Gabo Elküldve Június28, 2004 Megoszt Elküldve Június28, 2004 Szép, de nem kéne inkább Ascona felni rá, mint ez, a Kadett? Jobban mutatna szerintem. 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sancoo Elküldve Június28, 2004 Megoszt Elküldve Június28, 2004 Köszi! De váltani akarok felnit mindenképp,amint meglesz rá a ZS azonnal:) Melyik Ascona felnire gondolsz?A lemezfelnire,arra a csillag alakura? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Június28, 2004 Megoszt Elküldve Június28, 2004 Nekem ilyenek vannak (voltak) fent. Nekem (szubjektív vélemény) jobban tetszik. http://web.interware.hu/rajzg1/Kepek/ascon...ona%20felni.jpg http://web.interware.hu/rajzg1/Kepek/ascon...na%20felni1.jpg http://web.interware.hu/rajzg1/Kepek/ascon...na%20felni2.jpg Igaz ezek csak 13"-ak, a Tiéd meg asszem 14"... Link to comment Megosztás: More sharing options...
GPont Elküldve Június28, 2004 Megoszt Elküldve Június28, 2004 Na most tudom feltenni a képeket,ha még érdekel 1általán:) Perszehogy érdekel! Hátha látok valami nagy okosságot, ami Ancsámnak is jól állna! És persze jó tudni, hogy mások is vannak, akik nekiállnak egy ilyen öreg vasat túrni! Egyébként nem rossz, csak nekem kicsit túl gömbölyded rajta a Megane lökös. De lehet, hogy csak tovább kellett volna nézegetni... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sancoo Elküldve Június29, 2004 Megoszt Elküldve Június29, 2004 Jaja -nekem 14 es (csak:()ez a gyári méret nem? Amugy nem tom milyen lökös,lehet h megane,kitudja;) Sajnos még a melom miatt nem volt idöm kicserélni a csapágyakat,pedig idöszerü lenne,7vgn balcsi...Szolnokrol Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Június29, 2004 Megoszt Elküldve Június29, 2004 Jaja -nekem 14 es (csak :) )ez a gyári méret nem? Kinek mi a gyári méret. Nekem a 13"-as :) Az Omegámon 15"-ös, de oda pl nem is akarok nagyobbat. Az a "baj" , hogy nekem nagyon bejön az Asconám felniének a formája, külleme, ha lenne 15"-ben az nagyon király lenne. Viszont kevéssé gyűröm a szélét (ill kevésbé mintha 16-19 lenne :) :o ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
GPont Elküldve Június29, 2004 Megoszt Elküldve Június29, 2004 Kinek mi a gyári méret. Nekem a 13"-as :) Az oldszkónák gyári mérete 13-as, de volt néhány 2.0 verzió, amire 185/60 14-eset tettek. Ez azért jó, mert egy méret eltérést engedélyeznek hivatalosan, úgyhogy ha az út szélén beleköt a KPM-es, mondhatom, hogy csak egy méret eltérés van :) (195/50-15) Viszont az úthibáktól állandóan kocka... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Június30, 2004 Megoszt Elküldve Június30, 2004 Láttál mostanában KPM-est?? Me én hál istennek évek óta nem. :) Rendőrt meg csak akkor érdekli ha baleseti résztvevő a kocsi. :) Amúgy pl. Nekem gyári 185/70R13 masok a gumik :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
GPont Elküldve Június30, 2004 Megoszt Elküldve Június30, 2004 Láttál mostanában KPM-est?? Me én hál istennek évek óta nem. :) Láttam bizony, nem is egyszer! Élnek és virulnak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sancoo Elküldve Július1, 2004 Megoszt Elküldve Július1, 2004 Jah,ez igaz :) én tegnap is láttam öket az 52-esen,ki voltak vonulva szép számmal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Július1, 2004 Megoszt Elküldve Július1, 2004 Láttam bizony, nem is egyszer! Élnek és virulnak! Persze hogy élnek, ha nem ütöd el őket... :) Szerinted hogy lesz így szép matrica a motorháztetőn?? :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
GPont Elküldve Július1, 2004 Megoszt Elküldve Július1, 2004 Persze hogy élnek, ha nem ütöd el őket... :) Szerinted hogy lesz így szép matrica a motorháztetőn?? :o :D Hol láttál te már szép, borvirágos orrú, bajúszos matricát??? :roll: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Július2, 2004 Megoszt Elküldve Július2, 2004 Ha arccal a motor felé van, mit érdekel :) az véres agy látványa a motorháztetőn .. na az adja a fílinget :o :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
