hemi Elküldve Augusztus9, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2005 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Augusztus9, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2005 Ne fájdítsd a szívemet :lol: Pöpec!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
GPont Elküldve Augusztus9, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2005 Ne fájdítsd a szívemet :lol: Pöpec!! Akkor nézd meg a [url=http://www.asconac-i500.de/]tulaj honlapját! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Augusztus10, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2005 Kár hogy az Én Kadettowmról nem állíthatom ezt... :? ----------- De már sokkal jobb állapotban van és lassan """tökéletes""" :oops: tessz.... Kezdj el gyúrni :lol: :twisted: :twisted: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
xaba Elküldve Augusztus10, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2005 Mióta megvan csak gyürmüszölöm,nemrég volt vezérmű tengely csere.... 2 x is olajcsere,fékek helyrepofozása,gumella csere amiért most menek,stb. ................. ------------------- :) :roll: :lol: :wink: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Augusztus10, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2005 Széép... én meg 2 havonta cserélek olajat... 3 év alatt 1x hagyott ott a kocsi, de akkor azért mert egy szerelő elhúzta a benzincsövet a hátsó híd alatt... Meg ugye az akksi az fáradgat, de ezt nem veszem problémának Link to comment Megosztás: More sharing options...
xaba Elküldve Augusztus10, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2005 Hááát a 2 havonta az elég gyakori....nem????? --------- Fölkerültek a szép nagy gumellák is,185/60/R14 Sempeit.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ssaassaa2 Elküldve Augusztus11, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2005 Üdv mindenkinek! Már régen jártam erre, sajna, de most hogy elkezdtem melózni, több időm lett netezni :-)) motor cserére adtam a fejem, de még nem tudom, hogy milyen típus jó a verdámba. Ha tudtok segíteni, vagy jó ötletet adni, akkor azt szívesen veszem. 78'-as B Ascona 1.2s motorral vergődik 130-al és 10l eszik. Valami dübörgősre gondoltam, ennyi bengával minden elmegy. köszi ..by Sasa Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Augusztus11, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2005 Üdv mindenkinek! Valami dübörgősre gondoltam, ennyi bengával minden elmegy. köszi ..by Sasa Üdv :lol: Van 1,6D eladó! :) Az dübörög, megy 130at, és 6 lityinél többet nem tudtam megetetni vele. :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
combi Elküldve Augusztus11, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2005 Üdv mindenkinek! Már régen jártam erre, sajna, de most hogy elkezdtem melózni, több időm lett netezni :-)) motor cserére adtam a fejem, de még nem tudom, hogy milyen típus jó a verdámba. Ha tudtok segíteni, vagy jó ötletet adni, akkor azt szívesen veszem. 78'-as B Ascona 1.2s motorral vergődik 130-al és 10l eszik. Valami dübörgősre gondoltam, ennyi bengával minden elmegy. köszi ..by Sasa Hali! Ha valaki adna nekem egy Ascona B 2.0-ás mocira való olajdeknit az olajszivattyú szivócsonkjával együtt akkor én naon szivesen jelképes összegért (10 ezer HUF) odaadnám a komplett 2.0-ás karbis mocimat a kocsimból.Az is 8-10 lityót eszik, de van hozzá egy húzós karbim amivel megy mint állat, de akkor behörpinti a 15 lityit.Amúgy a mostani verzióval 180-at megy.A dekni meg egy 2.2 injektoros mocira lenne, és akkor nem kell megbontani azt ami a kocsimba van jelenleg. levelet e-mailcimre várok, ja és nyugodtan jöhet a telefon is :-D Link to comment Megosztás: More sharing options...
combi Elküldve Augusztus12, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2005 Bakker..elfelejtettem hogy ami motor van a kocsimban.... [glow=red:f6c7053831]-szerkesztett hozzászólás -uhuhu[/glow:f6c7053831] Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus12, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2005 Nagyon szép :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
xaba Elküldve Augusztus12, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2005 Bizony.....bizony....nekem is nagyon tetszik..... :roll: ------ Szivesen beleraknám a segedelmem....... :crazy: :onfire: ----------------- Nagyon tetszik az Új design..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus12, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2005 eccer talán az enyém is lesz ilyen:( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Augusztus12, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2005 Pöpc, csak ez a kib*tt regadó ne vóna... :lol: No megha pénhzem vóna stb stb... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ssaassaa2 Elküldve Augusztus12, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2005 Üdv mindenkinek. örülök, hogy ilyen jó arcok vannak itt a fórumon. keresek képep a verdámról és felteszem valahogy. elég egyedi a belső tér. :-))) üdv, noymom a szunyát, mert holnap dolgozni kell, aztán keresek időt a netezésre is. csá-csá by Sasa Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus15, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2005 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Augusztus16, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2005 Yikes, meg yeehaaa meg hasonlók :) Menő Chop Roof ... :( A Street Rodos időkre emlékeztet :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
GPont Elküldve Augusztus21, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2005 Ezt külön Gelkonak! Katt a képre! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus21, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2005 van rajta pár érdekes dolog :lol: Kösszi G ! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
GPont Elküldve Augusztus21, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2005 Örvendtem a szerencsének! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Augusztus21, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2005 Hello! Kicsit bajba vagyok! Nem tudok dönteni! Szeretnek valmai autot venni majd tavsztajékán de nem tudom dönteni hogy Ascona-kadett-astra legyen! Minden fele kepp 1.8-2.0 ba gondolkodok kadett bol meg GSI! Mi az ami az ascona mellet szol? Mert nezegettem és azok asconak amik tetszenk 300-400 körül vannak mondjuk ezek patent állapotba vannak képrül itélve kadett 1-2százzal több és az astra ia megint egy két szazza több! Mondjuk az astra az ara miadt kicsit kiesik a jatekbol! Köszi a tanacsokat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus22, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2005 ugyanabban az árban gondolkozva kapsz egy nagyon szép asconát vagy egy nagyon kaka astrát...bár 3-400ért nemnagyon van épp astra asszem... a www.hasznaltauto.hu-n pl most van 2 ascona ebben a kategóriában amit érdemes megnézni... az Ascona vs. Kadett témáról inkább szóljanak az okosabbak mert én elfogult vagyok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Augusztus22, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2005 Hát igen azért mondom hogy astra ha veszek akkor azt mar 800e környékén van! Árban egyértelműen a Ascona a nyerő! De ilyenekre lennék kiványcsi hogy fékek futóműmeg ilyenek azok milyenek benne! Mert én minden féle képpen Optikailag és tuningolni szeretnem egy kis porig ültetéssel, De a motort közel gyári állapotba szeretnem és nem széthajtani! Egyébkén mit eszik egy 1.8-2.0 ascona a nincs piszkalva a motor és ugy 120-130 körül jár vele az ember? Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Augusztus22, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2005 Egyébkén mit eszik egy 1.8-2.0 ascona a nincs piszkalva a motor és ugy 120-130 körül jár vele az ember? Sztem benzint :D :lol: :) :( Én Ascira szavaznék (bár én is elfogult vagyok), de sztem szebb az eleje, nagyobb a motyótér (=több hangcucc fér be :D ) stb stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts