greg Elküldve Február22, 2005 Megoszt Elküldve Február22, 2005 Waze! Zárlatos lett a billentyűm!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február22, 2005 Megoszt Elküldve Február22, 2005 Waze! Zárlatos lett a billentyűm!!! :?: :?: :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Február22, 2005 Megoszt Elküldve Február22, 2005 Rácsorgott a nyálam.... :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 sziasztok ! látom nem nagy asconás élet zajlik :) kissé pörgessük fel magunkat ! jön a tavasz....lehet buzerálni a kocsikat.... :) szerintetek melyik a legjobb olaj,gyertya egy 1.6 S-be ? a gyári mindkettőből..... ? (szakszervizes mindig azt ajánlja.....) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Hát én a dieselembe Aralt tettem anno.. a gyertya meg csak télen volt érdekes, így nem nagyon tudok ebben mit mondani :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 nem baj Gabo, legalább a szándék megvolt :) milyen volt a MOTE tali ? nem tudtam kimenni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 nem baj Gabo, legalább a szándék megvolt :) milyen volt a MOTE tali ? nem tudtam kimenni :) Jól elhülyültünk.. kár hogy nem voltál.. Tudod, autószereléssel kezdődött stb.. olyan szokásos :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 ez klubtag tali volt, ugyhogy Gelkó koma nem jutottál volna a bejáratnál tovább :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 ez klubtag tali volt, ugyhogy Gelkó koma nem jutottál volna a bejáratnál tovább :wink: Dehogynem, csak neki kicsit drágább lett volna :) :) (5000 a tagságiért, maradék meg a kajáért :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 ez klubtag tali volt, ugyhogy Gelkó koma nem jutottál volna a bejáratnál tovább :wink: beléptem volna.... ...hisz valahova tartozni kell,mert jó a társaság,mert jók az autók,mert miért is ne :) ugye jól beszélek? :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Március11, 2005 Megoszt Elküldve Március11, 2005 Így van! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március11, 2005 Megoszt Elküldve Március11, 2005 beléptem volna.... ...hisz valahova tartozni kell,mert jó a társaság,mert jók az autók,mert miért is ne :) ugye jól beszélek? :) :) :oops: jovanna. belépni itt lehet: :arrow: http://www.opelclub.hu/index.php?option=co...mid=1&Itemid=45 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március11, 2005 Megoszt Elküldve Március11, 2005 Lenne egy kérdésem a Tisztelt Megbízott Alelnök Úrhoz ! :salute: az avatarban található képhez van sztori is vagy csak a háziállatod vagy mi ez a disznóság ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március11, 2005 Megoszt Elküldve Március11, 2005 Lenne egy kérdésem a Tisztelt Megbízott Alelnök Úrhoz ! :salute: az avatarban található képhez van sztori is vagy csak a háziállatod vagy mi ez a disznóság ? :) egyikse :) a góglén találtam és megteccett :) rám hasonlit. 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Március11, 2005 Megoszt Elküldve Március11, 2005 egyikse :P rám hasonlit. 8) Előre is... Meg ne sértődj!!! De sztem ez a kijelentés sértő ... a malacra nézve :lol: :) :) :) Bocs az offért :P (Dehát Omegás is vok :twisted: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március20, 2005 Megoszt Elküldve Március20, 2005 szomorúan látom h az asconás topic nemigazán él....lehet h kihalnak az asconások :?: :shock: ....én még tartom a frontot.....max magamnak irogatok :partyman: Link to comment Megosztás: More sharing options...
GPont Elküldve Március20, 2005 Megoszt Elküldve Március20, 2005 szomorúan látom h az asconás topic nemigazán él....lehet h kihalnak az asconások :?: :shock: Hát mert nincs baj a paripákkal! :P Bár lassan tényleg kihalnak az Asconák... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 Hát mert nincs baj a paripákkal! :P Bár lassan tényleg kihalnak az Asconák... :D Nincs vkinek egy lány Asconája. Az enyém most így 23 évesen, már unja a Skodákjat, meg ilyeneket... igaz régen lökött meg ilyet is :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 az enyém férfi......és csak 20 éves :P próbálkozz Gponttal mert az övét úgyis Ancsának hívják :D én megmaradok asconásnak egy jódarabig......most lett ráköltve 50 ezer jó magyar forint....... :D de legalább jó 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 Azon gondolkodom, hogy - ugyan fájó szívvel és ideiglenesen - eladom apránként az Asconát. Kicsit sok lenne 4. kocsinak.. (igaz abből 2 csak rohad a kertben.. de ennél jobb sorsra érdemes, sztem) :roll: Megyek is meghirdetem a rovatban. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 fájó szívvel és ideiglenesen - eladom apránként az Asconát. ideiglenesen ? szóval eladod a darabjait majd szépen visszavásárolod mindenkitől :D :P :D ...a szar poénokat ma estére befejeztem..... Gabo ! minden info érdekelne a gép belsejével kapcs. leginkább h milyen szinű ! képeid nincsenek ? ..ha jól emlékszem a tiéd is 5 ajtós..... és még külső díszléc is érdekelne..... jobb első rövid.világos szürkében :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kanes Elküldve Március22, 2005 Megoszt Elküldve Március22, 2005 egyikse :D a góglén találtam és megteccett :P rám hasonlit. 8) Azt tudtam hogy naon okos csávóvagy,dehogy ilyen szép is? ui. bocs de ez jutott az eszembe! Link to comment Megosztás: More sharing options...
GPont Elküldve Március22, 2005 Megoszt Elküldve Március22, 2005 Nekem meg azon járt az agyam helye valamelyik nap, hogy ha hirtelen meggazdagodnék (sajnos ez a veszély nem fenyeget :D ), vennék egy kétajtós Asconát játékra. Nagyon perverz ötleteim vannak, átépítéssel kapcsolatban. Egy millert bele lehetne tolni, de akkor lenne nagy csodálkozás! Ilyen: :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március22, 2005 Megoszt Elküldve Március22, 2005 ..én meg azon gondolkoztam h kéne építeni egy "cult" stílusú asconát..... :wink: asszem veszek lottót.....vagy lehet adakozni :smt023 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Március26, 2005 Megoszt Elküldve Március26, 2005 ideiglenesen ? szóval eladod a darabjait majd szépen visszavásárolod mindenkitől :D :P :DVmi ilyesmi :D De arra gondoltam, hogyha eccer újra lesz Ascim, akkor majd veszek vmit :D Gabo ! minden info érdekelne a gép belsejével kapcs. leginkább h milyen szinű ! képeid nincsenek ? ..ha jól emlékszem a tiéd is 5 ajtós..... 4 ajtós. Berlina kivitel. Képek sajna nincsenek. és még külső díszléc is érdekelne..... jobb első rövid.világos szürkében :D Volt más színben is? (kivéve ha otthon átfestették :lol: ) Ja, asszem sötétszürke az enyém... Viszont nincs a kocsin :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts