Gelko Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 Ezen tényleg nem látszik...lehetne lejjebb is :lol: :lol: ....Magasabb a hátúlja??????? eddig volt irreálisan magas a hátulja mert gondolom az erősített rugók voltak bent...most kb egy szintben van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 Érzetre milyen ? :lol: Sokat kellett könyörögnöd, hogy bekerüljön ? :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
A.G.S. Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 Sziasztok! Megvolt az 1. tali, aki ott volt, jól érezte magát. Akit érdekel pár kép, az keresse fel az asconaclub.hu-n a club/friss menüpontot. Csá! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 Lustábbak kedvéért : http://www.asconaclub.hu/club/m-friss.htm :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 Ezen tényleg nem látszik...lehetne lejjebb is :lol: :lol: ....Magasabb a hátúlja??????? És szóla Mr. Semmiértelmeúgysemrakatjabe :D :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 És szóla Mr. Semmiértelmeúgysemrakatjabe :lol: :lol: :lol: :lol: Össze keversz valakivel...Sose mondtam ilyet :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 Érzetre milyen ? :lol: Sokat kellett könyörögnöd, hogy bekerüljön ? :D érzetre kurva jó :lol: pontosan nem is tudom h miért talán gokartosabb lett vagy nemtudom...és merevebbnek is éreztem a kasztnit :lol: sokat nem tudtam még menni vele... tegnap reggel vittem a rugókat ma délben már bent is volt :lol: azt nem mondom h teljes lelki támogatással de ment :lol: tornyok teljesen rendben vannak, cserélve lett vmi felütközésgátló szett, vmi gömbej,meg féltengelygumiharang...jah persze a kuplungbowden és a kuplungom se volt még ilyen jó :D kell még szilentblokk mert azt nem sikerült szerezni de majd Viktort megkérdem... a magasságból lement 4 cm biztos, szerelés elött és után lett mérve..ha bekerül a belső tér és a vadi új rugók ereszkednek biztos megy még le :D ha marad az is jó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 ....érzetre dolgozó lány jó :lol: pontosan nem is tudom h miért talán gokartosabb lett vagy nemtudom...és merevebbnek is éreztem a kasztnit :lol:.... :lol: ....azt nem mondom h teljes lelki támogatással de ment :lol:.... Nem kellene, de, nem, de, nem, de, nem, de, nem, de :lol: :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 Nem kellene, de, nem, de, nem, de, nem, de, nem, de :lol: :lol: :lol: :lol: "-ki kéne cserélni a rugókat -milyen rugókat ? -ültetőrugókat -szted attól jobb lesz a kocsid ? - igen " ennyi volt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 "-ki kéne cserélni a rugókat -milyen rugókat ? -ültetőrugókat -szted attól jobb lesz a kocsid ? - igen " ennyi volt :lol: Csak ennyi ? Tiszta csalódás :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 Csak ennyi ? Tiszta csalódás :lol: :lol: :lol: :D :lol: tényleg sima ügy volt, szívtak is vele mert minden csavar be volt rohadva a kocsin :lol: az ülésbeépítés lehet h hétfőtől indul ugyanott ha mást addig nem találok...-már nem is keresek nagyon mert nincs kit :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 ascona gyorsabban ereszkedik mint hittem volna :lol: :lol: :lol: egy cimbora mondta h ez az ültetés :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 Kellene valami nagyobb felni arra kocsira :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Július23, 2008 Megoszt Elküldve Július23, 2008 ascona gyorsabban ereszkedik mint hittem volna :lol: :lol: :lol: És közben hízik is? Mert fura hogy a teteje mindig szintben marad a kerítéssel akkor is ha Kínáig ülteted... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július23, 2008 Megoszt Elküldve Július23, 2008 És közben hízik is? Mert fura hogy a teteje mindig szintben marad a kerítéssel akkor is ha Kínáig ülteted... :lol: ezt nem is vettem észre :lol: a végén egyterű lesz belőle :lol: meg is mondom a készítőnek h nézegesse még a photoshopot :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 Nagyon szépek voltak a gépek az Ascona talin. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július26, 2008 Megoszt Elküldve Július26, 2008 Hi! Az egyik barátom Ascona vásárlást tervez. Konkrétan EZT nézte ki magának. Az lenne a kérdésem, hogy Asconánál mit kell nézni vásárláskor. Előre is köszönöm a segítséget! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Július26, 2008 Megoszt Elküldve Július26, 2008 Ha már 1.6, akkor miért nem vesz Rekordot. Általában jól felszereltek, és nagyobb. De hogy válaszoljak: ívek, nyulványok, hátsó lökös alatti rész, tornyok., talán ajtók alja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július27, 2008 Megoszt Elküldve Július27, 2008 Ha már 1.6, akkor miért nem vesz Rekordot. Általában jól felszereltek, és nagyobb. De hogy válaszoljak: ívek, nyulványok, hátsó lökös alatti rész, tornyok., talán ajtók alja. asconázni könnyebb mint rekordozni :lol: - hátsó torony+kerékfelfüggesztés nagyon fontos mert hajlamos h kifordul alóla a hátsó futómű... - hátsó hossztartó - ívek.küszöb,pótkeréktartó,taposók-mint bármely más autónál... - ajtók alja,nekem a régin át lehetett nyúlni+első sárhányó alja - csomagtér beázhat a hátsó lámpák felett - tűzfal - ha tetőablakos akkor eltömődik a vízelvezető csatorna és beázik - fényszórók alján a tartópöcök letörik és ezért mozog az egész 16SV motor nem rossz mert pierburg karbi van rajta, nekem szimpibb a 16SH de ott lehet szívni a VarajetII-vel...de képek alapján ennyiért pofás...igazából a kasztnin lehet szívni a többi egyszerű mint a satu... EZ kint volt az asconatalin (én nem voltam) azt mondták rá,hogy teljesen gyári állapotú gánymentes szép autó...-ár nem tudom mennyire fix és h a kollegád mennyit szán egy asconára:) tudok még egy autót, szét van rohadva,alig van rajta műszaki de nem drága :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július27, 2008 Megoszt Elküldve Július27, 2008 Köszönöm szépen a segítséget! A hátsó tornyot leszámítva egyben van az autó, el is hozta a haverom. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július27, 2008 Megoszt Elküldve Július27, 2008 Köszönöm szépen a segítséget! A hátsó tornyot leszámítva egyben van az autó, el is hozta a haverom. :lol: király, azt megcsináltatni nem nagy dolog :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július28, 2008 Megoszt Elküldve Július28, 2008 bent vannak az ülések ! délelött 10re odavittem délután 2re már meg is volt :lol: ügyes okos a karosszériás gyerek... jah és az alvázon semmi sem lett alakítva, a manta konzol lett faragva..-ha a következő tulaj OT vizsgát szeretne eseteleg :lol: már vissza is pakoltam a belsejét, egész pofás lett...holnap majd csinálok képeket Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július28, 2008 Megoszt Elküldve Július28, 2008 D mi tartott ennyi ideig, hogy ezt csak most írod be a fórumra? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július28, 2008 Megoszt Elküldve Július28, 2008 D mi tartott ennyi ideig, hogy ezt csak most írod be a fórumra? :lol: berakott ülések+konzol ki h mehessen be a kárpit...kárpit-üléskonzol vissza, középkonzol, biztiövek stb vissza, ülések vissza...és mivel kárpit nélkülre lett berakva kicsit nehézkesebben mentek vissza :lol: hogy miért nem volt kárpit ? mert heggesztésre készültem és majd egy hónapja nincs bele a kocsinak... hogy miért nem a kasztnis rakta be ezeket ? mert sóher vagyok és én is meg tudom csinálni akkor minek fizessek érte...:lol: jah utána meg elmentem kabriózni, miután hazajöttem, aludni akartam de nem megy és itt vagyok :lol: egyéb kérdés ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július28, 2008 Megoszt Elküldve Július28, 2008 Ahham. Iszunk együtt a Blitzen? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts