GPont Elküldve Augusztus9, 2005 Elküldve Augusztus9, 2005 Ne fájdítsd a szívemet :lol: Pöpec!! Akkor nézd meg a [url=http://www.asconac-i500.de/]tulaj honlapját!
FBalazs Elküldve Augusztus10, 2005 Elküldve Augusztus10, 2005 Kár hogy az Én Kadettowmról nem állíthatom ezt... :? ----------- De már sokkal jobb állapotban van és lassan """tökéletes""" :oops: tessz.... Kezdj el gyúrni :lol: :twisted: :twisted: :twisted:
xaba Elküldve Augusztus10, 2005 Elküldve Augusztus10, 2005 Mióta megvan csak gyürmüszölöm,nemrég volt vezérmű tengely csere.... 2 x is olajcsere,fékek helyrepofozása,gumella csere amiért most menek,stb. ................. ------------------- :) :roll: :lol: :wink: :(
FBalazs Elküldve Augusztus10, 2005 Elküldve Augusztus10, 2005 Széép... én meg 2 havonta cserélek olajat... 3 év alatt 1x hagyott ott a kocsi, de akkor azért mert egy szerelő elhúzta a benzincsövet a hátsó híd alatt... Meg ugye az akksi az fáradgat, de ezt nem veszem problémának
xaba Elküldve Augusztus10, 2005 Elküldve Augusztus10, 2005 Hááát a 2 havonta az elég gyakori....nem????? --------- Fölkerültek a szép nagy gumellák is,185/60/R14 Sempeit....
ssaassaa2 Elküldve Augusztus11, 2005 Elküldve Augusztus11, 2005 Üdv mindenkinek! Már régen jártam erre, sajna, de most hogy elkezdtem melózni, több időm lett netezni :-)) motor cserére adtam a fejem, de még nem tudom, hogy milyen típus jó a verdámba. Ha tudtok segíteni, vagy jó ötletet adni, akkor azt szívesen veszem. 78'-as B Ascona 1.2s motorral vergődik 130-al és 10l eszik. Valami dübörgősre gondoltam, ennyi bengával minden elmegy. köszi ..by Sasa
Gabo Elküldve Augusztus11, 2005 Elküldve Augusztus11, 2005 Üdv mindenkinek! Valami dübörgősre gondoltam, ennyi bengával minden elmegy. köszi ..by Sasa Üdv :lol: Van 1,6D eladó! :) Az dübörög, megy 130at, és 6 lityinél többet nem tudtam megetetni vele. :( :D
combi Elküldve Augusztus11, 2005 Elküldve Augusztus11, 2005 Üdv mindenkinek! Már régen jártam erre, sajna, de most hogy elkezdtem melózni, több időm lett netezni :-)) motor cserére adtam a fejem, de még nem tudom, hogy milyen típus jó a verdámba. Ha tudtok segíteni, vagy jó ötletet adni, akkor azt szívesen veszem. 78'-as B Ascona 1.2s motorral vergődik 130-al és 10l eszik. Valami dübörgősre gondoltam, ennyi bengával minden elmegy. köszi ..by Sasa Hali! Ha valaki adna nekem egy Ascona B 2.0-ás mocira való olajdeknit az olajszivattyú szivócsonkjával együtt akkor én naon szivesen jelképes összegért (10 ezer HUF) odaadnám a komplett 2.0-ás karbis mocimat a kocsimból.Az is 8-10 lityót eszik, de van hozzá egy húzós karbim amivel megy mint állat, de akkor behörpinti a 15 lityit.Amúgy a mostani verzióval 180-at megy.A dekni meg egy 2.2 injektoros mocira lenne, és akkor nem kell megbontani azt ami a kocsimba van jelenleg. levelet e-mailcimre várok, ja és nyugodtan jöhet a telefon is :-D
combi Elküldve Augusztus12, 2005 Elküldve Augusztus12, 2005 Bakker..elfelejtettem hogy ami motor van a kocsimban.... [glow=red:f6c7053831]-szerkesztett hozzászólás -uhuhu[/glow:f6c7053831]
xaba Elküldve Augusztus12, 2005 Elküldve Augusztus12, 2005 Bizony.....bizony....nekem is nagyon tetszik..... :roll: ------ Szivesen beleraknám a segedelmem....... :crazy: :onfire: ----------------- Nagyon tetszik az Új design.....
Gabo Elküldve Augusztus12, 2005 Elküldve Augusztus12, 2005 Pöpc, csak ez a kib*tt regadó ne vóna... :lol: No megha pénhzem vóna stb stb...
ssaassaa2 Elküldve Augusztus12, 2005 Elküldve Augusztus12, 2005 Üdv mindenkinek. örülök, hogy ilyen jó arcok vannak itt a fórumon. keresek képep a verdámról és felteszem valahogy. elég egyedi a belső tér. :-))) üdv, noymom a szunyát, mert holnap dolgozni kell, aztán keresek időt a netezésre is. csá-csá by Sasa
Gabo Elküldve Augusztus16, 2005 Elküldve Augusztus16, 2005 Yikes, meg yeehaaa meg hasonlók :) Menő Chop Roof ... :( A Street Rodos időkre emlékeztet :lol:
Gelko Elküldve Augusztus21, 2005 Elküldve Augusztus21, 2005 van rajta pár érdekes dolog :lol: Kösszi G ! :)
Dini Elküldve Augusztus21, 2005 Elküldve Augusztus21, 2005 Hello! Kicsit bajba vagyok! Nem tudok dönteni! Szeretnek valmai autot venni majd tavsztajékán de nem tudom dönteni hogy Ascona-kadett-astra legyen! Minden fele kepp 1.8-2.0 ba gondolkodok kadett bol meg GSI! Mi az ami az ascona mellet szol? Mert nezegettem és azok asconak amik tetszenk 300-400 körül vannak mondjuk ezek patent állapotba vannak képrül itélve kadett 1-2százzal több és az astra ia megint egy két szazza több! Mondjuk az astra az ara miadt kicsit kiesik a jatekbol! Köszi a tanacsokat!
Gelko Elküldve Augusztus22, 2005 Elküldve Augusztus22, 2005 ugyanabban az árban gondolkozva kapsz egy nagyon szép asconát vagy egy nagyon kaka astrát...bár 3-400ért nemnagyon van épp astra asszem... a www.hasznaltauto.hu-n pl most van 2 ascona ebben a kategóriában amit érdemes megnézni... az Ascona vs. Kadett témáról inkább szóljanak az okosabbak mert én elfogult vagyok :lol:
Dini Elküldve Augusztus22, 2005 Elküldve Augusztus22, 2005 Hát igen azért mondom hogy astra ha veszek akkor azt mar 800e környékén van! Árban egyértelműen a Ascona a nyerő! De ilyenekre lennék kiványcsi hogy fékek futóműmeg ilyenek azok milyenek benne! Mert én minden féle képpen Optikailag és tuningolni szeretnem egy kis porig ültetéssel, De a motort közel gyári állapotba szeretnem és nem széthajtani! Egyébkén mit eszik egy 1.8-2.0 ascona a nincs piszkalva a motor és ugy 120-130 körül jár vele az ember? Köszi
Gabo Elküldve Augusztus22, 2005 Elküldve Augusztus22, 2005 Egyébkén mit eszik egy 1.8-2.0 ascona a nincs piszkalva a motor és ugy 120-130 körül jár vele az ember? Sztem benzint :D :lol: :) :( Én Ascira szavaznék (bár én is elfogult vagyok), de sztem szebb az eleje, nagyobb a motyótér (=több hangcucc fér be :D ) stb stb.
Recommended Posts