berlina Elküldve Szeptember26, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2005 Film egy CIH 16V-ről: http://www.opel-kadett-c.de/www.opel-kadet...tos/enzo16v.wmv (24V-ből vágott Hfej) (Tegnapi felvételek az első próbajáratásról) Képek az építésről: Itt itt volt róla szó Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Szeptember29, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2005 Fótóztam itt kispesten a lakótelepen egy két ajtós zöld berlinát neked. Ha kell esetleg egy ilyesmi tetőcsomagtartó, akkor van egy eladó példányom. Kétajtós Ascona Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember29, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2005 Oooopssz!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Szeptember29, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2005 :( kösziii még elég jól egybe van, úgy látom ez még az eredeti fény, de én nem ilyet keresek, hanem a csomagtartótetőre valót, mint az MG Cabriókon ami szokott lenni, meg a Skodákon meg Ladákon. Nézegettem az árakat kb 150-200 eur egy olyan króm változat. a kerékjárati krómléceket szivessen elfogadnám lapos a kereke nincs szétégve a tetőkárpit a C oszlopon, keveset állt napon, ha az alja is rendbe van jó vétel lenne valszeg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
muck Elküldve Szeptember29, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2005 Üdv Berlina. :( Nem is tudtam, hogy kerékjárati krómlécre is vadászol. Ha jobban körülnézek itthon talán még megtalálom. Viszont ha azt nem is, de a küszöbre való krómléc tuti megvan. Azt fel tudom ajánlani ajándékba. :D Az 1.9-es kétajtósom fel volt szerelve ilyen szarokkal. Talán még a műanyag rögzítőbigyók is megvannak. Oldalra diszléceim is vannak szarásig. csáá: muck Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Október1, 2005 Megoszt Elküldve Október1, 2005 helo Muck! VÁÁÁÁÁ! igen, érdekel mind :( Kaszkadőrtől pedig lesznek esőcsatornára krómlécek, és akkor újra teljes lesz a krómozottsága!!! köszii!! A hetekben majd olajat-szűrőket cserélek és berakom végre a szűrőt, kipróbázom és jelentem milyen. üdv Zoli Link to comment Megosztás: More sharing options...
muck Elküldve Október1, 2005 Megoszt Elküldve Október1, 2005 Hi Berlina. Esőcsatornára való is megvan még, valamelyik hétvégén megyek Kecskemétre, majd elviszem mind aztán válogatsz. :( üdv: muck Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Október1, 2005 Megoszt Elküldve Október1, 2005 tyűha! :( okk köszönöm!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Október5, 2005 Megoszt Elküldve Október5, 2005 No még egy kép a Car Collection-ből: ezen már a mérete is megsaccolható Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október5, 2005 Megoszt Elküldve Október5, 2005 nekem is van egy ilyenem!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október5, 2005 Megoszt Elküldve Október5, 2005 láttam már képet cabrio modellről...egy olyanra beruháznék 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Október5, 2005 Megoszt Elküldve Október5, 2005 Nekem van egy ismim aki kintről hoz be maketteket,ő szerezte nekem a D Kadettet...megkérjem, hogy nézzen Asconát???? sedan tudom, hogy van neki B+C is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október5, 2005 Megoszt Elküldve Október5, 2005 Nekem van egy ismim aki kintről hoz be maketteket,ő szerezte nekem a D Kadettet...megkérjem, hogy nézzen Asconát???? sedan tudom, hogy van neki B+C is. egy kabrijóóós érdekelne :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Október5, 2005 Megoszt Elküldve Október5, 2005 utánnajárok neked... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október5, 2005 Megoszt Elküldve Október5, 2005 utánnajárok neked... köszi Robi :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Október5, 2005 Megoszt Elküldve Október5, 2005 opel.de / opel shop -on van az aktuális kínálat, ha jól láttam egy-egy tipus csak korlátozott darabszámban és korlátozott ideig kapható.. :( deeeeee: megtaláltam a swingereket a neten: http://www.opelforum.be/film/kadett-c-02.avi halálvicces :D uitt a *01.avi, 03 és 04.avi is van Kadett-ekről mit látok a filmen? A Manta 8 likas felnivel... hát mindig tanul az ember amúgy ölég jó az a fehér/piros szín Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Október6, 2005 Megoszt Elküldve Október6, 2005 @Racce: Nekem is, pls... viszont Kadett E érdekelne, az még hiányzik a gyűjteményemből... Jól fog mutatni a sok BMW közt Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október6, 2005 Megoszt Elküldve Október6, 2005 Nekem egy 1:18-as Minichamps modellem van egy 58-as Olympia P1-es. 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október6, 2005 Megoszt Elküldve Október6, 2005 köszi Robi :wink: http://cgi.ebay.de/HERPA-OPEL-SET-KADETT-C...bayphotohosting Web Page Name Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október13, 2005 Megoszt Elküldve Október13, 2005 jó lenne eccer elérni egy ilyen szintet :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október13, 2005 Megoszt Elküldve Október13, 2005 jó lenne eccer elérni egy ilyen szintet :roll: Szépp!Idővel szvsz a tiéd is ilyen lesz!Még ha nem is dobsz bele rögtön egy C20XE-t! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október13, 2005 Megoszt Elküldve Október13, 2005 Szépp!Idővel szvsz a tiéd is ilyen lesz!Még ha nem is dobsz bele rögtön egy C20XE-t! :wink: nem is áll szándékomban :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október13, 2005 Megoszt Elküldve Október13, 2005 nem is áll szándékomban :( Amúgy mekkora moci figyel a tiéd orrában? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október13, 2005 Megoszt Elküldve Október13, 2005 Amúgy mekkora moci figyel a tiéd orrában? 1.6 Sh...90 lovas Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Október16, 2005 Megoszt Elküldve Október16, 2005 Gelko, mikor jöttök a többi cuccért?:( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts