Gelko Elküldve November10, 2005 Megoszt Elküldve November10, 2005 Ha valakinek van már hasonló tapasztalata, és megoldása azt megköszönöm. Csabi Szervusz ! hátra lehetne rakni Vectra 2000es tárcsafékes hidat... előre meg passzol a F astra féknyerge és közel sem melegszik annyira mint az asconáé :wink: -arról nem is beszélve h nem fog állandóan berohadni :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szicsa Elküldve November11, 2005 Megoszt Elküldve November11, 2005 Köszönöm a válaszokat, megfogom próbálni valamelyiket, s majd tájékozatatlak titeket. Köszi szépen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November11, 2005 Megoszt Elküldve November11, 2005 Nem olyan mindegy melyik A Vectra fék ám!! Az enyimre pl rámegy a 13-as felni. Na ez nem jó, mert pont ugyanazt tudja mint a C Asci fék. Amelyik tárcsa belső hűtésű (mintpl. Calibra), arra már csak a 14-es felni megy rá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve November11, 2005 Megoszt Elküldve November11, 2005 Amelyik tárcsa belső hűtésű (mintpl. Calibra), arra már csak a 14-es felni megy rá.Tudom. De nem minden A Vectra fék olyan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November12, 2005 Megoszt Elküldve November12, 2005 Ok. Igazából nem is neked válaszoltam hanem a komának aki kevesli az Asci fékjeit. Csak azér idéztelek téged mert gondoltam kiegészítem a válaszodat. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November16, 2005 Megoszt Elküldve November16, 2005 a hét elején összeállt a kocsi belseje..belekerült az új műszerfal, kardánbox....az alja meg szépen ki lett lakatolva...-hétvégére lesz még egy kis munka.... a belső téren végzett munkákért kösszönet ...Blitznek,Opeltominak és Bazsnak :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November17, 2005 Megoszt Elküldve November17, 2005 Gratulálok! :P Képeket is kérünk!!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November17, 2005 Megoszt Elküldve November17, 2005 a hét elején összeállt a kocsi belseje..belekerült az új műszerfal, kardánbox....az alja meg szépen ki lett lakatolva...-hétvégére lesz még egy kis munka.... a belső téren végzett munkákért kösszönet ...Blitznek,Opeltominak és Bazsnak :P Drakulálok!! De nekem mit köszönsz? :roll: :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November17, 2005 Megoszt Elküldve November17, 2005 Drakulálok!! De nekem mit köszönsz? :roll: :oops: :P :D :D akkor sorban... Opeltomi még nyáron segített rendberakni a kocsi belsejét h eleve használható legyen -és még tanultam is tőle :wink: Bazsnak köszönhető h rátaláltam az új műszerfalra..-hülye sztori :P Blitzék meg szépen beépítették... szóval ennyi..... képeket majd csinálok :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November17, 2005 Megoszt Elküldve November17, 2005 Megnéztem ma - tényleg szép, grat :P (Világosban lehet még szebb) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November21, 2005 Megoszt Elküldve November21, 2005 EZ nem Ascer nevű forúmozó asconája ? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
GPont Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 EZ nem Ascer nevű forúmozó asconája ? :roll: De az... :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November26, 2005 Megoszt Elküldve November26, 2005 Már sokat emlegettem, hogy van apának Asconája. 15 éve nála van, és most vett egy Toyotát. Eddig úgy volt vele, hogy elpaterolja a gépet, de rájött, hogy nem képes odaadni senkinek, és nagyon tervezgeti, hogy csinál vele valamit. "Mindenki hülyeségre költi a pénzét, most én is hülyeségre akarom költeni" Remélem összejön belőle valami. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November26, 2005 Megoszt Elküldve November26, 2005 Már sokat emlegettem, hogy van apának Asconája. 15 éve nála van, és most vett egy Toyotát. Eddig úgy volt vele, hogy elpaterolja a gépet, de rájött, hogy nem képes odaadni senkinek, és nagyon tervezgeti, hogy csinál vele valamit. "Mindenki hülyeségre költi a pénzét, most én is hülyeségre akarom költeni" Remélem összejön belőle valami. örülünk neki :lol: :lol: :lol: és drukkolunk... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve November26, 2005 Megoszt Elküldve November26, 2005 Már sokat emlegettem, hogy van apának Asconája. 15 éve nála van, és most vett egy Toyotát. Eddig úgy volt vele, hogy elpaterolja a gépet, de rájött, hogy nem képes odaadni senkinek, és nagyon tervezgeti, hogy csinál vele valamit. "Mindenki hülyeségre költi a pénzét, most én is hülyeségre akarom költeni" Remélem összejön belőle valami. Ha kell valami az enyémből, csak szólj, vagy vidd az egészet! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November27, 2005 Megoszt Elküldve November27, 2005 Köszi :lol: Én is drukkolok. Ma voltam ott, vetettem rá egy pillantást, de nagyon el van rohadva :lol: A küszüb kuka, és még pár helyen meg van indulva. De viszont két nap állás után is pöccre indult, mentem is vele egy kört szép lassan, mert ugye hidege volt a motornak. Tetőablak viszont király ;) Ugy néz ki nemsokára beadom motorgenerálra a Kadettomat, és akkor addig Asconával fogok járkálni. Lehet pont tudok vele menni Lurdy-talira :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November27, 2005 Megoszt Elküldve November27, 2005 én egy kesztyűtartót tudnék felajánlani :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kari Elküldve November28, 2005 Megoszt Elküldve November28, 2005 Szevasztok! vannak cuccaim dizel és benzines asconához. Ha kell valami, válaszoljatok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November28, 2005 Megoszt Elküldve November28, 2005 Szevasztok! vannak cuccaim dizel és benzines asconához. Ha kell valami, válaszoljatok! szivesen válaszolok minden feltett kérdésre... :lol: komolyra fordítva ird le h mik vannak (eladó cuccok - ascona - topic :wink: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kari Elküldve November30, 2005 Megoszt Elküldve November30, 2005 A hozzászólást áthelyeztem ide http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?p=141572#141572 Az ehhez kapcsolódó hozzászólások törölve lettek. opeltomi Link to comment Megosztás: More sharing options...
AscerReload Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 Hali, Igen az az én asconám volt kint..Meg akartam tőle válni, mert nem tudom miért de mégiscsak meggondoltam magam és azt mondtam ráköltök egy vagon pénzt...Erre a hétvégén hátulról lezúzott egy barom...Elég szépen megzakkant a gép.Én balr akartam kanyarodni, ő meg mint a barom rámelözött vagy 1000rel, és elkapott.Húztam a kormányt jobbra de már késő volt. A rendőr szerint én voltam a hibás mert hogy miért nem nézek hátra meg elkerülhettetem volna a balesetet. Amikor tükörbe néztem akkor messze volt és utána 1 mpel kezdtem húzni a kocsit balra és már csak arra eszméltem hogy ott van egy centire satu fékkel, én meg kormányzok 10000-el jobbra meg a padló gáz, de esélyem sem volt elkerülni a balesetet. Nem tudom mi lesz a kocsival, mert valszeg vágni kell a hátsó részt. Sérült a hátfal, htsósárvédő, hátsó ajtót nem lehet becsukni rendesen, igaz már kinyitni sem lehet, lökhárító, lámpa, meg még sokminden amit nem lehet látni...Gözöm nincs mit tegyek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 A rendőr szerint én voltam a hibás mert hogy miért nem nézek hátra meg elkerülhettetem volna a balesetet. :evil: :lol: Figyumáá! Kábé 50-50%-ban lehettetek hibásak, nem tudsz vele megegyezni mostmár? Sokmindent nem tehetsz... Gondolom mivel nem az egyetlen szerelmed az autó, értékes cuccok ki és elad, többi vhova :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
AscerReload Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 Azt hiszem szívesen maradnék még asconás, tehát kellene vmi jó kasztni és abba átműtöm a motor+váltó+CD felszereltséget. Szerintem is 50-50 lenne de a rendőr szerint semmit nem tudok bizonyítani, és ezért én vok a hibás... Nem értem de már nem tok mit tenni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 Azt hiszem szívesen maradnék még asconás, tehát kellene vmi jó kasztni és abba átműtöm a motor+váltó+CD felszereltséget. Szerintem is 50-50 lenne de a rendőr szerint semmit nem tudok bizonyítani, és ezért én vok a hibás... Nem értem de már nem tok mit tenni... Hacsak nem írtad alá, hogy fellebezés nélkül elfogadod, akkor simán fellebezhetsz. Egy ügyvéd társaságát erősen ajánlom ez esetben... Link to comment Megosztás: More sharing options...
AscerReload Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 Kitöltette velem a rendőr hogy vállalom a balesetért a felelősséget, ha nem akkor feljelent!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts