mélykék76 Elküldve Július11, 2008 Megoszt Elküldve Július11, 2008 Mindez mennyiért ? Hívtalak amúgy :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július11, 2008 Megoszt Elküldve Július11, 2008 Mindez mennyiért ? Hívtalak amúgy :rolleyes: titok ;) a telefon a kocsiban maradt, privátot meg nem tudok neked írni...irj te nekem ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július11, 2008 Megoszt Elküldve Július11, 2008 jah keresek varrónőt,kárpitost ki a hátsó ülés kárpitját kicsit átszabja nekem ha valaki tud jót szóljon légyszi ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július11, 2008 Megoszt Elküldve Július11, 2008 titok ;) a telefon a kocsiban maradt, privátot meg nem tudok neked írni...irj te nekem ;) Tudod a mobilon nem csak hívásokat lehet fogadni, hanem hívásokat is lehet kezdeményezni :lol: :lol: :lol: B) Mingyááá megmutatom hogyan :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július11, 2008 Megoszt Elküldve Július11, 2008 Tudod a mobilon nem csak hívásokat lehet fogadni, hanem hívásokat is lehet kezdeményezni ;) ;) :lol: :lol: Mingyááá megmutatom hogyan :rolleyes: messze van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Július13, 2008 Megoszt Elküldve Július13, 2008 ascona új ülései : ... NFS Ricsi egész jól ismerheti őket ;) Na végre! :rolleyes: Jó lesz ez, kárpitost tudok ajánlani, majd megbeszéljük.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 Na végre! :rolleyes: Jó lesz ez, kárpitost tudok ajánlani, majd megbeszéljük.... megosztja az embereket az opel jelvényes desing de mindig ilyet akartam ;) állapota elmegy...kárpitos minnél hamarabb kéne.. tegnap leszedtem a manta hátsó ülésről a kárpitokat, nem kell sok hogy rámenjen az ascona szivacsára.... jah és amit eddig nem tudtam - a hátsó ülésem támlája szürke, az ülőlap zöld ami azért érdekes mert a bal első ülésem zöld a jobb meg szürke...szegény autóval sokat törődhettek...legalább az ajtókárpitok eredetiek voltak- míg le nem cseréltem őket... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 kárpitosnál van a cucc, a hét második felére kész...viszont nincs még aki berakja az elsőket :rolleyes: oda nem akarom vinni ahol megették az előző üléseket ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 egy magyar csajról pletyiznek a németek: http://www.hacoma.de/classic-opel-forum/th...203ce64c97ee2ee Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 kárpitosnál van a cucc, a hét második felére kész...viszont nincs még aki berakja az elsőket :rolleyes: oda nem akarom vinni ahol megették az előző üléseket ;) Figyelj már csávó. Misi azt mondta, hogy most hétvégén el tudja kezdeni az autó reparálását nemde ? TÚLZOTTAN kézenfekvő megoldás lenne tőle megkérdezni, hogy szombat/vasárnap megcsinálja-e ezt ? ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július15, 2008 Megoszt Elküldve Július15, 2008 Figyelj már csávó. Misi azt mondta, hogy most hétvégén el tudja kezdeni az autó reparálását nemde ? TÚLZOTTAN kézenfekvő megoldás lenne tőle megkérdezni, hogy szombat/vasárnap megcsinálja-e ezt ? :rolleyes: ;) ;) szombat nekem nem jó már beszéltem vele.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július15, 2008 Megoszt Elküldve Július15, 2008 Jaaaaaaaaa.... Érdekes, azt hittem, hogy a kocsit kell rendbeszedni, nem téged :rolleyes: ;) ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július15, 2008 Megoszt Elküldve Július15, 2008 Jaaaaaaaaa.... Érdekes, azt hittem, hogy a kocsit kell rendbeszedni, nem téged ;) ;) :lol: :lol: Sziasztok! Ide is felteszem, hátha valaki kimaradt volna más forrásból: 2008. 07. 19-én a mátyásföldi reptéren Asconaclub tali! Várunk minden asconást és szimpatizánst. Bővebb infók folyamatosan az asconaclub.hu-n. nos ? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július15, 2008 Megoszt Elküldve Július15, 2008 Úgyis ismeri mindenki a kocsidat, most menjél Kadettal ;) ;) Ha nehezen találsz olyan embert, aki normális áron normális munkát végez, akkor ha ráér nem kéne tán elszalasztani a lehetőséget, pörgetni kellne a dolgokat nemde ? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július15, 2008 Megoszt Elküldve Július15, 2008 ....mert jött egy kis munka.... Gyűjtsd is a pénzt a toronymerevítőre serényen :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
A.G.S. Elküldve Július15, 2008 Megoszt Elküldve Július15, 2008 nos ? :rolleyes: Hát, Ez 1 évben csak 1 x van! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július15, 2008 Megoszt Elküldve Július15, 2008 a hátsóülések átszabva, patentül bent is van a kocsiban :rolleyes: úgy néz ki vasárnap jönnek az elsők is ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július15, 2008 Megoszt Elküldve Július15, 2008 Hát, Ez 1 évben csak 1 x van! arról nem is beszélve h az első tali az asconaclub életében :lol: nem mindennapos dolog h ascona szerető emberek összejönnek egy tali keretében - sajnos Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július18, 2008 Megoszt Elküldve Július18, 2008 holnap sajnos egy asconával kevesebb lesz a talin. elővettem ma a Kabriót mert nem mentem vele jóideje, minden szép és jó volt, élveztem az asconázást míg el nem tűnt a lábam alól a kuplung...a bowden rögzítő biszbasz tört le a pedálról vagy mi...ma már nem volt mód a megjavításra ezért inkább be is toltam a szerelőhöz :lol: most el vagyok kenődve... Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 holnap sajnos egy asconával kevesebb lesz a talin. elővettem ma a Kabriót mert nem mentem vele jóideje, minden szép és jó volt, élveztem az asconázást míg el nem tűnt a lábam alól a kuplung...a bowden rögzítő biszbasz tört le a pedálról vagy mi...ma már nem volt mód a megjavításra ezért inkább be is toltam a szerelőhöz :lol: most el vagyok kenődve... én a helyedben elővenném a Pistát :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 én a helyedben elővenném a Pistát :lol: elővenni ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 elővenni ? :lol: Úgyis ismeri mindenki a kocsidat, most menjél Kadettal biztos van hozzá valami köze caravan-magus :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 biztos van hozzá valami köze caravan-magus :lol: még mindig nem értem de biztos csak fáradt vagyok :lol: bekerültek a rugók, mérés szerint 4cm-el ment lejjebb a kocsi...sokkal jobban néz ki mint elötte, de még lehetne ülteteni :lol: -nem lesz :lol: jelenleg tök üres az autó belseje,ha lesznek benne ülések gondolom még lejjebb megy picit, na meg a rugó is megy még összébb -vagy nem ? :lol: elötte utána Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 ahha, a képen pont nem látszik de majd csinálok rendes képeket, csak esett az eső :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 Ezen tényleg nem látszik...lehetne lejjebb is :lol: :lol: ....Magasabb a hátúlja??????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts