Gelko Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 Itt azt írtad, hogy mégis megtartod őket. Egyébként mindegy, mert a gumi nem kéne, a felni meg Kadett ugye? Közben rájöttem, hogy hülyén nézne ki az Astra-n. Azért köszi. fastrán sztem annyira nem Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 fastrán sztem annyira nem Hááát, nem tudom, amíg Kadettem volt nindíg ilyet kerestem. Az Astra-ra inkább gyári alut tennék (csak nyárra). Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 Hááát, nem tudom, amíg Kadettem volt nindíg ilyet kerestem. Az Astra-ra inkább gyári alut tennék (csak nyárra). Khmmm.... Szerintem az acélfelni :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 Khmmm.... Szerintem az acélfelni :huh: Tudom, azért kellett volna a Kadettre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 Tudom, azért kellett volna a Kadettre. sztem alu :huh: meg ascona topic :lol: most büntetésből mindenki linkeljen be egy képet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 ....sztem alu :huh:.... Meeeee még nem volt ilyen az Asconádon :lol: :D Emlékeim szerint, marhanehezek voltak azok a felnik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 sztem alu Amiről csevegtünk az biztosan nem. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 Amiről csevegtünk az biztosan nem. :D hibázni emberi dolog :lol: hibáztam :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 most büntetésből mindenki linkeljen be egy képet :huh: Te akartad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 Juj! :D :lol: :huh: :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 ettől én is megijjedtem :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január6, 2008 Megoszt Elküldve Január6, 2008 ettől én is megijjedtem :huh: Reggelente nem ilyet látsz a tükörben? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január6, 2008 Megoszt Elküldve Január6, 2008 Reggelente nem ilyet látsz a tükörben? :lol: hülye lennék belenézni :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 Gelko csak a kedvedért Hát igen azóta jó sok víz lefojt a Dunán és eltelt pár év de Ascona iránti vágyam nem lankadt. Omegát amit építettem valamelyest kitöltötte bennem az űrt, meg is voltam elégedve vele. Sajna ezt az autót nem éppen arra találták ki amire én használtam néha pl. szlalom verseny,de annak ellenére nyüstöltem és büszkélkedhettem egy sikeres 3. helyezéssel 2006-ban a Manta találkozón. Meghánytam vetettem a gondolataimat eme pár év alatt.ami közben eltelt,segítettem a barátomnak ki az asconámat megvette építeni,és így fokozatosan újraéledt a vágy bennem. Nekem kell akkor is egy B ascona. Körülbelül másfél évig vadásztam egy jó gépsárkány után mikor az osztrák barátom Erich szólt hogy most van kettő eladó egybe mert az egyik csak donor autó lehet. Elkapott a gépszíj és fejvesztve mentem a két autót megtekinteni Bécs mellet világvégén. Kettő közül az egyik ténylegesen jó állapotban volt így meg is kötöttük az üzletet. Megkezdődött az alkatrészek vadászati szezonja,ami az elképzeléseimmel együtt változott folyamatosan. Sok elképzelés megfordult a fejemben, sor hat 24vlett volna a leg kézenfekvőbb megoldás beletaposni az asconába és gyiáááá. De az olyan lefutott lemeznek éreztem,és komplikáltabb megoldást választottam. Végül is egy c20xe motor mellet döntöttem melyet első elképzelés szerint két dupla wéber karbival etettem volna,de ez is megváltozott és kompressor váltotta le. Tanulván a volt tapasztalataimból és a haveri körből,a jó tuning alapja ha nem sokat heggesztünk faragunk csak ha muszáj. Így elkezdtem felkutatni a kellő alkatrészeket a donor beépitésére. Egy év keresgetés és költekezés meghozta a gyümölcsét. Beszereztem: Mattig 15-ös 7.5+9 colos et-3 acél felniket I 200-as első spoiler Komplett futómű gömbfejezést és a kemény verseny poliuretán szilenteket Cserére szoruló összes karosszéria elemet Két sperdiferenciál művet Rekord 1.8 OHC váltót olajteknőt búvárcsövet Risse kipufogó leömlőt Két darab Mercedes SLK kompressor Wössner kovácsolt dugattyúk meg hajtókarok Dugattyú talp hűtése Még egy komplett B Ascona 2.2 Borbet 16-os 7.5+9 colos felnik Sárga Koni allítható gátlók Ültető rugók -80 Mattig Programozható motorvezérlő egység Motronik C1 (Gorlko Technologi) C20XE motor darabokban Kadett GSI komplett bontásra (motor miatt) Omega A C20NE bontásra (váltó miatt ha a rekordé nem bírná a kiképzést) 3.024V Omega első féknyergek tárcsák G Astra hátsó féknyergek (tárcsafékre átalakítás hátsó hídon) Recaro ülések (Manta GSI) Bukókeret (házi másolat az eredetiről) Golf 1 sárvédő ívek (szélesíteni) Nagyobb befecskendező szelepek+nagyteljesítményű üzemanyag szivattyú Új méretre gyártott fékcsövek és üzemanyag csövek És még sok számtalan apróság. Az autó most kerül lakatoshoz és fényezőhöz ezúttal nem bízom a véletlenre és nem adom fel :huh: jol másolok a honlapszövegemből mi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 Ez nem csak Gelko kedvére való kis leírás volt. Elismerésem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 Ez nem csak Gelko kedvére való kis leírás volt. Elismerésem! köszi remélem tavaszra el is készül a vas eddig vadásztam most szerelek :lol: majd lesznek fényképek is csak rávegyem Hemit hogy fojtassa a honlapom :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 Miértnem teszed be az aláírásodba a honlapod címét? Kiv leszek milyen lesz a gép, mert a B Ascona nekem is az egyik szívemcsücske, csak én jobban szeretem a nagyautókat, úgysem szlalomozom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 Azóta vettem a fáradtságot és rákerestem. Tudom a gugli a barátom. Várjuk a folytatást az oldaladon is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 Gelko csak a kedvedért ez nem semmi cimbora ! sok siker hozzá biztos vagyok benne hogy megcsinálod :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 nem piti projekt ! minden elismerésem és sok sok kitartást ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január11, 2008 Megoszt Elküldve Január11, 2008 épülnek :D erről volt már kép :huh: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Január11, 2008 Megoszt Elküldve Január11, 2008 épülnek :huh: ... És a tiéd? Mi van azokkal a Recarokkal ami a múltkor téma volt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január11, 2008 Megoszt Elküldve Január11, 2008 És a tiéd? Mi van azokkal a Recarokkal ami a múltkor téma volt? Most melyik qtya lakott jól? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január11, 2008 Megoszt Elküldve Január11, 2008 És a tiéd? Mi van azokkal a Recarokkal ami a múltkor téma volt? szokás szerint vagy sokáig gondolkozott, vagy a kutya ette meg. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január11, 2008 Megoszt Elküldve Január11, 2008 szokás szerint vagy sokáig gondolkozott, vagy a kutya ette meg. :lol: semmi nincs velük, inkább nem mentem le Tatabányára...anyagilag túl sok lenne perpill megvenni őket...főleg a kocsira költeni...szerencsére gondolkoztam :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts