nagy istván Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 Köszönöm megoldódott a: http://www.bobcar.eu/ , ajánlom mindenkinek. nem sok mindent találtam náluk. <_< én is pumpát keresek(nem bontottat ha lehet)és tájékozódok az árakban. :) esetleg te náluk vásároltál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nlaca Elküldve Június28, 2009 Megoszt Elküldve Június28, 2009 nem sok mindent találtam náluk. <_< én is pumpát keresek(nem bontottat ha lehet)és tájékozódok az árakban. :) esetleg te náluk vásároltál? Itt ajánlottak újat: http://aruhaz.vtx.hu/ . Sajnos én nagyon megjártam: tegnap két mágnesszelepet is cserélnem kellett, valahol piszkos benzint kaptam szerintem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Június28, 2009 Megoszt Elküldve Június28, 2009 Itt ajánlottak újat: http://aruhaz.vtx.hu/ . Sajnos én nagyon megjártam: tegnap két mágnesszelepet is cserélnem kellett, valahol piszkos benzint kaptam szerintem :) kösz,de ezt ajánlottam én is neked. <_< :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 Ebben a pillanatban írta Kenny Kadettklubon © kennny15 | ma 14:41 | Válasz | #24181 4 ajtós C ascona alkatrészek eladó. Képek nemsokára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július10, 2009 Megoszt Elküldve Július10, 2009 Milyen fura egy ilyenen a tetőcsomagtartó :( Mentségére legyen szólva, hogy ez szerintem síléctartó, de eléggé melós autó kinézete van vele :P szerk.: hoppsz ez Kadett E topik (a topikgyűjtőnevet néztem "Kadett-Ascona"), légyszi rakjátok át, ha szükséges :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július10, 2009 Megoszt Elküldve Július10, 2009 Milyen fura egy ilyenen a tetőcsomagtartó :( És a hólánc? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július10, 2009 Megoszt Elküldve Július10, 2009 És a hólánc? :) Jaja, hozzásegít az összhatáshoz :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Július10, 2009 Megoszt Elküldve Július10, 2009 Vonóhorgot meg utánfutót neki (NDK-s sátrasat) és tuti lesz! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július10, 2009 Megoszt Elküldve Július10, 2009 sztem semmi gond nincs egy síléctartóval :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július10, 2009 Megoszt Elküldve Július10, 2009 sztem semmi gond nincs egy síléctartóval :) Akkor csavarozd fel a ponyvádra :P :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július10, 2009 Megoszt Elküldve Július10, 2009 Akkor csavarozd fel a ponyvádra :( :) volt tetőcsomagtartó ascona cabriora :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július10, 2009 Megoszt Elküldve Július10, 2009 volt tetőcsomagtartó ascona cabriora :( Kicsit még lehetne a tiéden is alakítani :P :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július10, 2009 Megoszt Elküldve Július10, 2009 csináljak belőle B-t ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július10, 2009 Megoszt Elküldve Július10, 2009 csináljak belőle B-t ? :) :P :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július10, 2009 Megoszt Elküldve Július10, 2009 csináljak belőle B-t ? :) Ja én is valami olyasmit akartam írni hogy ehhez azért elég komoly átalakítások kellenek :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július12, 2009 Megoszt Elküldve Július12, 2009 Asconaclubból : Dökött - Opel Ascona Fordította: Glázer Zsófia Már régóta hiányzott az az érzés, hogy egy szép kocsim van, a régi Kadett-emnek még csak stílusa sincs. De a szomszédom vett magának egy saját „szörnyeteg” masinát, és most ezzel cukkol, mert ő egy disznó. Mindig kint tartja a kocsiját, hogy mások láthassák, hogy vett magának egy Ascona B-t. Egy nap a Kadett nem indult, és én nem voltam boldog, így átmentem a szomszédomhoz, és imádkoztam és könyörögtem neki: Kérlek, kölcsön vehetem az Opel Ascona-dat? Az én kadettem régi izzadság-szagú. Egész éjszaka dolgoztam rajta, de nem akar beindulni, úgy szeretném kölcsönkérni az Opel Ascona-dat! Erre az egyszerű kérdésemre a szomszédom nemet mondott: semmilyen kocsit nem kapsz tőlem kölcsön! Aznap éjjel átmásztam a kerítésén, és cukrot töltöttem a tankjába. Hiszitek-e, vagy sem, másnap nyertem a lottón egy vadonat új autót fekete bőrüléssel. Azonnal a szomszédomhoz rohantam és azt montam: Na, most meglátod! Mehetsz a pokolba! Most vettem egy új Corvette-t! Már nem akarom kölcsönkérni az Opel Ascona-dat, minden lány az én Corvette-emben ül, és cukorral a benzinben a randa mosolyod eltűnik a képedről! Már nem akarom kölcsönkérni az Opel Ascona-dat, már csak cukkolni akarlak vele! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július12, 2009 Megoszt Elküldve Július12, 2009 Így már nem is olyan jó. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július12, 2009 Megoszt Elküldve Július12, 2009 Asconaclubból : Dökött - Opel Ascona Fordította: Glázer Zsófia Kár volt lefordítani. Ennyi erővel Xray is írhatna rá egy progresszív tracket hogy "neked csak szuzukid van de nekem 30 éves Asconám ami jobban megy". Valszeg még sokkal jobb is lenne mint ez :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július12, 2009 Megoszt Elküldve Július12, 2009 Nem, jó ez lefordítva. Különben jártunk volna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
danielgrande Elküldve Július20, 2009 Megoszt Elküldve Július20, 2009 én is pumpát keresek(nem bontottat ha lehet)és tájékozódok az árakban. :) esetleg te náluk vásároltál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Július20, 2009 Megoszt Elküldve Július20, 2009 én is pumpát keresek(nem bontottat ha lehet)és tájékozódok az árakban. :lol: esetleg te náluk vásároltál? Olasz, új vízpumpa 5200Ft X.,Fertő u12. Éjjel-nappali autósbolt ha jobban elovasod akkor ott van ,hogy elektromos benyapumpáról van szóóóóóó :) :( :P :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nlaca Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 Végül is nem piszkos benzint kaptam, hanem kiderült, hogy a kerék mögött a szellőző cső volt eltörve a bilincs alatt. Kicsit megmozgatva szét esett. Érdemes megnézni akkor ezeket is, mert 3 is van belőle, illetve nagy része nem is látszik, mert egy műanyag sínben fut. Link to comment Megosztás: More sharing options...
A.G.S. Elküldve Szeptember13, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2009 Kár volt lefordítani. Ennyi erővel Xray is írhatna rá egy progresszív tracket hogy "neked csak szuzukid van de nekem 30 éves Asconám ami jobban megy". Valszeg még sokkal jobb is lenne mint ez :lol: De az asconáról legalább írtak számot. Ja, és kadettről is van benne szó :-) (jó, mantáról is írtak párat...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember26, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2009 beültem ma a cabrioba és jó volt <_< sajnos nem indult be mert le van merülve az akksi. még mindig szép az az autó -nekem :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
A.G.S. Elküldve Október5, 2009 Megoszt Elküldve Október5, 2009 "beültem ma a cabrioba és jó volt <_< sajnos nem indult be mert le van merülve az akksi. még mindig szép az az autó -nekem :rolleyes: " Szép autó, szép matricával. Remélem nem fogod eladni soha... (jó értelemben gondolom.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts