berlina Elküldve Szeptember26, 2005 Elküldve Szeptember26, 2005 Film egy CIH 16V-ről: http://www.opel-kadett-c.de/www.opel-kadet...tos/enzo16v.wmv (24V-ből vágott Hfej) (Tegnapi felvételek az első próbajáratásról) Képek az építésről: Itt itt volt róla szó
NeedForSpeed Elküldve Szeptember29, 2005 Elküldve Szeptember29, 2005 Fótóztam itt kispesten a lakótelepen egy két ajtós zöld berlinát neked. Ha kell esetleg egy ilyesmi tetőcsomagtartó, akkor van egy eladó példányom. Kétajtós Ascona
berlina Elküldve Szeptember29, 2005 Elküldve Szeptember29, 2005 :( kösziii még elég jól egybe van, úgy látom ez még az eredeti fény, de én nem ilyet keresek, hanem a csomagtartótetőre valót, mint az MG Cabriókon ami szokott lenni, meg a Skodákon meg Ladákon. Nézegettem az árakat kb 150-200 eur egy olyan króm változat. a kerékjárati krómléceket szivessen elfogadnám lapos a kereke nincs szétégve a tetőkárpit a C oszlopon, keveset állt napon, ha az alja is rendbe van jó vétel lenne valszeg.
muck Elküldve Szeptember29, 2005 Elküldve Szeptember29, 2005 Üdv Berlina. :( Nem is tudtam, hogy kerékjárati krómlécre is vadászol. Ha jobban körülnézek itthon talán még megtalálom. Viszont ha azt nem is, de a küszöbre való krómléc tuti megvan. Azt fel tudom ajánlani ajándékba. :D Az 1.9-es kétajtósom fel volt szerelve ilyen szarokkal. Talán még a műanyag rögzítőbigyók is megvannak. Oldalra diszléceim is vannak szarásig. csáá: muck
berlina Elküldve Október1, 2005 Elküldve Október1, 2005 helo Muck! VÁÁÁÁÁ! igen, érdekel mind :( Kaszkadőrtől pedig lesznek esőcsatornára krómlécek, és akkor újra teljes lesz a krómozottsága!!! köszii!! A hetekben majd olajat-szűrőket cserélek és berakom végre a szűrőt, kipróbázom és jelentem milyen. üdv Zoli
muck Elküldve Október1, 2005 Elküldve Október1, 2005 Hi Berlina. Esőcsatornára való is megvan még, valamelyik hétvégén megyek Kecskemétre, majd elviszem mind aztán válogatsz. :( üdv: muck
berlina Elküldve Október5, 2005 Elküldve Október5, 2005 No még egy kép a Car Collection-ből: ezen már a mérete is megsaccolható
Gelko Elküldve Október5, 2005 Elküldve Október5, 2005 láttam már képet cabrio modellről...egy olyanra beruháznék 8)
Racce Elküldve Október5, 2005 Elküldve Október5, 2005 Nekem van egy ismim aki kintről hoz be maketteket,ő szerezte nekem a D Kadettet...megkérjem, hogy nézzen Asconát???? sedan tudom, hogy van neki B+C is.
Gelko Elküldve Október5, 2005 Elküldve Október5, 2005 Nekem van egy ismim aki kintről hoz be maketteket,ő szerezte nekem a D Kadettet...megkérjem, hogy nézzen Asconát???? sedan tudom, hogy van neki B+C is. egy kabrijóóós érdekelne :wink:
berlina Elküldve Október5, 2005 Elküldve Október5, 2005 opel.de / opel shop -on van az aktuális kínálat, ha jól láttam egy-egy tipus csak korlátozott darabszámban és korlátozott ideig kapható.. :( deeeeee: megtaláltam a swingereket a neten: http://www.opelforum.be/film/kadett-c-02.avi halálvicces :D uitt a *01.avi, 03 és 04.avi is van Kadett-ekről mit látok a filmen? A Manta 8 likas felnivel... hát mindig tanul az ember amúgy ölég jó az a fehér/piros szín
FBalazs Elküldve Október6, 2005 Elküldve Október6, 2005 @Racce: Nekem is, pls... viszont Kadett E érdekelne, az még hiányzik a gyűjteményemből... Jól fog mutatni a sok BMW közt
rtomi Elküldve Október6, 2005 Elküldve Október6, 2005 Nekem egy 1:18-as Minichamps modellem van egy 58-as Olympia P1-es. 8)
uhuhu Elküldve Október6, 2005 Elküldve Október6, 2005 köszi Robi :wink: http://cgi.ebay.de/HERPA-OPEL-SET-KADETT-C...bayphotohosting Web Page Name
Gelko Elküldve Október13, 2005 Elküldve Október13, 2005 jó lenne eccer elérni egy ilyen szintet :roll:
warwolf Elküldve Október13, 2005 Elküldve Október13, 2005 jó lenne eccer elérni egy ilyen szintet :roll: Szépp!Idővel szvsz a tiéd is ilyen lesz!Még ha nem is dobsz bele rögtön egy C20XE-t! :wink:
Gelko Elküldve Október13, 2005 Elküldve Október13, 2005 Szépp!Idővel szvsz a tiéd is ilyen lesz!Még ha nem is dobsz bele rögtön egy C20XE-t! :wink: nem is áll szándékomban :(
warwolf Elküldve Október13, 2005 Elküldve Október13, 2005 nem is áll szándékomban :( Amúgy mekkora moci figyel a tiéd orrában?
Gelko Elküldve Október13, 2005 Elküldve Október13, 2005 Amúgy mekkora moci figyel a tiéd orrában? 1.6 Sh...90 lovas
Recommended Posts