GPont Elküldve Július2, 2004 Megoszt Elküldve Július2, 2004 Ha arccal a motor felé van, mit érdekel :) az véres agy látványa a motorháztetőn .. na az adja a fílinget :o :) :) Hmmm... Nemtom, asszem inkább mégis festenék valamit erbrassal... Akkor legalább a képet én választom ki! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Július2, 2004 Megoszt Elküldve Július2, 2004 Azt a válogatós fajtádat :) :o :D Egy Asconástól nem ezt vártam :) A stipistopid most már semmit nem ér emiatt :P :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július2, 2004 Megoszt Elküldve Július2, 2004 HI Gabo ! az asconad nem kell a havernak :) műszaki nélkül mennyiért adod ? bontani fogod? 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július2, 2004 Megoszt Elküldve Július2, 2004 HI Gabo ! az asconad nem kell a havernak :) műszaki nélkül mennyiért adod ? bontani fogod? 8) Ezt megszivtad Gabo! sankinek se kő a paripád :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
GPont Elküldve Július2, 2004 Megoszt Elküldve Július2, 2004 Ezt megszivtad Gabo! sankinek se kő a paripád :) :) Ezt a stipistopért! :) :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Július2, 2004 Megoszt Elküldve Július2, 2004 Mé szívtam meg?? :) 1. Kellhet még másnak. 2. Ha alkatrészként sem megy el annyiért amennyiért el kellene mennie, 3 évig fektetem, oszt visszateszem forgalomba mint veterántot :) Nem kenyérre kő az ára, csak a hifim csúszik legfeljebb 1 hónapot :) Stipistopi :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július2, 2004 Megoszt Elküldve Július2, 2004 ..vagy ha nem sikerül visszahelyezni a forgalomba, levágod a tetejét és teszel bele muskátlit..... :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július2, 2004 Megoszt Elküldve Július2, 2004 Van két találós kérdésem : ha ráteszem a gyújtás előfordul h a kocsi akkorát "lő,durran,puffog" :oops: hogy a közelben levő összes öregasszony lehasal a földre 8) ...álltalában meleg motornál. Volt aki azt mondta cseréljem ki a rotort...... A másik ! a kocsin kézi szivató van (1.6 S) és benzin szagot áraszt-még jó hogy azzal megy :) - erre nekem egy kispesti szakszervizes azt mondta h a karbi normálisan kicsapja a felesleg benzint.... Véleményeket várnék......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Július2, 2004 Megoszt Elküldve Július2, 2004 ..vagy ha nem sikerül visszahelyezni a forgalomba, levágod a tetejét és teszel bele muskátlit..... :) :) :) Ez se rossz ötlet:) De elfér(ne) a '62-es Bogaram mellett. :o :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Július3, 2004 Megoszt Elküldve Július3, 2004 HI Gabo ! az asconad nem kell a havernak :) műszaki nélkül mennyiért adod ? bontani fogod? 8) Addig a percig amig van rajta műszaki, addig alkudni lehet. Utána is :) Nem írok árat, mert ha érdekel vkit az idejön megnézi mond vmit és én is mondok vmit. Lehet hogy bontom, de lehet hogy csak a felniket adom el róla, hogy legyen vasfelnim, és kimegyek a rétre széthajtani. Ugyanis van az a pénz ami alatt inkább nekiviszem egy fának. Hamár szó szerint a fél életemet kitöltötte ez az autó. Eladom bontásra, de nem adom "20Ft"-ért, csak me ne legyen itt. Azért annál jobban a szivemhez nőtt. És csak 1 dolog miatt "szabadulnék meg tőle" ez pedig a k*** kib****t kötelező hülyeségbiztosítás, ami sz***t se ér. /Sajnos személyes tapasztalat. / Ha nem lenne magas, és nem blokkolná a másik kocsim Bonus-át, simán használnám még jó pár évig az Ascot. Tény, kicsit zajos, kicsit zörög már a kaszni, hála nagyrészben a magyar utaknak (részben pár balesetnek), de tudom mit tud a kis kedveske. És mivel mint említettem nem kenyérre kell, ha értékét más nem értékeli, hát akkor marad majd, hogy veteránként pár év múlva újralakatolva, újrafényezve megtartsam "bevásárlókocsinak". Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július4, 2004 Megoszt Elküldve Július4, 2004 Át tudom érezni a helyzetet :) az a baj h ezeknek nagyobb az eszmei értékük mint az anyagi.Az enyém már több mint 10 éve van nálunk-fél életem :) ....ha eladó lenne kapnék érte kb 200-at :o akkor már hamarabb virágtartó :D -persze ha kenyérre kell majd az más lesz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Július4, 2004 Megoszt Elküldve Július4, 2004 14 éve van nálunk.. :) :) És amióta jogsim van (10 év + pár hó) a minusz 1 perctől kezdve hajtom. De azért erősnek tartom pl. az 50 ezres árajánlatot... :shock: :evil: Csak az 5 kfelnit gumistól 50-ért adnám el. Márha tetszene a vevő, de nem tetszik, így nem kapja meg. (azt a válogatós fajtámat :o) A többiről nem is beszélve. Szal ha kell jóállapotú belsőrész, kárpit stb, Opeltulajok, MOTE tagok előnyben. (De pl tudom hogy a felnivevő vmi másra akarja rárakni a felniket, ráadásul fehérre festve stb.. no mondom akko nem :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts