Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• Hozzászólások 2,1k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve

emeléskor megszólalt az ajtókéder

a müszerfal is beszélget

annyi meg egy bambi?

ejej

hát nem leszek így olyan nagyon vidám

és mi van azzal, hogy együtt öregszünk meg?

vagy ez már az?

ajajajajj

Elküldve

járt ma nálam a postás és hozott tömítéseket meg ablakemelő szerkezetet :)

19464842.jpg

a címkén az autó gyártójának a logoja szerepel...a cég csődbe ment még '85 táján :D

Elküldve

Skacok kvessön!

Az mitől lehet h reggelente hidegben ohne fék?

Gondolom a hideg okozza az olajbana játékot... a pedál 2-3 percig matt kemény és csak utána "puhul be" szokásos állapotára... viszont néha újra felkeményedik és ez azért vicces, mert így tréfás autózni, hogy hol van fék hol nincs....

Rásegítő esetleg?

Elküldve
Skacok kvessön!

Az mitől lehet h reggelente hidegben ohne fék?

Gondolom a hideg okozza az olajbana játékot... a pedál 2-3 percig matt kemény és csak utána "puhul be" szokásos állapotára... viszont néha újra felkeményedik és ez azért vicces, mert így tréfás autózni, hogy hol van fék hol nincs....

Rásegítő esetleg?

Autós antitálentumként 1 kérdés.

Nem 16 év volt utoljára fékolaj cserélve ? :)

Elküldve
neeeem :)

Mert szokott vizesedni a fék folyadék, és ez akár jégdugót is eredményeznhet. Szándékosan nem olajat írtam, mert semmi köze hozzá, inkább alkohol. Ha jól tudom akkor kétévente csrélni kell az teljes mennyiséget, a fentebb említett okból.

Elküldve

akkor nincs más hátra dobok egy cserét!

De ha jól rémlik akkor ezt megtettem tavaly nyáron.... mikor f astra fléket kapott a drága :)

Elküldve

az elöbb láttam egy B Ascit

a Ferihegyin tartott befelé

mattsárga fekete müa. löKössel, hiányos díszlécekkel

Szemes óta nem láttam másikat

elég fura volt észrevenni, hogy né: ez mintha, Igen! ez Ascona!

egyébként még egyszer sem jött velem szembe vagy ment el mellettem egy másik Asci

Elküldve
az elöbb láttam egy B Ascit

a Ferihegyin tartott befelé

mattsárga fekete müa. löKössel, hiányos díszlécekkel

Szemes óta nem láttam másikat

elég fura volt észrevenni, hogy né: ez mintha, Igen! ez Ascona!

egyébként még egyszer sem jött velem szembe vagy ment el mellettem egy másik Asci

Rossz felé jársz Zoli :D

Nálunk annyi van mimt homok :)

Elküldve

a hét elején bekerültek a kintről rendelt cuccok...jó lett minden...ma sikerült 4 órát ázni a kocsival és nem ázoott be sehol..... :rolleyes: és nagyon jó meleg van benne....

• 2 weeks later...
Elküldve

Hali mindenkinek...

GYors segítségre lenne szükségem hogy cali hátsó tárcsa rendszer felmegye c asconára fabrikálás nélkül???

Fel tudom csavarozni a hídra vagy kell valami okos módszer?????

Köszönöm...

Elküldve
Hali mindenkinek...

GYors segítségre lenne szükségem hogy cali hátsó tárcsa rendszer felmegye c asconára fabrikálás nélkül???

Fel tudom csavarozni a hídra vagy kell valami okos módszer?????

Köszönöm...

anno akartam tárcsás hidat de Caliról semmit nem mondtak..mindenki a vectráét ajánlotta...de azóta letettem a tervről mert nemnagyon éri meg :)

Elküldve

A C Asconák gyenge pontja.

hát sajnos igen...nekünk is volt h jobb hátul a gátlónál szétrepedt a torony. gyorsan kicseréltük :) ;)

Elküldve

Ezek sima 14-es acélfelnik ha jól látom. Felújitani, vagy felújittatni szeretnéd? És milyen szinű lesz? Mér pont ezek? Mérnem könnyúfém.

Több kérdésem egyenlöre nincs :)

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.