Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
A probléma megoldódott. Mindenkinek köszike szépen!!!! Aszivatóval volt a gond ami kézi és valahogy kihúzódhatott .

Ja, ja.... Annak valahogy ki is kell húzódnia hidegindításnál.... Ha más nem, neked kell kihúzni :) :lol:

Pláne így, téli szezonban. Eddig anélkül indítottál? :lol:

• Hozzászólások 2,1k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
Pláne így, téli szezonban. Eddig anélkül indítottál? :lol:

gázfröccs :lol:

régi aszkónába tökre szerettem a kézi szivatót :) reggelente míg beértem suliba nem is kellett nyomni a gázt, elég volt a szivató...tiszta tempomat :P

Elküldve
A probléma megoldódott. Mindenkinek köszike szépen!!!! Aszivatóval volt a gond ami kézi és valahogy kihúzódhatott .

Azért ez nem gáz? Egy picit...?

Elküldve
Azért ez nem gáz? Egy picit...?

Ne nevessük ki. Nem mindenki tudja egyből, hogy mi micsoda az autóján. Pl belső világítást sem mindenki vágta egyből, hogy kihúzós a kapcsoló.

Mondjuk ezen én is jót derültem. :lol:

Elküldve
Ne nevessük ki. Nem mindenki tudja egyből, hogy mi micsoda az autóján. Pl belső világítást sem mindenki vágta egyből, hogy kihúzós a kapcsoló.

Mondjuk ezen én is jót derültem. :)

erről jutott eszembe egy jó sztori mikor pár éve egy Kecskeméti talin nézegettem Hagalex G astráját és mondtam h a műszerfal bal alsó sarkában levő kis tároló rekeszt nemrég vettem észre a miénken...ő meg akkor vette észre a sajátján :lol: azt hitte h az a biztosítéktábla - mondjuk úgy is néz ki :lol:

Elküldve

Mondjuk ez a szivatós dolog legyen vele a legnagyobb porbléma.

Egy ismerősöméknek már évek óta megvolt a Skoda 120 GLS amikor megszerezte a jogsit és engedte az apja vezetni.

Elindultak ő meg elkezdett felváltogatni.

Mikor betette 5.-be az apja megkérdezte,hogy mit csinálsz? :lol:

Évekig úgy járt vele,hogy nemtudta,hogy 5 sebességes a kocsi. :lol: :)

Elküldve
erről jutott eszembe egy jó sztori mikor pár éve egy Kecskeméti talin nézegettem Hagalex G astráját és mondtam h a műszerfal bal alsó sarkában levő kis tároló rekeszt nemrég vettem észre a miénken...ő meg akkor vette észre a sajátján :P azt hitte h az a biztosítéktábla - mondjuk úgy is néz ki :)

Mondjuk ez a szivatós dolog legyen vele a legnagyobb porbléma.

Egy ismerősöméknek már évek óta megvolt a Skoda 120 GLS amikor megszerezte a jogsit és engedte az apja vezetni.

Elindultak ő meg elkezdett felváltogatni.

Mikor betette 5.-be az apja megkérdezte,hogy mit csinálsz? :lol:

Évekig úgy járt vele,hogy nemtudta,hogy 5 sebességes a kocsi. :P :lol:

Ugye-ugye.

Tomi ez marha jó volt. Akkorát röhögtem. :o

Úúúúú, de szemét vagyok. :lol:

Elküldve
Gelko

teli project ascona b ...

Bazzzz... és ezzel mersz majd közlekedni?

Kicsit elbambulsz és már keresztben is vagy vele... :P :lol: :)

Hátra mindenesetre rakj majd be egy 15-tagos vasradiátort. Vagy kettőt. :lol: :P

Azért komoly ez a cucc.... :lol:

Elküldve

Mondjuk ezen én is jót derültem. :lol:

Jaja. Nem mindenki Trabant-Wartburg-Lada időszakban tanult vezetni. (Én spec. Trabantos voltam, rutinból télen két plusz pótgyertyával, drótkefével, kihegyezett műszerész csavarhúzóval felvértezve a csomiban :lol:)

A belső világításon pedig én is meglepődtem. :)

Gelko

teli project ascona b http://familiakft.hu/bkori/tas/k015.jpg

Sose nyugszol? :P :P :lol:

Elküldve
AGS ! megvan a cucc :lol:

Nagyszerű! Csütörtökön kijössz lurdy-hoz? Ha nem, akkor a vasárnapi "fagyos szentek"-re? Ha oda sem, akkor találkozzunk még vasárnap elött, mert oda jönnek páran, akinek adnom kell belőle...

Köszi!

Elküldve
Nagyszerű! Csütörtökön kijössz lurdy-hoz? Ha nem, akkor a vasárnapi "fagyos szentek"-re? Ha oda sem, akkor találkozzunk még vasárnap elött, mert oda jönnek páran, akinek adnom kell belőle...

Köszi!

megbeszéljük, vasárnap szeretnék menni :lol:

mikor oda adom szólj rám h egyet elvettem az én asconámra :lol:

Elküldve
megbeszéljük, vasárnap szeretnék menni :lol:

mikor oda adom szólj rám h egyet elvettem az én asconámra :lol:

Szeretnél??? GYERE!!!

És örülök, hogy végre "elvettél egyet a Te Asconádra"!

Elküldve
Szeretnél??? GYERE!!!

sokmindent szeretne az ember :lol:

elvettem egyet és beraktam a kocsiba...felrakni nem akartam mert poros a szélvédő, remélem nem megy tönkre attól h hidegben van :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.