Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• Hozzászólások 2,1k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve

Én skandináv autókon láttam ilyen csatikat, de az az első lökösre volt erősítve. Amúgy király az előmelegítő. Faterom Tranzitján volt ilyen, indulás előtt egy órával bedugtuk és könnyen indult, és mindjárt ontotta a meleget. Most találtam egy ceglédi céget akik ilyet gyártanak, holnap fel is hívom. A Vaterán 11e-ért megy.

Elküldve
Fura nekem,hogy fekete a zárhíd.

Biztos törött volt. :huh:

azt hiszem volt ilyen gyárilag csak még bizonyítékot nem találok :lol:

Elküldve
bármilyen színben elfogadnám :huh:

cép verda :lol:

Ha mondjuk rózsaszín az alapszín, lila elefántokkal, arany angyalokkal, piros lángnyelvekkel és zöld békákkal akkor is ? :D

Majdnem összejött a kompozició :D :D

Elküldve
Ennek 12750 a kisker ára, de 5 darabtól 9900+Áfa. És előnye, hogy nem fagydugó helyére kell beépíteni.

hát nálad találni egy szabad fagydugót amihez hozzá is férni egy könnyen :huh: (bár az a tuti)

Elküldve
De a Rekibe kell és nem belém :lol:

na érted látom érted :D szóval viccet félre téve a fagydugós szimpib amúgy... mert az ott dolgozik ahol a munka dandárjára van szükség . tehát a motortömbben . :huh:

mondjuk macerásabb macerásabb ...

Elküldve
Gumikkal együtt van a 4 darab.

185/50-es Toyo és Wredestein gumik amik kb 80%-osak.

Itt hírdettem meg őket.(1394-es hozzászólás.)

Itt azt írtad, hogy mégis megtartod őket. Egyébként mindegy, mert a gumi nem kéne, a felni meg Kadett ugye? Közben rájöttem, hogy hülyén nézne ki az Astra-n.

Azért köszi.

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.