Gelko Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Érdekes. :D ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Sokkot kaptál? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Sokkot kaptál? :D igen, a hátsó lámpát én mercinek nézem, az oldalabak AMC-re hajaz, az egész meg ronda...de poén csak inkább egy szép Voyage ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 nem, mégsem poén... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
A.G.S. Elküldve November12, 2008 Megoszt Elküldve November12, 2008 nem, mégsem poén... :lol: "A hirdetés nem létezik" :-( Nem mentette le valaki? Megnézném én is azt az ÉRDEKESET! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November12, 2008 Megoszt Elküldve November12, 2008 "A hirdetés nem létezik" :-( Nem mentette le valaki? Megnézném én is azt az ÉRDEKESET! Nekem megy most is próbálja újra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November12, 2008 Megoszt Elküldve November12, 2008 "A hirdetés nem létezik" :-( Nem mentette le valaki? Megnézném én is azt az ÉRDEKESET! nekem is megy még..berakom az ascona fórumba, hátha onnan megy majd Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November12, 2008 Megoszt Elküldve November12, 2008 "A hirdetés nem létezik" :-( Nem mentette le valaki? Megnézném én is azt az ÉRDEKESET! Innen keress rá. Opel Ascona benzines és 1980 előtti évjáratot állítsd be. Az uccsó kocsi lesz asszem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November12, 2008 Megoszt Elküldve November12, 2008 nekem is megy még..berakom az ascona fórumba, hátha onnan megy majd Neki is menni fog, amikor ő írta én sem tudtam megnézni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November12, 2008 Megoszt Elküldve November12, 2008 Neki is menni fog, amikor ő írta én sem tudtam megnézni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
A.G.S. Elküldve November13, 2008 Megoszt Elküldve November13, 2008 nekem is megy még..berakom az ascona fórumba, hátha onnan megy majd Köszi, megy! Legalábbis az index fórumból. innen már meg sem próbálom, mert gyorsan lementettem a képeket. Nektek mi a véleményetek a kocsiról? Szerintem néhol elvesztette az arányosságát (főleg a hátulja, bár a merci lámpa jó 5let), de nekem az eleje kifejezetten tetszik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November16, 2008 Megoszt Elküldve November16, 2008 tegnap meglestem az asconát...leengedtem a hűtófolyadékot, tettem bele fagyállót, kicsit járattam a motort, teljesen leengedtem a szélvédőmosót, úgyse kell bele :) ami érdekes volt h hidegen nem kopogott a motor csak miután bemelegedett :lol: jó volt látni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November16, 2008 Megoszt Elküldve November16, 2008 hidegen nem kopogott a motor csak miután bemelegedett :lol: Kéri az XE-t azér. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November16, 2008 Megoszt Elküldve November16, 2008 Kéri az XE-t azér. :lol: akkor kérek én is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 1984es, műszaki 2010. augusztus, veteránbiztosítás...... C20Ne+16SH motor, eibach -40es ültetőrugók, Manta 400 Recaro belső, mattig SSF felnik... olyan állapotú amilyen :lol: valaki ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 Megint megcsapott a hideg? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 Megint megcsapott a hideg? :) eszembe jutott h egy éve nem volt már hirdetve :lol: inkább a világválság :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 Világválság, meg világvége, meg mi nem kéne még.... :P :) :P Valami autóra fáj a foga biztos, amibe kéne az a jópárszázezer pénz a kabrijóból.... :lol: Különben nem adná el a Kadettot is.... :lol: Ki is néztél már valamit, Gelko? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 Világválság, meg világvége, meg mi nem kéne még.... :o :) :P Valami autóra fáj a foga biztos, amibe kéne az a jópárszázezer pénz a kabrijóból.... :P Különben nem adná el a Kadettot is.... :lol: Ki is néztél már valamit, Gelko? :lol: csak tervek és hangosan gondolkodás :P de még senki se jelezte h kéne neki...idegennek meg lehet h nem adnám- ha eladó lenne :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 csak tervek és hangosan gondolkodás :lol: de még senki se jelezte h kéne neki...idegennek meg lehet h nem adnám- ha eladó lenne :lol: Detti az ajánlatod feléért azt mondta,hogy azonnal kp-ra fizetjük :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 csak tervek és hangosan gondolkodás :) de még senki se jelezte h kéne neki...idegennek meg lehet h nem adnám- ha eladó lenne :P egy jó senator kellene neked :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 Detti az ajánlatod feléért azt mondta,hogy azonnal kp-ra fizetjük :lol: Most éppen mennyi amúgy ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 egy jó senator kellene neked :lol: :lol: egy jó tényleg kellene :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 Detti az ajánlatod feléért azt mondta,hogy azonnal kp-ra fizetjük :P :lol: :lol: erre még alszom egyet :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 :lol: :lol: erre még alszom egyet :) Gondolom :P :P :lol: :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts