Gelko Elküldve Október16, 2005 Megoszt Elküldve Október16, 2005 Gelko, mikor jöttök a többi cuccért?:( beszélek a haverral és megbeszéljük ! ami tuti h nekem kéne a hátsó könyöklő-ajtó-a csomagtartó borítások,és még nemtom mi... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Október16, 2005 Megoszt Elküldve Október16, 2005 Figy neked kéne a felni nem? 40et beszéltünk az 5re gumistul... 60ért viheted az egészet, névreírva forgalomból kivonv, ha gondolod :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
lovas Elküldve Október18, 2005 Megoszt Elküldve Október18, 2005 Át fogom tenni,de már válaszoltak,és ezt már lerendezem! Köszi: Lovas Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október18, 2005 Megoszt Elküldve Október18, 2005 Át fogom tenni,de már válaszoltak,és ezt már lerendezem! Köszi: Lovas nemnagyon sikerült még eddig " lerendezned " :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Október20, 2005 Megoszt Elküldve Október20, 2005 Asci B bőrbelső: http://www.opel-hecktriebler-forum.de/incl...p&threadid=3967 nem gyári, első ülések 3asbömiből a hátsók készítettek, szerintem egész jó, hogy az ajtókárpit is fekete, ez az egész feketebelső oké ahogy van Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 tegnap délután feladta a harcot a kedvenc Asconám... :smt010 így több,mint 300.000 kilóméter után...... Kap egy ######a kis generált a drágaságom :tongue3: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 tegnap délután feladta a harcot a kedvenc Asconám... :smt010 így több,mint 300.000 kilóméter után...... Kap egy ######a kis generált a drágaságom :tongue3: ????????????????????????????????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 Igen az az Asci amire gondolsz,az a gyönyörű gyári Opelocska.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 Az 1,8-asotok? Nemá! De mér? Hogy? Mi baja lett? És vizsga már megvan rá? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 Látom nem nagyon érkeznek ide a problémák, ez valószinűleg azt jelenti hogy nincsenek is :roll: Véleményem szerint kevés olyan új autó gördül le Opeléknél a futószalagról amivel kevesebb probléma lenne öreg korára, mint a jó öreg Asconával.. Csácsumi sportkormány.. Hello! Nemsoká szólok én hozzád,ne aggódj! Nemrég jutottam hozzá talán a legkedvesebb autómhoz,ami életemben lesz,és kb november közepe felé kezdjük el rendberakni,faragni... Szerintem foglak zaklatni eleget,úgy érzem...:P:):D:):D Üdv R. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 tegnap délután feladta a harcot a kedvenc Asconám... :smt010 így több,mint 300.000 kilóméter után...... Kap egy ######a kis generált a drágaságom :tongue3: sok sikert hozzá Cimbora ! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 Az 1,8-asotok? Nemá! De mér? Hogy? Mi baja lett? És vizsga már megvan rá? este elmesélem :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 sok sikert hozzá Cimbora ! :wink: Nagyon köszi!! nem tudom,h mi lehet a probléma még nem néztük meg. Bár sejtem... :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
memorial Elküldve Október30, 2005 Megoszt Elküldve Október30, 2005 Sziasztok! Az 1.8E-be az első két féktárcsát cserélni kellene! Mit ajánlottok?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október30, 2005 Megoszt Elküldve Október30, 2005 Sziasztok! Az 1.8E-be az első két féktárcsát cserélni kellene! Mit ajánlottok?? sztem tegyél bele féktárcsát :P vagy mondjuk f astra cuccot :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október30, 2005 Megoszt Elküldve Október30, 2005 Hozzáértők szerint egész használható kombó az ATE PowerDisc II + Ferrodo DS2000. Bár nem olcsó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október30, 2005 Megoszt Elküldve Október30, 2005 Hmm, érdekes ajánlat... http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október30, 2005 Megoszt Elküldve Október30, 2005 Hmm, érdekes ajánlat... http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024 most lehet h csúnya gondolat de téli játéknak is jól hangzik :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október31, 2005 Megoszt Elküldve Október31, 2005 Valami ilyesmire gondoltam én is. De ennyiért még alkatrésznek is megéri. Az meg hogy nincs forgalmija? Bagatell... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október31, 2005 Megoszt Elküldve Október31, 2005 Hmm, érdekes ajánlat... http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024 Szerintem meg intézze el a forgalmiját, aztán akár papírműszakit is, aztán adja el 150e.-ért.Még mindig jobb, mint az ilyen elveszett forgalmi, meg egy hóember elvitte, meg egyébb kamudumák.Ha meg 2 éve ott áll csak a parkolóban, akkor mikor készült a kép, és tsai.Szal ez szvsz így egy kissé fiktív. :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október31, 2005 Megoszt Elküldve Október31, 2005 Hát persze hogy kissé fiktív. De 25-ért szvsz kis túlzással még akkor is megéri, ha csak a 4 kerék maradt meg az autóból a fényképen láthatóhoz képest... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október31, 2005 Megoszt Elküldve Október31, 2005 Hát persze hogy kissé fiktív. De 25-ért szvsz kis túlzással még akkor is megéri, ha csak a 4 kerék maradt meg az autóból a fényképen láthatóhoz képest... Kétségtelen, de jobb az, ha minden rendben van a vassal.Még a műszakit is meg lehet oldani átírás előtt, de engem érzékenyen érint az ilyen öreg vasakkal bánásmód.Mert én pl. kapásból egy restaurálásra váró vasat láttam benne, ami úgy fog kinézni, mint Berlináé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október31, 2005 Megoszt Elküldve Október31, 2005 Kétségtelen, de jobb az, ha minden rendben van a vassal.Még a műszakit is meg lehet oldani átírás előtt, de engem érzékenyen érint az ilyen öreg vasakkal bánásmód.Mert én pl. kapásból egy restaurálásra váró vasat láttam benne, ami úgy fog kinézni, mint Berlináé. ezért irtam h csúnya gondolat :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október31, 2005 Megoszt Elküldve Október31, 2005 ...én pl. kapásból egy restaurálásra váró vasat láttam benne, ami úgy fog kinézni, mint Berlináé. Jaazmás. Én egy téli (móka)autót láttam benne (ami valamilyen szinten tényleg csúnya gondolat), vagy pedig alkatrészforrást Berlina autójához. Ezesetben viszont a papír megléte súlyosan érdektelen. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November2, 2005 Megoszt Elküldve November2, 2005 Hmm, érdekes ajánlat... http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024 egyik havert érdekelné h érdemes e ennek a mociját belerakni egy C asconába ? :roll: bár nem lenne eccerű a szervizelés -gondolom :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts