viszont a kaland, hogy külföldről kell hazahozni 2 kabriót :devlish:
Hic Elküldve Május4, 2010 Elküldve Május4, 2010 Az az autó önmagában elég nagy kaland, csak bele kéne végre vágni, úgy igazán.... :lol: :devlish: :lol: Télleg, mikor szerelünk szimszonyot, Gelko? Itt a jó idő, talán 2-3 hét múlva lesz szabad vasárnapom, akkor neki lehetne állni..... :lol:
Gelko Elküldve Május4, 2010 Elküldve Május4, 2010 Az az autó önmagában elég nagy kaland, csak bele kéne végre vágni, úgy igazán.... :lol: :devlish: :lol: Télleg, mikor szerelünk szimszonyot, Gelko? Itt a jó idő, talán 2-3 hét múlva lesz szabad vasárnapom, akkor neki lehetne állni..... :lol: Amikor ráérsz :lol:
Albert Elküldve Június10, 2010 Elküldve Június10, 2010 Jajj nincs külön B Ascona topik, na nembaj, behajítom ide Sznupit hátha megöl :rolleyes:
Gelko Elküldve Június16, 2010 Elküldve Június16, 2010 Micsoda belső ^_^ Holnap kap egy akksit a kabrió és járok vele pár napot :D
Gelko Elküldve Június17, 2010 Elküldve Június17, 2010 Micsoda belső :P Holnap kap egy akksit a kabrió és járok vele pár napot :D Nem én járok. Holnap megy Balcsira a kocsi nélkülem ^_^
Albert Elküldve Június18, 2010 Elküldve Június18, 2010 Nem én járok. Holnap megy Balcsira a kocsi nélkülem :D Azt meg hogy
Gelko Elküldve Június18, 2010 Elküldve Június18, 2010 Tesója biztos lenyúlta ^_^ Az astrán behányt az 1 éves vízpumpa ( kb 13.000km) :D ezért mondtam h menjen a kabrióval, legalább megjáratja........
Gelko Elküldve Június20, 2010 Elküldve Június20, 2010 Megjárta az autó, de csak 3 henger van alapjárton, egyfolytában köhög meg durrog és állítólag 2500-3000 fölé nem megy. A check meg ég....ki kéne villogtatni csak még nem tudom hogyan mert nem tudom hova raktuk a csatit...vagy van e benne egyáltalán :D
Gelko Elküldve Június20, 2010 Elküldve Június20, 2010 Átnéztem. Az injektorra menő harmonika cső nem volt rajta rendesen. Meghúztam, mentem vele..tök jó volt kb 10kmig, utána kezdett durrogn meg kihagyni a motor. Egyszer nem is ment 1500 fölé az alapjárat. Ha lefogom a léptetőmotorra menő csövet akkor nem áll le hanem sípol. Kicseréltem az egyik csövet, motor kitisztít,de nem lett jobb....visszarakom a garázsba :D
Albert Elküldve Június21, 2010 Elküldve Június21, 2010 Átnéztem. Az injektorra menő harmonika cső nem volt rajta rendesen. Meghúztam, mentem vele..tök jó volt kb 10kmig, utána kezdett durrogn meg kihagyni a motor. Egyszer nem is ment 1500 fölé az alapjárat. Ha lefogom a léptetőmotorra menő csövet akkor nem áll le hanem sípol. Kicseréltem az egyik csövet, motor kitisztít,de nem lett jobb....visszarakom a garázsba ;) Ki rakta be azt a motort és honnan van? Egyszer nem is ment 1500 fölé az alapjárat. :D ^_^ :P
Gelko Elküldve Június21, 2010 Elküldve Június21, 2010 Ki rakta be azt a motort és honnan van? ^_^ :P ;) Nem opelos,de már vagy 4 éve benne van és a kopogást leszámítva hibátlan volt eddig. Érdekes dolgokat produkál...durrog, röfög 3 hengerezik....sztem túl sok benzint kap.... Az már csak hab a tortán h elvileg el van adva a motor belőle ;) közben megtaláltam a kivillogtatós csatit :D közben nem azt találtam meg :D
Recommended Posts