uhuhu Elküldve Február22, 2005 Elküldve Február22, 2005 Waze! Zárlatos lett a billentyűm!!! :?: :?: :?:
Gelko Elküldve Március10, 2005 Elküldve Március10, 2005 sziasztok ! látom nem nagy asconás élet zajlik :) kissé pörgessük fel magunkat ! jön a tavasz....lehet buzerálni a kocsikat.... :) szerintetek melyik a legjobb olaj,gyertya egy 1.6 S-be ? a gyári mindkettőből..... ? (szakszervizes mindig azt ajánlja.....)
Gabo Elküldve Március10, 2005 Elküldve Március10, 2005 Hát én a dieselembe Aralt tettem anno.. a gyertya meg csak télen volt érdekes, így nem nagyon tudok ebben mit mondani :)
Gelko Elküldve Március10, 2005 Elküldve Március10, 2005 nem baj Gabo, legalább a szándék megvolt :) milyen volt a MOTE tali ? nem tudtam kimenni :)
Gabo Elküldve Március10, 2005 Elküldve Március10, 2005 nem baj Gabo, legalább a szándék megvolt :) milyen volt a MOTE tali ? nem tudtam kimenni :) Jól elhülyültünk.. kár hogy nem voltál.. Tudod, autószereléssel kezdődött stb.. olyan szokásos :)
uhuhu Elküldve Március10, 2005 Elküldve Március10, 2005 ez klubtag tali volt, ugyhogy Gelkó koma nem jutottál volna a bejáratnál tovább :wink:
Gabo Elküldve Március10, 2005 Elküldve Március10, 2005 ez klubtag tali volt, ugyhogy Gelkó koma nem jutottál volna a bejáratnál tovább :wink: Dehogynem, csak neki kicsit drágább lett volna :) :) (5000 a tagságiért, maradék meg a kajáért :) )
Gelko Elküldve Március10, 2005 Elküldve Március10, 2005 ez klubtag tali volt, ugyhogy Gelkó koma nem jutottál volna a bejáratnál tovább :wink: beléptem volna.... ...hisz valahova tartozni kell,mert jó a társaság,mert jók az autók,mert miért is ne :) ugye jól beszélek? :) :)
uhuhu Elküldve Március11, 2005 Elküldve Március11, 2005 beléptem volna.... ...hisz valahova tartozni kell,mert jó a társaság,mert jók az autók,mert miért is ne :) ugye jól beszélek? :) :) :oops: jovanna. belépni itt lehet: :arrow: http://www.opelclub.hu/index.php?option=co...mid=1&Itemid=45
Gelko Elküldve Március11, 2005 Elküldve Március11, 2005 Lenne egy kérdésem a Tisztelt Megbízott Alelnök Úrhoz ! :salute: az avatarban található képhez van sztori is vagy csak a háziállatod vagy mi ez a disznóság ? :)
uhuhu Elküldve Március11, 2005 Elküldve Március11, 2005 Lenne egy kérdésem a Tisztelt Megbízott Alelnök Úrhoz ! :salute: az avatarban található képhez van sztori is vagy csak a háziállatod vagy mi ez a disznóság ? :) egyikse :) a góglén találtam és megteccett :) rám hasonlit. 8)
Gabo Elküldve Március11, 2005 Elküldve Március11, 2005 egyikse :P rám hasonlit. 8) Előre is... Meg ne sértődj!!! De sztem ez a kijelentés sértő ... a malacra nézve :lol: :) :) :) Bocs az offért :P (Dehát Omegás is vok :twisted: )
Gelko Elküldve Március20, 2005 Elküldve Március20, 2005 szomorúan látom h az asconás topic nemigazán él....lehet h kihalnak az asconások :?: :shock: ....én még tartom a frontot.....max magamnak irogatok :partyman:
GPont Elküldve Március20, 2005 Elküldve Március20, 2005 szomorúan látom h az asconás topic nemigazán él....lehet h kihalnak az asconások :?: :shock: Hát mert nincs baj a paripákkal! :P Bár lassan tényleg kihalnak az Asconák... :D
Gabo Elküldve Március21, 2005 Elküldve Március21, 2005 Hát mert nincs baj a paripákkal! :P Bár lassan tényleg kihalnak az Asconák... :D Nincs vkinek egy lány Asconája. Az enyém most így 23 évesen, már unja a Skodákjat, meg ilyeneket... igaz régen lökött meg ilyet is :D :D
Gelko Elküldve Március21, 2005 Elküldve Március21, 2005 az enyém férfi......és csak 20 éves :P próbálkozz Gponttal mert az övét úgyis Ancsának hívják :D én megmaradok asconásnak egy jódarabig......most lett ráköltve 50 ezer jó magyar forint....... :D de legalább jó 8)
Gabo Elküldve Március21, 2005 Elküldve Március21, 2005 Azon gondolkodom, hogy - ugyan fájó szívvel és ideiglenesen - eladom apránként az Asconát. Kicsit sok lenne 4. kocsinak.. (igaz abből 2 csak rohad a kertben.. de ennél jobb sorsra érdemes, sztem) :roll: Megyek is meghirdetem a rovatban. :D
Gelko Elküldve Március21, 2005 Elküldve Március21, 2005 fájó szívvel és ideiglenesen - eladom apránként az Asconát. ideiglenesen ? szóval eladod a darabjait majd szépen visszavásárolod mindenkitől :D :P :D ...a szar poénokat ma estére befejeztem..... Gabo ! minden info érdekelne a gép belsejével kapcs. leginkább h milyen szinű ! képeid nincsenek ? ..ha jól emlékszem a tiéd is 5 ajtós..... és még külső díszléc is érdekelne..... jobb első rövid.világos szürkében :D
Kanes Elküldve Március22, 2005 Elküldve Március22, 2005 egyikse :D a góglén találtam és megteccett :P rám hasonlit. 8) Azt tudtam hogy naon okos csávóvagy,dehogy ilyen szép is? ui. bocs de ez jutott az eszembe!
GPont Elküldve Március22, 2005 Elküldve Március22, 2005 Nekem meg azon járt az agyam helye valamelyik nap, hogy ha hirtelen meggazdagodnék (sajnos ez a veszély nem fenyeget :D ), vennék egy kétajtós Asconát játékra. Nagyon perverz ötleteim vannak, átépítéssel kapcsolatban. Egy millert bele lehetne tolni, de akkor lenne nagy csodálkozás! Ilyen: :shock:
Gelko Elküldve Március22, 2005 Elküldve Március22, 2005 ..én meg azon gondolkoztam h kéne építeni egy "cult" stílusú asconát..... :wink: asszem veszek lottót.....vagy lehet adakozni :smt023
Gabo Elküldve Március26, 2005 Elküldve Március26, 2005 ideiglenesen ? szóval eladod a darabjait majd szépen visszavásárolod mindenkitől :D :P :DVmi ilyesmi :D De arra gondoltam, hogyha eccer újra lesz Ascim, akkor majd veszek vmit :D Gabo ! minden info érdekelne a gép belsejével kapcs. leginkább h milyen szinű ! képeid nincsenek ? ..ha jól emlékszem a tiéd is 5 ajtós..... 4 ajtós. Berlina kivitel. Képek sajna nincsenek. és még külső díszléc is érdekelne..... jobb első rövid.világos szürkében :D Volt más színben is? (kivéve ha otthon átfestették :lol: ) Ja, asszem sötétszürke az enyém... Viszont nincs a kocsin :lol: :lol:
Recommended Posts