Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Ascona

gabo007

Recommended Posts

• Hozzászólások 2,1k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Érzetre milyen ? :lol:

Sokat kellett könyörögnöd, hogy bekerüljön ? :D

érzetre kurva jó :lol: pontosan nem is tudom h miért talán gokartosabb lett vagy nemtudom...és merevebbnek is éreztem a kasztnit :lol: sokat nem tudtam még menni vele...

tegnap reggel vittem a rugókat ma délben már bent is volt :lol: azt nem mondom h teljes lelki támogatással de ment :lol: tornyok teljesen rendben vannak, cserélve lett vmi felütközésgátló szett, vmi gömbej,meg féltengelygumiharang...jah persze a kuplungbowden és a kuplungom se volt még ilyen jó :D kell még szilentblokk mert azt nem sikerült szerezni de majd Viktort megkérdem...

a magasságból lement 4 cm biztos, szerelés elött és után lett mérve..ha bekerül a belső tér és a vadi új rugók ereszkednek biztos megy még le :D ha marad az is jó :D

Megosztás:

Csak ennyi ? Tiszta csalódás :lol: :lol: :lol: :D

:lol:

tényleg sima ügy volt, szívtak is vele mert minden csavar be volt rohadva a kocsin :lol:

az ülésbeépítés lehet h hétfőtől indul ugyanott ha mást addig nem találok...-már nem is keresek nagyon mert nincs kit :D

Megosztás:

És közben hízik is? Mert fura hogy a teteje mindig szintben marad a kerítéssel akkor is ha Kínáig ülteted... :lol:

ezt nem is vettem észre :lol: a végén egyterű lesz belőle :lol: meg is mondom a készítőnek h nézegesse még a photoshopot :lol:

Megosztás:

Ha már 1.6, akkor miért nem vesz Rekordot. Általában jól felszereltek, és nagyobb. De hogy válaszoljak: ívek, nyulványok, hátsó lökös alatti rész, tornyok., talán ajtók alja.

asconázni könnyebb mint rekordozni :lol:

- hátsó torony+kerékfelfüggesztés nagyon fontos mert hajlamos h kifordul alóla a hátsó futómű...

- hátsó hossztartó

- ívek.küszöb,pótkeréktartó,taposók-mint bármely más autónál...

- ajtók alja,nekem a régin át lehetett nyúlni+első sárhányó alja

- csomagtér beázhat a hátsó lámpák felett

- tűzfal

- ha tetőablakos akkor eltömődik a vízelvezető csatorna és beázik

- fényszórók alján a tartópöcök letörik és ezért mozog az egész

16SV motor nem rossz mert pierburg karbi van rajta, nekem szimpibb a 16SH de ott lehet szívni a VarajetII-vel...de képek alapján ennyiért pofás...igazából a kasztnin lehet szívni a többi egyszerű mint a satu...

EZ kint volt az asconatalin (én nem voltam) azt mondták rá,hogy teljesen gyári állapotú gánymentes szép autó...-ár nem tudom mennyire fix és h a kollegád mennyit szán egy asconára:)

tudok még egy autót, szét van rohadva,alig van rajta műszaki de nem drága :lol:

Megosztás:

bent vannak az ülések !

délelött 10re odavittem délután 2re már meg is volt :lol: ügyes okos a karosszériás gyerek...

jah és az alvázon semmi sem lett alakítva, a manta konzol lett faragva..-ha a következő tulaj OT vizsgát szeretne eseteleg :lol:

már vissza is pakoltam a belsejét, egész pofás lett...holnap majd csinálok képeket

Megosztás:

D mi tartott ennyi ideig, hogy ezt csak most írod be a fórumra? :lol:

berakott ülések+konzol ki h mehessen be a kárpit...kárpit-üléskonzol vissza, középkonzol, biztiövek stb vissza, ülések vissza...és mivel kárpit nélkülre lett berakva kicsit nehézkesebben mentek vissza :lol:

hogy miért nem volt kárpit ? mert heggesztésre készültem és majd egy hónapja nincs bele a kocsinak...

hogy miért nem a kasztnis rakta be ezeket ? mert sóher vagyok és én is meg tudom csinálni akkor minek fizessek érte...:lol:

jah utána meg elmentem kabriózni, miután hazajöttem, aludni akartam de nem megy és itt vagyok :lol:

egyéb kérdés ? :lol:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.