Gelko Elküldve November2, 2005 Megoszt Elküldve November2, 2005 ascona műszerfalat találni kissé nehékes..de láttam már asconát E kadett ( GPont) - A Vectra- F astra műszerfallal is...bele is mennék hasonló átalakításokba... tud vki erről vmi infót ? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
GPont Elküldve November2, 2005 Megoszt Elküldve November2, 2005 Én. Mi érdekel? Méregetés, faragás, méregetés, faragás, hegesztés, méregetés, faragás, hegesztés lefúrása, méregetés, faragás, hegesztés, szerelés, kész. Úgy kb ennyi a három nap, tömörítve. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November2, 2005 Megoszt Elküldve November2, 2005 egyik havert érdekelné h érdemes e ennek a mociját belerakni egy C asconába ? :roll: bár nem lenne eccerű a szervizelés -gondolom :roll: Én még NEM láttam CIH motort keresztben beszerelve autóba. :roll: Ez egy hosszmotor hátsókerékhajtással a C Ascona pedíg egy keresztbemotoros autó mellső hajtással. Vagy a C Ascit akarja hátsóhajtásosra csinálni? :roll: Mission Impossible :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November2, 2005 Megoszt Elküldve November2, 2005 Én még NEM láttam CIH motort keresztben beszerelve autóba. :roll: Ez egy hosszmotor hátsókerékhajtással a C Ascona pedíg egy keresztbemotoros autó mellső hajtással. Vagy a C Ascit akarja hátsóhajtásosra csinálni? :roll: Mission Impossible :? bakker erre nem is gondoltam :oops: :oops: :oops: :oops: mi lenne velem nélküled Tomi :P :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve November3, 2005 Megoszt Elküldve November3, 2005 Én még NEM láttam CIH motort keresztben beszerelve autóba. :roll: Ez egy hosszmotor hátsókerékhajtással a C Ascona pedíg egy keresztbemotoros autó mellső hajtással. Vagy a C Ascit akarja hátsóhajtásosra csinálni? :roll: Mission Impossible :? Egy haverom jelmondata: "Senki nem mondta hogy lehetetlen, ezért megcsináltam..." Semmi nem lehetetlen... csak idő meg pénz kérdése :P 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November3, 2005 Megoszt Elküldve November3, 2005 Egy haverom jelmondata: "Senki nem mondta hogy lehetetlen, ezért megcsináltam..." Semmi nem lehetetlen... csak idő meg pénz kérdése :P 8) Kérdés,hogy megéri-e foglalkozni vele. :roll: :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve November3, 2005 Megoszt Elküldve November3, 2005 Kérdés,hogy megéri-e foglalkozni vele. :roll: :? Még nem jutottunk el eddig a kérdésig :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November7, 2005 Megoszt Elküldve November7, 2005 kikönyítettem ma a kocsit a jobb gyorsulás érdekében.... Adjatok egy Géjesít.... :twisted: :twisted: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November7, 2005 Megoszt Elküldve November7, 2005 Hűha Mindezt egy műszerfalcsere miatt? :P Mi a projekt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November7, 2005 Megoszt Elküldve November7, 2005 Hűha Mindezt egy műszerfalcsere miatt? :P Mi a projekt? olajcsere :P :D :D elöször műszerfal majd rögtön megy a karosszériáshoz....küszöbök,taposók.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve November7, 2005 Megoszt Elküldve November7, 2005 kikönyítettem ma a kocsit a jobb gyorsulás érdekében.... Adjatok egy Géjesít.... :twisted: :twisted: :twisted: http://img.tar.hu/gelko/size2/17465630.jpg Nekem is!!!!!! :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November7, 2005 Megoszt Elküldve November7, 2005 Beszéjetek Sonique-kal... :-) NA jó ez nem is vicces sajnos... :-( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November7, 2005 Megoszt Elküldve November7, 2005 Beszéjetek Sonique-kal... :-) NA jó ez nem is vicces sajnos... :-( én gyorsulni akartam :P :D :D te sem mersz kiállni ellenem mi ? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November7, 2005 Megoszt Elküldve November7, 2005 Anniyra azért nem megy szarul... :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve November7, 2005 Megoszt Elküldve November7, 2005 @Gelko: Melyik a gyári szín? Azt látom, hogy van ott valami szürke, gondolom jobb esetben alapozó. De akkor is kívül fehér, belül barna... :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November7, 2005 Megoszt Elküldve November7, 2005 @Gelko: Melyik a gyári szín? Azt látom, hogy van ott valami szürke, gondolom jobb esetben alapozó. De akkor is kívül fehér, belül barna... :twisted: Rohadjak meg én azt a barnát rozsdának néztem. :roll: Ha nem az akkor bocs Gelko. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November7, 2005 Megoszt Elküldve November7, 2005 Talán mert az... :-) :-) :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November7, 2005 Megoszt Elküldve November7, 2005 Talán mert az... :-) :-) :-) Jóvanakkor megnyugodtam, a szememmel semmi gond ezexerint... Mondjuk gyanús is volt hogy minek vinné kasztnishoz ha sehol semmi rozsda csak az a baj hogy kilátszik az eredeti szín. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November7, 2005 Megoszt Elküldve November7, 2005 Hát azért viszi, hogy tegyenek rá lakatot... A kipufogóshoz meg azért hogy fogja meg a kiput... :-) Hú de szar volt bocs... Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve November7, 2005 Megoszt Elküldve November7, 2005 Gelko, nagyon várom a karbiprojekt fejleményét!!! :wink: (A rozsdára meg köll egy kis hamerájt, oszt hadd menjen! :P) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November7, 2005 Megoszt Elküldve November7, 2005 örülök h a klubban ennyi jószemű ember van :P :D :D az kéremszépen rozsda :P :D :D a szürke meg alapozó..azt is néztük ott egész jó a lemez.... a küszöbön a sárga foltok a ragsztótól vannak mert oda van ragasztva a kárpit széle....a műszerfal meg azé barna mert letéptem róla a műfüvet :D egyébként a kocsi régi belső szine zöld volt-mármint ülések,kárpit műszerfal ! mindjárt keresek olyan képet....h lássátok milyen lehetett egykoron :wink: Greg ! a karbiprojektről majd beszámolok :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November9, 2005 Megoszt Elküldve November9, 2005 kint is vannak :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
szicsa Elküldve November10, 2005 Megoszt Elküldve November10, 2005 Sziasztok! Elösször is had üdvözöljek mindenkit! SZIASZTOK!!!!!!!!!!!!!!!! :P Segítség kellene! Az van, hogy van egy C-s 4 ajtós ASCONÁM, Olaszba járok vele bazi nagy hegyek között. Egy 20 km-es szerpentinen olyan fény hatást tudok elérni az elsö fékekkel, hogy a völgyböl hullócsilagnak nézhetnek. A legovatosabb vezetésnél is így van ez tényleg nagyok a hegyek. Jó lenne valamilyen megoldás, gondoltam már hütött tárcsára(lyukas), de nem tudom elég lesz-e. Ha valakinek van már hasonló tapasztalata, és megoldása azt megköszönöm. Csabi Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November10, 2005 Megoszt Elküldve November10, 2005 Jó lenne valamilyen megoldás, gondoltam már hütött tárcsára(lyukas), de nem tudom elég lesz-e. Ha valakinek van már hasonló tapasztalata, és megoldása azt megköszönöm. Szerintem az A Vectra fékeket fel lehet tenni az Ascira. :roll: Csak akkor kicsi lesz a 13-as felni,ha épp az van a kocsin. Addíg is használj többet Motorféket. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve November10, 2005 Megoszt Elküldve November10, 2005 Nem olyan mindegy melyik A Vectra fék ám!! Az enyimre pl rámegy a 13-as felni. Na ez nem jó, mert pont ugyanazt tudja mint a C Asci fék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts