Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Ascona

gabo007

Recommended Posts

• Hozzászólások 2,1k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Na végre! :rolleyes:

Jó lesz ez, kárpitost tudok ajánlani, majd megbeszéljük....

megosztja az embereket az opel jelvényes desing de mindig ilyet akartam ;) állapota elmegy...kárpitos minnél hamarabb kéne..

tegnap leszedtem a manta hátsó ülésről a kárpitokat, nem kell sok hogy rámenjen az ascona szivacsára....

jah és amit eddig nem tudtam - a hátsó ülésem támlája szürke, az ülőlap zöld ami azért érdekes mert a bal első ülésem zöld a jobb meg szürke...szegény autóval sokat törődhettek...legalább az ajtókárpitok eredetiek voltak- míg le nem cseréltem őket...

Megosztás:

kárpitosnál van a cucc, a hét második felére kész...viszont nincs még aki berakja az elsőket :rolleyes: oda nem akarom vinni ahol megették az előző üléseket ;)

Figyelj már csávó.

Misi azt mondta, hogy most hétvégén el tudja kezdeni az autó reparálását nemde ?

TÚLZOTTAN kézenfekvő megoldás lenne tőle megkérdezni, hogy szombat/vasárnap megcsinálja-e ezt ? ;) :lol: :lol:

Megosztás:

Figyelj már csávó.

Misi azt mondta, hogy most hétvégén el tudja kezdeni az autó reparálását nemde ?

TÚLZOTTAN kézenfekvő megoldás lenne tőle megkérdezni, hogy szombat/vasárnap megcsinálja-e ezt ? :rolleyes: ;) ;)

szombat nekem nem jó már beszéltem vele....

Megosztás:

Jaaaaaaaaa....

Érdekes, azt hittem, hogy a kocsit kell rendbeszedni, nem téged ;) ;) :lol: :lol:

Sziasztok!

Ide is felteszem, hátha valaki kimaradt volna más forrásból:

2008. 07. 19-én a mátyásföldi reptéren Asconaclub tali!

Várunk minden asconást és szimpatizánst. Bővebb infók folyamatosan az asconaclub.hu-n.

nos ? :rolleyes:

Megosztás:

holnap sajnos egy asconával kevesebb lesz a talin. elővettem ma a Kabriót mert nem mentem vele jóideje, minden szép és jó volt, élveztem az asconázást míg el nem tűnt a lábam alól a kuplung...a bowden rögzítő biszbasz tört le a pedálról vagy mi...ma már nem volt mód a megjavításra ezért inkább be is toltam a szerelőhöz :lol:

most el vagyok kenődve...

Megosztás:

holnap sajnos egy asconával kevesebb lesz a talin. elővettem ma a Kabriót mert nem mentem vele jóideje, minden szép és jó volt, élveztem az asconázást míg el nem tűnt a lábam alól a kuplung...a bowden rögzítő biszbasz tört le a pedálról vagy mi...ma már nem volt mód a megjavításra ezért inkább be is toltam a szerelőhöz :lol:

most el vagyok kenődve...

én a helyedben elővenném a Pistát :lol:

Megosztás:

biztos van hozzá valami köze

caravan-magus :lol:

még mindig nem értem de biztos csak fáradt vagyok :lol:

bekerültek a rugók, mérés szerint 4cm-el ment lejjebb a kocsi...sokkal jobban néz ki mint elötte, de még lehetne ülteteni :lol: -nem lesz :lol:

jelenleg tök üres az autó belseje,ha lesznek benne ülések gondolom még lejjebb megy picit, na meg a rugó is megy még összébb -vagy nem ? :lol:

elötte

34658070.jpg

utána

35518713.jpg

35518714.jpg

35518715.jpg

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.