Gelko Elküldve Január6, 2009 Elküldve Január6, 2009 Nyari emlekek "rest in peace 16v" B) Ascona 16v ;) :D :blush:
mélykék76 Elküldve Január17, 2009 Elküldve Január17, 2009 Kúl a verda : http://de.youtube.com/watch?v=j5wtFw-H89Q&e B)
Gelko Elküldve Január18, 2009 Elküldve Január18, 2009 Kúl a verda : http://de.youtube.com/watch?v=j5wtFw-H89Q&e :D "Valamelyik este szex után egy látomás lehetett csupán, Elszörnyedve megláttam a jövõt szörnyû álmokban. A lánnyal kezdõdött talán, kinek szemében volt az a láng, Amely a jelet adta át nekem, hogy szeretkezni akar velem. De én ellöktem magamtól õt, eltiportam a szõke nõt, Egy imát mondtam a lelkemért, és hátranyúltam a késemért." B) ;) :blush:
Gelko Elküldve Január18, 2009 Elküldve Január18, 2009 A cabrio alatt egy szép nagy tócsa fogadott ma. A tartályban semmi folyadék, nem is az ment szét...a hűtő szintén tök száraz...aláfeküdtem...a motor tiszta fagyálló, a karter elején csöpög le... fagydugóknak ránézésre nincs baja... -valószínűleg valami elfagyott -esetleg egy cső engedett el de álló helyzetben nem jellemző és a motor elején -kipuff alatt nincs olyan. -ősszel mikor elraktam a vizet leengedtem és papíron -35 fokos fagyállóval tölöttem fel nem tudom mi tud elfagyni, majd tavasszal folyt köv B)
Albert Elküldve Január18, 2009 Elküldve Január18, 2009 A cabrio alatt egy szép nagy tócsa fogadott ma... Hát sajnálom és remélem nem nagy a problem, de ha mégis akkor nem drága egy új blokk B)
nlaca Elküldve Január19, 2009 Elküldve Január19, 2009 A cabrio alatt egy szép nagy tócsa fogadott ma. A tartályban semmi folyadék, nem is az ment szét...a hűtő szintén tök -ősszel mikor elraktam a vizet leengedtem és papíron -35 fokos fagyállóval tölöttem fel nem tudom mi tud elfagyni, majd tavasszal folyt köv B) Feltöltötted, vagy járattad is fagyállóval ? Mert ha nem, akkor mivel a víz "nehezebb" maradhatott alul benne. Másrészt a fagyálló a csöveknek is jobban árt és kilyukaszthatta.
Gelko Elküldve Január19, 2009 Elküldve Január19, 2009 Feltöltötted, vagy járattad is fagyállóval ? Mert ha nem, akkor mivel a víz "nehezebb" maradhatott alul benne. Másrészt a fagyálló a csöveknek is jobban árt és kilyukaszthatta. Természetesen járattam is .... A fagyás ellen az is szól h akkor miért nem a hűtőt nyomta szét hamarabb B) Egy olyan lehetőség is felmerült h a fagyálló kimarta a vízkövet valahonnan és azért szivárog... Kicsit sokban van ez a motor már nekem ;) Reméljük a legjobbakat :blush:
nagy istván Elküldve Január19, 2009 Elküldve Január19, 2009 Természetesen járattam is .... A fagyás ellen az is szól h akkor miért nem a hűtőt nyomta szét hamarabb B) Egy olyan lehetőség is felmerült h a fagyálló kimarta a vízkövet valahonnan és azért szivárog... Kicsit sokban van ez a motor már nekem ;) Reméljük a legjobbakat :blush: ha alu motorod/hf-ed van akkor abba való fagyálló kell. láttam már olyat,hogy az alu fagydudót 1 hónap alatt kiette a vasblokkos fagyálló.
Gelko Elküldve Január19, 2009 Elküldve Január19, 2009 ha alu motorod/hf-ed van akkor abba való fagyálló kell. láttam már olyat,hogy az alu fagydudót 1 hónap alatt kiette a vasblokkos fagyálló. C20NE - az alu...
Sörös Sanyi Elküldve Január19, 2009 Elküldve Január19, 2009 ... de ha mégis akkor nem drága egy új blokk ;) Neki egy blokk nem elég. A múltkor is háromból vagy mennyiből legózott össze eggyet. B)
Gelko Elküldve Január20, 2009 Elküldve Január20, 2009 Neki egy blokk nem elég. A múltkor is háromból vagy mennyiből legózott össze eggyet. ;) én nem legóztam csak komplett motorokat cseréltem...a mostani meg kapott gyűrűzést, csapágycserét, hengerfejezés és így is szar B) ha nagy baja van akkor megy vissza a gyári motor és lassan de legálisan közlekedünk - akár külföldre is :blush:
Albert Elküldve Január20, 2009 Elküldve Január20, 2009 Eljött a LET ideje... B) ;) Vedd meg ezt bontásra, Tomnak eladsz minden tuningcsicsaelemet egy vagyonért és ingyen volt a LET :blush:
Gelko Elküldve Január20, 2009 Elküldve Január20, 2009 Vedd meg ezt bontásra, Tomnak eladsz minden tuningcsicsaelemet egy vagyonért és ingyen volt a LET ;) Tom kezében az ascona sorsa B) szép volt a fényezése ennek a kocsinak...adtunk is díjat neki a Blitzen
Gelko Elküldve Január20, 2009 Elküldve Január20, 2009 mennyire igénytelen már az az üléshuzat ;) :blush: :D kérem vissza a díjat B)
tgabika76 Elküldve Január22, 2009 Elküldve Január22, 2009 Meg 200lovas LET motorhoz 4x100-as kerékagy a 256-os gyári fékekkel egy Calin? Nemár... ilyenkor azért féket is illene nagyobbra cserélni
nlaca Elküldve Január31, 2009 Elküldve Január31, 2009 Ha indulás után belemegyek egy pocsolyába rövid időre elmegy a töltés, meleg motornál már nincs ez a probléma. Generátor szerintem elég magasan van ahhoz, hogy ne ázzon be, mi lehet a hiba ?
hening Elküldve Január31, 2009 Elküldve Január31, 2009 Ha indulás után belemegyek egy pocsolyába rövid időre elmegy a töltés, meleg motornál már nincs ez a probléma. Generátor szerintem elég magasan van ahhoz, hogy ne ázzon be, mi lehet a hiba ? Pedig az a generátor beázása miatt van. Nem elég "meleg", hogy hamar elpárologjon róla a víz.
VZoli Elküldve Február1, 2009 Elküldve Február1, 2009 Helló everybodri :D Opel Ascona C 1.6SV benzin alkatrészei eladók. További részletek itt: http://www.carstyling.hu/buy_shower.php?id=121509
kismanta Elküldve Február2, 2009 Elküldve Február2, 2009 szép jó estét. vészhelyzet! AZ ASCONÁM VACAKOL. 1.8I AUTOMATA. AZ AC PUMPA NÉHA NEM MÜKÖDIK.ÁRAMOT NEM MINDIG KAP. KÉRDÉS:VALAKI ELEKTROMOS BEKÖTÉSIRAJZOT TUD E :D KÖSZÖNÖM
Gelko Elküldve Február2, 2009 Elküldve Február2, 2009 szép jó estét. vészhelyzet! AZ ASCONÁM VACAKOL. 1.8I AUTOMATA. AZ AC PUMPA NÉHA NEM MÜKÖDIK.ÁRAMOT NEM MINDIG KAP. KÉRDÉS:VALAKI ELEKTROMOS BEKÖTÉSIRAJZOT TUD E :D KÖSZÖNÖM holnap körülnézek......
nlaca Elküldve Február4, 2009 Elküldve Február4, 2009 holnap körülnézek...... Vedd meg az interneten http://webshop.animare.hu/igy+csinald+opel...cs31+27565.html az ascona könyvet 3 700 Ft csak. beakartam szkennelni, de nem indult el.
nlaca Elküldve Február4, 2009 Elküldve Február4, 2009 szép jó estét. vészhelyzet! AZ ASCONÁM VACAKOL. 1.8I AUTOMATA. AZ AC PUMPA NÉHA NEM MÜKÖDIK.ÁRAMOT NEM MINDIG KAP. KÉRDÉS:VALAKI ELEKTROMOS BEKÖTÉSIRAJZOT TUD E :D KÖSZÖNÖM Közbe megjavult, írj levelet nlacap@freemail.hu -ra és küldöm
Recommended Posts