Gelko Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 Kérdés az,hogy a gyujtás ráadásakor világít-e? :lol: Mert ha nem akkor tuti a vezetékszakadás. :lol: akkor nem, csak miután megkapta a tiltást...de akkor is halvány... Link to comment Megosztás: More sharing options...
peki Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 akkor nem, csak miután megkapta a tiltást...de akkor is halvány... 99% hogy az lesz a gond. Alapjáraton mikor még nincs töltés, adj +12V-ot egy pillanatra a generátoron a töltés csatlakozóra ami a visszajelzőhöz megy. Ha megjön a töltés, akkor a visszajelzőhöz menő vezetéket kell megnézni vagy új szálat behúzni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 99% hogy az lesz a gond. Alapjáraton mikor még nincs töltés, adj +12V-ot egy pillanatra a generátoron a töltés csatlakozóra ami a visszajelzőhöz megy. Ha megjön a töltés, akkor a visszajelzőhöz menő vezetéket kell megnézni vagy új szálat behúzni. köszi, megnézem ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Augusztus15, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2008 Ha gyújtásnál nincs töltéslámpa, akkor 100% az a baj. Jövő hét hétfőn v. kedden beugrom Gelko (tegnap már nem jött össze). Szerintem behúzunk egy új drótot most, hogy ne kelljen sokat keresgélni a hibát. Valszeg a többi kábel sorsa is ez lesz, a kortól úgy látszik már törnek a drótok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus15, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2008 Ha gyújtásnál nincs töltéslámpa, akkor 100% az a baj. Jövő hét hétfőn v. kedden beugrom Gelko (tegnap már nem jött össze). Szerintem behúzunk egy új drótot most, hogy ne kelljen sokat keresgélni a hibát. Valszeg a többi kábel sorsa is ez lesz, a kortól úgy látszik már törnek a drótok. szarból nem lehet várat építeni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus15, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2008 szarból nem lehet várat építeni... De lehet csak sok pénz kell hozzá..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Augusztus15, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2008 ... és ha sikerül akkor nagyon szép lesz. Legalábbis aszongyák. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus15, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2008 minden pénz kérdése...utána persze stílus, mert sok pénzből is lehet szart csinálni de kevés pénzből meg nehéz stílusosnak lenni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Augusztus16, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2008 szarból nem lehet várat építeni... Éppen ezért majd ÚJ drótot húzunk :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergew Elküldve Augusztus17, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2008 A történet az, hogy egyre jobban füstöl a motor, mostanában jönnek elő a tipikus öreg autó hibák. Kopogó motor, hidegen füstöl mint az állat, de melegen is olaj illatú a lehellete. Olyan embert keresek aki meggenerálozná a motort, aki látott már életében OHC motort és baráti áron dolgozik. Gondolom nem szükséges mindent kicserélni a motorban, de szelepszár szimmering, gyűrűzés mindenképp szükséges, talán hajtókar csapágyak stb.. és motor festés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus17, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2008 A történet az, hogy egyre jobban füstöl a motor, mostanában jönnek elő a tipikus öreg autó hibák. Kopogó motor, hidegen füstöl mint az állat, de melegen is olaj illatú a lehellete. Olyan embert keresek aki meggenerálozná a motort, aki látott már életében OHC motort és baráti áron dolgozik. Gondolom nem szükséges mindent kicserélni a motorban, de szelepszár szimmering, gyűrűzés mindenképp szükséges, talán hajtókar csapágyak stb.. és motor festés. kérdezd meg itt még közel is van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergew Elküldve Augusztus17, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2008 A történet az, hogy egyre jobban füstöl a motor, mostanában jönnek elő a tipikus öreg autó hibák. Kopogó motor, hidegen füstöl mint az állat, de melegen is olaj illatú a lehellete. Olyan embert keresek aki meggenerálozná a motort, aki látott már életében OHC motort és baráti áron dolgozik. Gondolom nem szükséges mindent kicserélni a motorban, de szelepszár szimmering, gyűrűzés mindenképp szükséges, talán hajtókar csapágyak stb.. és motor festés. Ja, itt voltam már. Benéztem a műhelybe és mintha nem is Magyarországon lettem volna. Olcsón dolgoznak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus17, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2008 Olcsón dolgoznak? Olcsóbb mint egy szakszervíz,drágább mint Józsi kinek van egy aknája :lol: Átlag talán, de megbízható és a gépműhelyles dolgokat is megcsinálják...kérj Gyulától egy árajánlatot... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 kérj Gyulától egy árajánlatot... Szerintem felújítás helyett cserére kérj :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 újra működik az ascona, köszönöm Hic hogy megcsináltad :lol: a pontos hibát majd ird le Te inkább de a nyáklap volt asszem megszakadva az volt a baj... össze kell pakolni a kocsit mert a beleseje darabokban aztán irány a Blitz Weekend :lol: szomoró lettem volna ha nem kabrioval mentem volna :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 A műszerfal hátlap-fólia volt szanaszét szakadozva. Történetesen pont az a vezeték, amin a komplett műszeregység kapja a 12V-ot. Ezért nem mentek a műszerek, és ezért nem kapott a töltéslámpán keresztül a generátor sem gerjesztést. Most viszonylag jól megcsináltuk, de az igazi egy új műszeregység lenne, mert ez már nagyon gány. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 Hogy sikerült rájönni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 Hogy sikerült rájönni? Az ilyenekre kizárásos alapon szoktak. Elindulsz az egyik végéről a hibának és mész szépen lépésről lépésre és előbb utóbb eljutsz a hiba okáig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 Hogy sikerült rájönni? gyorsan :D kimérte Jani a kábelt mi megy a generátorra, az jó volt majd átnézte a műszeregységet és ott talált bibit...veszek majd egy szépet ami ascona mert most kadett van benne csak ugyebár bontott cuccok :lol: hazajöttem ma a pecázásból gondoltam nekiállok összedobni a kocsit...visszarámoltam a műszerfal elejét, ellenőrizném h ég-e a világítás erre a kezembe marad a villágításkapcsoló :lol: :lol: :D nagyon röhögtem :D holnap mehetek bontóba vagy kérek valakitől :D ascona idén tényleg el van átkozva :D ha Szemesen lesz valami baja akkor ezt sorsoljuk ki és hazajövök a korzával :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus21, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2008 ha Szemesen lesz valami baja akkor ezt sorsoljuk ki és hazajövök a korzával :lol: Nem sorsolhatod ki az asconámat :D :lol: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus21, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2008 Nem sorsolhatod ki az asconámat :D :lol: :D :lol: Azt én már megvettem ötezeré' :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
peki Elküldve Augusztus21, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2008 A műszerfal hátlap-fólia volt szanaszét szakadozva. Történetesen pont az a vezeték, amin a komplett műszeregység kapja a 12V-ot. Ezért nem mentek a műszerek, és ezért nem kapott a töltéslámpán keresztül a generátor sem gerjesztést. Most viszonylag jól megcsináltuk, de az igazi egy új műszeregység lenne, mert ez már nagyon gány. Akkor végül is jól sejtettem hogy a generátor töltésjelző lámpánál volt a bibi. A lényeg, hogy jó lett. Mindenesetre a hibajelenség ismerős volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergew Elküldve Augusztus21, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2008 gyorsan :D kimérte Jani a kábelt mi megy a generátorra, az jó volt majd átnézte a műszeregységet és ott talált bibit...veszek majd egy szépet ami ascona mert most kadett van benne csak ugyebár bontott cuccok :lol: hazajöttem ma a pecázásból gondoltam nekiállok összedobni a kocsit...visszarámoltam a műszerfal elejét, ellenőrizném h ég-e a világítás erre a kezembe marad a villágításkapcsoló :lol: :lol: :D nagyon röhögtem :D holnap mehetek bontóba vagy kérek valakitől :D ascona idén tényleg el van átkozva :D ha Szemesen lesz valami baja akkor ezt sorsoljuk ki és hazajövök a korzával :D Ha nem kapnál sehol szólj, nekem van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus21, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2008 Ha nem kapnál sehol szólj, nekem van. köszi de kaptam az első bontóban...mondja a faszi h 2ezer...első mozdulattal majdnem lenyomtam a torkán h kétezerért inkább legyen ott de végül megvettem mert nem kell utánamenni...baccák meg...de most eddig minden jó :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus21, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2008 Azt én már megvettem ötezeré' :lol: igen így van de még van esélyem h visszavásároljam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts