A.G.S. Elküldve Szeptember19, 2008 Elküldve Szeptember19, 2008 sziasztok. valaki tud-e c18ne automataváltorol müszakileirást ésrobbantot ábrát (érdeklődnék mikor lessz a köv.találka?) <_< Sajnos rajzzal nem szolgálhatok. De keresd meg Egykuty kollégát, neki nagyon sok rajza van. Hátha ilyen is. Asconaclub tali-t tervezünk valamikor az ősszel, bográcsos-főzős, autózós. Ha meglesz a konkrét időpont és helyszín, természetesen ide is felrakom. Szevasz!
Gelko Elküldve Szeptember19, 2008 Elküldve Szeptember19, 2008 sziasztok. valaki tud-e c18ne automataváltorol müszakileirást ésrobbantot ábrát (érdeklődnék mikor lessz a köv.találka?) <_< www.opel-infos.de - robbantott ábra nemhinném h lesz :huh:
tgabika76 Elküldve Október7, 2008 Elküldve Október7, 2008 A múltkor találtam egy Irmscher Classics katalógust, ráérő időmben nekiálltam beszkennelni. Az Ascona B-re vonatkozó oldalakat berakom ide, hátha érdekel valakit (sorry a minőségért, ezekből a fényes lapokból ennyit tud kihozni a scannerem):
Racce Elküldve Október8, 2008 Elküldve Október8, 2008 Nekünk is van egy C Asconánk,páran már láttátok is...szegény mostmár nagyon le van pusztulva,,rendbe kéne szedni....mociban legalább 400 van,és indul,télen-nyáron,de sajonos tényleg csak használva van...
A.G.S. Elküldve Október8, 2008 Elküldve Október8, 2008 A B ascona irmscher cuccaiban marha jó a "16V look" szelepfedél. Vajon ez melyik motorhoz van? C20ne-re is kéne ilyet csinálni...
Gelko Elküldve Október8, 2008 Elküldve Október8, 2008 A B ascona irmscher cuccaiban marha jó a "16V look" szelepfedél. Vajon ez melyik motorhoz van? C20ne-re is kéne ilyet csinálni... 1.6-2.0 CIH motorok, kemény gumiból készült..
kismanta Elküldve Október8, 2008 Elküldve Október8, 2008 sziasztok. érdeklödöm hogy tud-e valaki 40mm-es sportrugot c asconába. :lol:
Gelko Elküldve Október9, 2008 Elküldve Október9, 2008 sziasztok. érdeklödöm hogy tud-e valaki 40mm-es sportrugot c asconába. :lol: mégis marad az ascona ? :lol: itthon újat nem kapsz sztem-legalábbis én nem találtam- csináltatni egész jó áron lehet... nekem ilyen van de ez e-bayről lett rendelve és nem tudom mennyi volt mert születésnapomra kaptam :lol: :
Albert Elküldve Október9, 2008 Elküldve Október9, 2008 születésnapomra kaptam :lol: : A 20.ra vagy a 21.re? :lol:
rtomi Elküldve Október9, 2008 Elküldve Október9, 2008 A 20.ra vagy a 21.re? :lol: 40.-re mert annyit ültet és azért van dobozban mert amíg annyi nem lesz NEM szereltetheti be. :lol:
kismanta Elküldve Október9, 2008 Elküldve Október9, 2008 hát igen úgy néz ki hogy megmarad. lenyugodtam úgyhogy kezdem csinosítani. a rugóról meg annyit hogy használt is jó nekem. az a-vektráé ugyan az. :lol: :lol:
Gelko Elküldve Október14, 2008 Elküldve Október14, 2008 Ez talán NFS Ricsi cimborájáé ki régen lurdyhoz is járt ki ?
Gelko Elküldve Október17, 2008 Elküldve Október17, 2008 Ascona megkezdte téli álmát, tavaszig nem mozdul...
nagy istván Elküldve Október17, 2008 Elküldve Október17, 2008 Ascona megkezdte téli álmát, tavaszig nem mozdul... még akinek megy..... az enyémek meg kint alszanak. IRIGYKEDEM!!!!!!! :lol:
Gelko Elküldve Október17, 2008 Elküldve Október17, 2008 még akinek megy..... az enyémek meg kint alszanak. IRIGYKEDEM!!!!!!! :lol: idén nem itthon lesz, így a kadett is kap garázst télire-legalább nem kell majd kapargatni reggelente :lol:
rtomi Elküldve Október18, 2008 Elküldve Október18, 2008 idén nem itthon lesz, így a kadett is kap garázst télire-legalább nem kell majd kapargatni reggelente :lol: Ha rám halgatsz akkor nem töltögeted az akkut hanem havonta vagy 2-3 hetente cseréled a Kadettben. Én is így csinálom a Rekord akksival. :lol: Jobb neki mint ha töltögetném.
Gelko Elküldve Október18, 2008 Elküldve Október18, 2008 Ha rám halgatsz akkor nem töltögeted az akkut hanem havonta vagy 2-3 hetente cseréled a Kadettben. Én is így csinálom a Rekord akksival. :lol: Jobb neki mint ha töltögetném. ez jó ötlet, bár tavaly kivettem november környékén, beraktam márciusban és pöcröff volt-biztos az is jót tett neki h melegen volt a lakásban....bár azóta egy másik akksi van benne Pista által szolgáltatva :lol: ami nem történt meg az a fagyálló mérése...akartam ráönteni fagyállót de nem tudtam mert tele volt a tartály - egyik cső csöpög ezért volt túltöltve :lol: -majd szerezek egy mérőt és megmérem a fagy elött...
Albert Elküldve Október20, 2008 Elküldve Október20, 2008 ez jó ötlet, bár tavaly kivettem november környékén, beraktam márciusban és pöcröff volt-biztos az is jót tett neki h melegen volt a lakásban....bár azóta egy másik akksi van benne Pista által szolgáltatva :lol: ami nem történt meg az a fagyálló mérése...akartam ráönteni fagyállót de nem tudtam mert tele volt a tartály - egyik cső csöpög ezért volt túltöltve :lol: -majd szerezek egy mérőt és megmérem a fagy elött... Nálunk reggel amivel öcsém épp hazajött Polonak jégpáncél volt a szélvédőjén. Tomi még azt is mondta nekem hogy téli álomhoz nem árt teleküldeni bengával a kocsit. Akksitörténetet én meg úgy oldom meg hogy egy akksim van a két autóhoz, ha meg épp nagyon kell kettő, kérek kölcsön :lol:
A.G.S. Elküldve Október27, 2008 Elküldve Október27, 2008 Sziasztok! A hétvégén ASCONACLUB bográcsos-bulit tartunk. pontoscíme: Gémes TE pihenőháza 3253 Istenmezeje, Dózsa György u. 11. Heves - Borsodi Dombság A tervezett időpont: 2008. 10. 31- 11. 02. Tevezett program: 2008. 10. 31. Találkozó az Örs vezér téren, később egyeztetett időpontban, de kb. 18:00 és 20:00 között. Az út kb. 2 óra. 2008. 11. 01. - Nehéz ébredés után reggeli, majd a bográcsos cucc elkészítése, közben evés, ivés, darts, favágás, stb. mulatságok. - Este tábortűz, majd evés-ivás-jókedv. 2008. 11. 02. - Nehéz ébredés után reggeli (evés-ivás) - Délután haza indulás. Minden program képlékeny, a résztvevők alakítják a maguk arcára. Az ételt a KLUB tiszteletbelki szakácsa, SzabóZ készíti, nem kell aggódni, bízhattok benne, meg lehet majd enni. Finnyások hozzanak vajaskenyeret. Viszont pénzt azt hozzon mindenki, összedobjuk a bográcsos kaja árát. A szállásért nem kell fizetni, a piát és a bográcsoson kívüli étkezést mindenki maga rendezi magának. Ágyak-ágyneművel vannak, fatüzelésű kályha és fa van, melegvizes zuhanyzó van. Ezen felül minden önellátós. Ne felejtsekek otthon semmit. Piát mindenki hozzon ízlése és jó szíve (megkínálás) szerint. Hát ennyi. info: 06.20.911.04.21 AGS Várunk minden asconás cartársat sok szeretettel!
A.G.S. Elküldve Október27, 2008 Elküldve Október27, 2008 sziasztok. érdeklödöm hogy tud-e valaki 40mm-es sportrugot c asconába. :D www.auto-sun.hu és pedig a vogtland szett. nekem ilyen van, sárga konikkal. Meggyőző. Van a vogtland-nak junior szettje is, ami a 4 rugó, plusz a 4 rövid gátló, olyan 80-100 között. De nekem túl olcsónak tűnt, ezért vettem inkább koni gátlókat. A 4 rugó 38 volt 2 évvel ezelőtt. É egy gyárilag ascona C-hez van, csak figyelj, mert a 84 elötti első rugótányér más. Nekem véletlenül a 82-es kocsihoz 84-es rugót hoztak. Ki kellett venni a felütésgátló gumit a tányérból. Szevasz!
Stefan Elküldve Október27, 2008 Elküldve Október27, 2008 megint a másik magyar ;) Azért a filmet megnézném... :D
Recommended Posts