Gelko Elküldve Május2, 2009 Megoszt Elküldve Május2, 2009 Hümmmmm <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
nlaca Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 Helló ! A benzinszintmérő műszerem időnként lemegy nullára. Merre van a benzines Asconán az üzemanyagtartályon az adó, mert valószínű kontakt hiba van csak ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 Helló ! A benzinszintmérő műszerem időnként lemegy nullára. Merre van a benzines Asconán az üzemanyagtartályon az adó, mert valószínű kontakt hiba van csak ? Nézz körül a tank oldalán vagy a tetején. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nlaca Elküldve Május4, 2009 Megoszt Elküldve Május4, 2009 Nézz körül a tank oldalán vagy a tetején. Felülről nem elérhető ? Régebbi kocsimnál az egyiknél a hátsó ülés alatt volt, a másiknál a csomagtartó alatt. Itt nem láttam. Alá kell feküdni ? ( ja trabantnál nem volt ilyen probléma <_< ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május22, 2009 Megoszt Elküldve Május22, 2009 olyat kabrióztam ma h csak na :lol: nagyon jó volt...felkerültek a kocsira a szép kerekek is, a motornak sincs nagy baja -még :lol: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május22, 2009 Megoszt Elküldve Május22, 2009 olyat kabrióztam ma h csak na :lol: nagyon jó volt...felkerültek a kocsira a szép kerekek is, a motornak sincs nagy baja -még :lol: :lol: Új kerekeid vannak vagy a Mattigok? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Május22, 2009 Megoszt Elküldve Május22, 2009 olyat kabrióztam ma h csak na :lol: én egész nap kabriózok........a trakin nincs fülke <_< :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május22, 2009 Megoszt Elküldve Május22, 2009 Új kerekeid vannak vagy a Mattigok? <_< mattig... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május22, 2009 Megoszt Elküldve Május22, 2009 akkó meg már megint mé akarod eladni??? egysefogod <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május22, 2009 Megoszt Elküldve Május22, 2009 akkó meg már megint mé akarod eladni??? egysefogod :lol: ha jön valaki és viszi akkor vigye, ha nem akkor marad, amg tudom használom utána meg ha sok pénzem lesz felújtom :lol: <_< nem hívtál :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május24, 2009 Megoszt Elküldve Május24, 2009 olyat kabrióztam ma h csak na :lol: nagyon jó volt...felkerültek a kocsira a szép kerekek is, a motornak sincs nagy baja -még :lol: <_< Öööö ezt láttad KK fórumon Chatben? egykuty 2009. máj. 19. 14:25 | Válasz | #22094 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május25, 2009 Megoszt Elküldve Május25, 2009 Öööö ezt láttad KK fórumon Chatben? egykuty 2009. máj. 19. 14:25 | Válasz | #22094 hm..elgondolkodtató <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 jó rég írtunk ide. Asconával nincs semmi különös, áll a garázsban sajnos itthon nem fér el ezért nem tudom használni rendszeresen. érdeklődők vannak, van akinek csak a kerék kéne, van ki cserélni akar, igazán komoly egy sincs -aki még alkudozna olyan se <_< majd meglátjuk mi lesz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 jó rég írtunk ide. Asconával nincs semmi különös, áll a garázsban sajnos itthon nem fér el ezért nem tudom használni rendszeresen. érdeklődők vannak, van akinek csak a kerék kéne, van ki cserélni akar, igazán komoly egy sincs -aki még alkudozna olyan se <_< majd meglátjuk mi lesz... A kerék után érdeklődőket átirányíthatnád hozzám. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 A kerék után érdeklődőket átirányíthatnád hozzám. azt hittem te már eladtad. püben küldöm a számát ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 azt hittem te már eladtad. püben küldöm a számát ! Még meg van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nlaca Elküldve Június23, 2009 Megoszt Elküldve Június23, 2009 Injektoros Asconámhoz kellene benzinszivattyú. Van véletlenül valakinek ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június23, 2009 Megoszt Elküldve Június23, 2009 Injektoros Asconámhoz kellene benzinszivattyú. Van véletlenül valakinek ? Sajna ami az aranyban volt az nem volt túl jó. Meg kellett etessem vele a bengát hogy működjön. Az új Bosch drága. De nem csak Asconából való jó Neked, hanem minden külső AC-s gépből való. Próbáld meg az adok/veszek Keresek topikjában is pl. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 <_< csak le kéne fordítani Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 <_< csak le kéne fordítani Ez zsír! Ki az előadó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 nem tudom de itt egy "rendes" klipp : ascona Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 Ki az előadó? Ki is derült: Valami "Dökött" nevű svéd punkbanda... http://www.myspace.com/dokott (Ahhoz képest hogy svédül van, annyira nem is gáz... az Asconán kívül megénekelték amúgy a Saab 99-et is) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 kriály köszi ! nemsokára lesz magyar szöveg is AGSnek köszönhetően Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Június26, 2009 Megoszt Elküldve Június26, 2009 Injektoros Asconámhoz kellene benzinszivattyú. Van véletlenül valakinek ? itt találsz: http://aruhaz.vtx.hu/?mod=reszlet&id=381 Link to comment Megosztás: More sharing options...
nlaca Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 itt találsz: http://aruhaz.vtx.hu/?mod=reszlet&id=381 Köszönöm megoldódott a: http://www.bobcar.eu/ , ajánlom mindenkinek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts