Laci4 Elküldve Július17, 2006 Megoszt Elküldve Július17, 2006 Csikorogni nálam is csak néha csikorog.. mikor milyen kedve van :unsure: Mondjuk nálam inkább csikorog.. de csak amikor már relative lassan gurúl a kocsi..és abszolut nem bántóan.nekem kimondottan tetszik.. kicsit verseny feeling :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július18, 2006 Megoszt Elküldve Július18, 2006 ....egyáltalán nem csikorog.... Ami késik nem múlik :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július18, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július18, 2006 a premier vagy a ds2000 jobb a ferrodóbol?? mert nekem a ds2000 Brembo tárcsával van de sztem gyenge Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július18, 2006 Megoszt Elküldve Július18, 2006 a premier vagy a ds2000 jobb a ferrodóbol?? mert nekem a ds2000 Brembo tárcsával van de sztem gyenge Szeritnem elég a premier utcára. A ds-t elvileg kicsit melegíteni kéne, nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július18, 2006 Megoszt Elküldve Július18, 2006 Szeritnem elég a premier utcára. A ds-t elvileg kicsit melegíteni kéne, nem? Nem kicsit kéne melegíteni. :) Szerintem Redi rosszul tudja. Vagy lehet hogy van az autójában egy 25000-es betétgarnitúra, és azért hiszi hogy rosszul fog, mert nem melegíti. :unsure: Szal a DS2000 (régen, mert már 2500 van) pályafékhez van, nem utcára. A Ferodo Premier az egyetlen utcai széria. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július18, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július18, 2006 Nem kicsit kéne melegíteni. :) Szerintem Redi rosszul tudja. Vagy lehet hogy van az autójában egy 25000-es betétgarnitúra, és azért hiszi hogy rosszul fog, mert nem melegíti. :unsure: Szal a DS2000 (régen, mert már 2500 van) pályafékhez van, nem utcára. A Ferodo Premier az egyetlen utcai széria. értem :D nem régi talán még 2500-3000 km sincs benne :lol: legalábbis elég vastagnak tűnt amikor a bazs hozta :D ha már ez van és nem akarok pénzt kidobni a cserére, hogyan lehet jól melegíteni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július18, 2006 Megoszt Elküldve Július18, 2006 értem :) nem régi talán még 2500-3000 km sincs benne :D legalábbis elég vastagnak tűnt amikor a bazs hozta :lol: ha már ez van és nem akarok pénzt kidobni a cserére, hogyan lehet jól melegíteni? Tipp: fékezés-fulgáz-fékezés-fullgáz,........ :D Rángasd jobbra-balra a kormányt, akkor látványosabb lesz és még a gumma is melegszik :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július18, 2006 Megoszt Elküldve Július18, 2006 értem :unsure: nem régi talán még 2500-3000 km sincs benne :) legalábbis elég vastagnak tűnt amikor a bazs hozta :D ha már ez van és nem akarok pénzt kidobni a cserére, hogyan lehet jól melegíteni? Tuti DS2000? Láttad ezt a betétre írva? :lol: Egyébként nagyon jól megismerhető arról, hogy hidegen hangos, visítani szokott kissé. Mennyit fizettél érte? Mert a Premier ára 7000-9000 körül alakul, míg ez a DS2000 25000 volt legutóbb, amikor még láttam (most már csak 2500-öt árulnak, a 2000-es már egy éve kifutott). Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július18, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július18, 2006 Tuti DS2000? Láttad ezt a betétre írva? :D Egyébként nagyon jól megismerhető arról, hogy hidegen hangos, visítani szokott kissé. Mennyit fizettél érte? Mert a Premier ára 7000-9000 körül alakul, míg ez a DS2000 25000 volt legutóbb, amikor még láttam (most már csak 2500-öt árulnak, a 2000-es már egy éve kifutott). megfogtál mert csak a dobozon láttam ilyen feliratot :) és nem hangos meg nem visít :unsure: szeptemberben hozta a Bazs egy tizesért lehet, hogy premier? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július18, 2006 Megoszt Elküldve Július18, 2006 megfogtál mert csak a dobozon láttam ilyen feliratot :) és nem hangos meg nem visít :unsure: szeptemberben hozta a Bazs egy tizesért lehet, hogy premier? A premier újonnan 5-6 körül van a csergőben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július18, 2006 Megoszt Elküldve Július18, 2006 megfogtál mert csak a dobozon láttam ilyen feliratot :D és nem hangos meg nem visít :unsure: szeptemberben hozta a Bazs egy tizesért lehet, hogy premier? Én úgy sejtem, igen. :) A premier újonnan 5-6 körül van a csergőben. 7 alatt még nem láttam kedvezménnyel sem a 256-os fékhez. Csergőnek a listájában 8650 egyébként ez (FDB584) Itten van a DS2500 adatlapja és külhoni ára: http://www.ferodoracing.it/pastiglia.asp?codPastiglia=FCP584 Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július18, 2006 Megoszt Elküldve Július18, 2006 Tuti DS2000? Láttad ezt a betétre írva? :unsure: Egyébként nagyon jól megismerhető arról, hogy hidegen hangos, visítani szokott kissé. Ezt megcáfolnám :) mert nekem DS2000 van és nem szokott visítani,nem hangos hidegen.(Tutti az van benne) Amúgy szerintem eléggé gyenge a gsi-nek a féke,legalábbis a coupe astra után. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július18, 2006 Megoszt Elküldve Július18, 2006 Ezt megcáfolnám :D mert nekem DS2000 van és nem szokott visítani,nem hangos hidegen.(Tutti az van benne) És mitől vagy olyan biztos benne, hogy tényleg az? :unsure: Neked is rá volt írva a dobozra? :) Én a helyetekben utánanéznék ezek beszerzési forrásainak, mert erősen kétséges hogy eredeti Ferodo az a betét... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július18, 2006 Megoszt Elküldve Július18, 2006 Elöször is Blitztől vettem,másodszor a betéten is rajta van.Én nem 7000ért vettem.Sőt Antinak is az van és neki se nyikorog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július18, 2006 Megoszt Elküldve Július18, 2006 Nekem a Premier olykor nyikororg................de fog is, mint az áll@t! :unsure: Ém is Gyulától vettem! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július18, 2006 Megoszt Elküldve Július18, 2006 Neked is brembo max tárcsád van nem?Mert elméletileg a bevágások miatt nem kellene nyikorogni :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Július18, 2006 Megoszt Elküldve Július18, 2006 Én a Premier betétet kidobtam a gépből,mert rosszabbul fog a fék mint a gyárival, veszett mód nyikorog, és egy pesti út alatt hullámos lett az ate féktárcsám. Mos felújított van benn és ezerszer jobban fog mint a ferrodo. De legközelebb csak gyárit rakok bele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július18, 2006 Megoszt Elküldve Július18, 2006 Neked is brembo max tárcsád van nem?Mert elméletileg a bevágások miatt nem kellene nyikorogni :unsure: Nem, nekem a "normál" barázdamentes van fent.Amúgy sztem, persze ez csak okoskodás, mikor erősebben használom, mert elszabadulnak az indulatok :) utána míg kiürül belőle a fékpor, addig nyikorog.Persze, ez csak egy feltevés............... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július18, 2006 Megoszt Elküldve Július18, 2006 Én is így gondolom :unsure: tehát már ketten vagyunk :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július18, 2006 Megoszt Elküldve Július18, 2006 Neked is brembo max tárcsád van nem?Mert elméletileg a bevágások miatt nem kellene nyikorogni :unsure: Caravanban Max van, stop Nem érdekel, hogy nyikorog, stop :) stop Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július18, 2006 Megoszt Elküldve Július18, 2006 nem is nyikorog,stop :unsure: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július18, 2006 Megoszt Elküldve Július18, 2006 Elöször is Blitztől vettem,másodszor a betéten is rajta van.Én nem 7000ért vettem.Sőt Antinak is az van és neki se nyikorog. Szerintem nektek DS Pörformanceeee van :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július18, 2006 Megoszt Elküldve Július18, 2006 Szerintem nektek DS Pörformanceeee van :) Az ugyan az,csak már úgy hívják hogy DS performance.Cikk szám szerint ugyan az mint ami sonique-nak van,és ő ds2000 nek vette.(ha jól emlékszem :unsure: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július18, 2006 Megoszt Elküldve Július18, 2006 nem is nyikorog,stop :) :D Neked nem is brummogot az elején. Ha majd rendeltetésszerűen fogok használni, nyikorogni is fog :lol: Az ugyan az,csak már úgy hívják hogy DS performance.Cikk szám szerint ugyan az mint ami sonique-nak van,és ő ds2000 nek vette.(ha jól emlékszem :unsure: ) Zolinak is fds 1068 van. Tom, mert ő mondta mit kérjen az Anti :D Szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július18, 2006 Megoszt Elküldve Július18, 2006 Akkor rosszul emlékszem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts