Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• Hozzászólások 2,1k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

• 3 weeks later...
Elküldve

sziasztok !

látom nem nagy asconás élet zajlik :)

kissé pörgessük fel magunkat ! jön a tavasz....lehet buzerálni a kocsikat.... :)

szerintetek melyik a legjobb olaj,gyertya egy 1.6 S-be ? a gyári mindkettőből..... ? (szakszervizes mindig azt ajánlja.....)

Elküldve
nem baj Gabo, legalább a szándék megvolt :)

milyen volt a MOTE tali ? nem tudtam kimenni :)

Jól elhülyültünk.. kár hogy nem voltál.. Tudod, autószereléssel kezdődött stb.. olyan szokásos :)

Elküldve
ez klubtag tali volt, ugyhogy Gelkó koma nem jutottál volna a bejáratnál tovább :wink:

Dehogynem, csak neki kicsit drágább lett volna :) :) (5000 a tagságiért, maradék meg a kajáért :) )

Elküldve
ez klubtag tali volt, ugyhogy Gelkó koma nem jutottál volna a bejáratnál tovább :wink:

beléptem volna....

...hisz valahova tartozni kell,mert jó a társaság,mert jók az autók,mert miért is ne :)

ugye jól beszélek? :) :)

Elküldve

Lenne egy kérdésem a Tisztelt Megbízott Alelnök Úrhoz ! :salute:

az avatarban található képhez van sztori is vagy csak a háziállatod vagy mi ez a disznóság ? :)

Elküldve
Lenne egy kérdésem a Tisztelt Megbízott Alelnök Úrhoz ! :salute:

az avatarban található képhez van sztori is vagy csak a háziállatod vagy mi ez a disznóság ? :)

egyikse :)

a góglén találtam és megteccett :) rám hasonlit. 8)

Elküldve
egyikse :P

rám hasonlit. 8)

Előre is... Meg ne sértődj!!!

De sztem ez a kijelentés sértő ... a malacra nézve :lol: :) :) :)

Bocs az offért :P (Dehát Omegás is vok :twisted: )

• 2 weeks later...
Elküldve

szomorúan látom h az asconás topic nemigazán él....lehet h kihalnak az asconások :?: :shock:

....én még tartom a frontot.....max magamnak irogatok :partyman:

Elküldve
szomorúan látom h az asconás topic nemigazán él....lehet h kihalnak az asconások :?: :shock:

Hát mert nincs baj a paripákkal! :P

Bár lassan tényleg kihalnak az Asconák... :D

Elküldve
Hát mert nincs baj a paripákkal! :P

Bár lassan tényleg kihalnak az Asconák... :D

Nincs vkinek egy lány Asconája. Az enyém most így 23 évesen, már unja a Skodákjat, meg ilyeneket... igaz régen lökött meg ilyet is :D :D

Elküldve

az enyém férfi......és csak 20 éves :P próbálkozz Gponttal mert az övét úgyis Ancsának hívják :D

én megmaradok asconásnak egy jódarabig......most lett ráköltve 50 ezer jó magyar forint....... :D

de legalább jó 8)

Elküldve

Azon gondolkodom, hogy - ugyan fájó szívvel és ideiglenesen - eladom apránként az Asconát. Kicsit sok lenne 4. kocsinak.. (igaz abből 2 csak rohad a kertben.. de ennél jobb sorsra érdemes, sztem) :roll:

Megyek is meghirdetem a rovatban. :D

Elküldve
fájó szívvel és ideiglenesen - eladom apránként az Asconát.

ideiglenesen ? szóval eladod a darabjait majd szépen visszavásárolod mindenkitől :D :P :D

...a szar poénokat ma estére befejeztem.....

Gabo ! minden info érdekelne a gép belsejével kapcs.

leginkább h milyen szinű ! képeid nincsenek ?

..ha jól emlékszem a tiéd is 5 ajtós.....

és még külső díszléc is érdekelne..... jobb első rövid.világos szürkében :D

Elküldve

egyikse :D

a góglén találtam és megteccett :P rám hasonlit. 8)

Azt tudtam hogy naon okos csávóvagy,dehogy ilyen szép is?

ui. bocs de ez jutott az eszembe!

Elküldve

Nekem meg azon járt az agyam helye valamelyik nap, hogy ha hirtelen meggazdagodnék (sajnos ez a veszély nem fenyeget :D ), vennék egy kétajtós Asconát játékra. Nagyon perverz ötleteim vannak, átépítéssel kapcsolatban. Egy millert bele lehetne tolni, de akkor lenne nagy csodálkozás! Ilyen: :shock:

Elküldve

..én meg azon gondolkoztam h kéne építeni egy "cult" stílusú asconát..... :wink:

asszem veszek lottót.....vagy lehet adakozni :smt023

Elküldve
ideiglenesen ? szóval eladod a darabjait majd szépen visszavásárolod mindenkitől :D :P :D
Vmi ilyesmi :D De arra gondoltam, hogyha eccer újra lesz Ascim, akkor majd veszek vmit :D

Gabo ! minden info érdekelne a gép belsejével kapcs.

leginkább h milyen szinű ! képeid nincsenek ?

..ha jól emlékszem a tiéd is 5 ajtós.....

4 ajtós. Berlina kivitel. Képek sajna nincsenek.

és még külső díszléc is érdekelne..... jobb első rövid.világos szürkében :D

Volt más színben is? (kivéve ha otthon átfestették :lol: ) Ja, asszem sötétszürke az enyém... Viszont nincs a kocsin :lol: :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.