greg Elküldve Október26, 2005 Megoszt Elküldve Október26, 2005 Na ezt nevezem. Már kaptam is válszt a würthtől. Teccik. AL 1100 CU 800 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október26, 2005 Megoszt Elküldve Október26, 2005 Na ezt nevezem. Már kaptam is válszt a würthtől. Teccik. AL 1100 CU 800 AR nem tudja megnyitni :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Október26, 2005 Megoszt Elküldve Október26, 2005 Az enyém (6.0) igen. :dontknow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Október26, 2005 Megoszt Elküldve Október26, 2005 Nekem még nem küldték. Ezt meg nem tudom megnézni innen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október26, 2005 Megoszt Elküldve Október26, 2005 Az enyém (6.0) igen. :dontknow: Ez a hibaüzenet. 7.0.1es verzió Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Október26, 2005 Megoszt Elküldve Október26, 2005 Én a munkahelyi server beállításai miatt nem tudom megnyitni. Egy jó csomó képfeltöltős helyet se enged. Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Október26, 2005 Megoszt Elküldve Október26, 2005 Na akkor csinátam nektek pdf-ből jpg-t: Jóóóóó nagy, hogy lássátok. :P http://www.kepfeltoltes.hu/051026/800.jpg http://www.kepfeltoltes.hu/051026/1100.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október26, 2005 Megoszt Elküldve Október26, 2005 ....Na akkor csinátam nektek pdf-ből jpg-t: Jóóóóó nagy, hogy lássátok. :D.... Köszii :P És melyiket próbálod ki ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Október26, 2005 Megoszt Elküldve Október26, 2005 Mind a kettőt. (Bár a Vectra fékje nem nyikorog... :? ) Persze az ár és a kiszerelés sem mindegy. Holnap elgurulok Budaörsre. Csak 15.00-ig vannak nyitva. :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október26, 2005 Megoszt Elküldve Október26, 2005 Ez a hibaüzenet. http://melykek76.uw.hu/kepek/stb./ar.jpg 7.0.1es verzió Nálad lehet a gond, mert nekem megnyitja. Szintén 7.0.1-es verzió. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paszuly Elküldve Október27, 2005 Megoszt Elküldve Október27, 2005 Sziasztok! Van egy Opel Fronteram 2.2 DTI Kicsereltem a fekbeteteket. Tovabbra is jelzi,hogy kopottak. Mit lehet csinalni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október27, 2005 Megoszt Elküldve Október27, 2005 Valszeg nincs jól helyén a kopásérzékelő! Már ha ilyen betétet vettél bele... Rövidre kell zárni, mert szakadásra érzékel...gémkapocs rlz... :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október27, 2005 Megoszt Elküldve Október27, 2005 Sziasztok! Van egy Opel Fronteram 2.2 DTI Kicsereltem a fekbeteteket. Tovabbra is jelzi,hogy kopottak. Mit lehet csinalni? Olyan betétet vettél, ami kopásjelzős ? Kopásjelző vezetékét megfelelően visszaraktad ? Amatőr felhasználoként ez jutott eszembe :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október27, 2005 Megoszt Elküldve Október27, 2005 Jól mondod... :-) Amatőr és lassú... :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jánoska Elküldve Október27, 2005 Megoszt Elküldve Október27, 2005 Sziasztok! Sikerült pár ügyben előre lépni a Kadett-Vectra hátsó híd cserében. c20ne-s A vectrákban lesz az a hátsó fékrendszer, ami nekem kell (ABS, tárcsa) Már csak pár kérdés van, amire szeretnék megerősítő válaszokat kapni :P -Kadett és az A Vectra ABS vezérlője ugyanaz? szerintem igen -Kadett és az A Vectra hátsó ABS érzékelője ugyanaz? (nagy fogaskerék 29 fogú mindegyikben? kis fogaskerekes érzékelő ugyanaz?) -A kézifékkötelek mennyire kompatibilisek? Úgy látom "csak" a hosszban van változás, sőt ahol kettéválik a bowden ott nekem pl ugyanolyan, mint a Vectráé, és azon a meneten elég sokat (kb 5-6 cm) lehet állítani. Amennyiben ABS-es a kocsi, akkor a fékerőelosztónak van szerepe, vagy azt teljesen átveszi az ABS? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október28, 2005 Megoszt Elküldve Október28, 2005 Nálam is nyitja. Ja ha érdekel, nekem van 2005 évi würth cd-rom-om. Évzáróra vihetek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Október29, 2005 Megoszt Elküldve Október29, 2005 Köszi, de már tuti, hogy nem ilyennel fogom telepakolni a polcaimat. :? A legkisebb tubus több mint 4000 ft. :? Én eldöntöttem, hogy max 2-2500 ft-ot ér meg nekem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október29, 2005 Megoszt Elküldve Október29, 2005 Akkor megkérdezem az üzletkötőt, hogy tud-e olcsóbban szerezni (nem tartom lehetetlennek), ha jó a válasz írok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Október29, 2005 Megoszt Elküldve Október29, 2005 :heart: :heart: :heart: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fodijabba Elküldve November1, 2005 Megoszt Elküldve November1, 2005 Sziasztok! Úgy néz ki, hogy jelentkezett egy kis gond a fékemnél (Corsa 1.2, ~7000 km van benne). A jelenség: Pár ezer km után azt vettem észre, hogy a pedál nem keményedik fel rendesen, a féknek nincs határozott pontja, ahol elkezd fogni. Fékhatás ennek ellenére van, ABS működik. Első gondolatom: főfékhenger tömítéssel van valami gond (régebbi autóban már volt ilyen). "Ismerős ismerőse" annál a kereskedésnél dolgozik, ahol vettem az autót: Telefonos segítség Vágó módra - azonnal vigyem be az autót, valami baj van, vsz. főfékhenger. Másnap megyek vissza, közlik, hogy semmi gond a fékkel, átmosták a rendszert, egyébként szerintük ilyen volt a pedál mozgása akkor is, amikor vettem (!!!). Még nem olyan rossz a memóriám, hogy erre nem emlékeznék.... Úgyhogy, szerelőnek segítség megköszön, autóba be, rokonokhoz el, 1.2-es Corsájukba be, fékeket összehasonlít. Bármilyen meglepő, az ő Corsájukban teljesen jó a fék, olyan, mint az enyémnek volt vadiúj korában. Rokonék szerint is valami a főfékhenger tömítéssel lehet (van némi lövésük autószereléshez). Most itt tartok, jó lenne, ha tudnátok erre írni valamit. Visszavigyem az autót? Akkor mivel tudom rávenni a kereskedést, hogy érdemileg foglalkozzon a dologgal? Nem szeretném átélni még egyszer azt, hogy menet közben szűnik meg a fék, egyszer egy Skoda 120-al már előadtam... Izgi volt... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lui Elküldve November1, 2005 Megoszt Elküldve November1, 2005 Sziasztok! Úgy néz ki, hogy ... Szerintem vidd el másik Márkaszervízbe. Mivel garis máshova nem viheted,de ne hagyd. Egyik kollégám a Renault Thaliájával volt úgy, hogy szerinte húzott jobbra, míg a korábbi kocsija nem. 4 szer volt ott, míg meg nem találták, hogy mi volt a baj. Persze 3-szor ő volt a hülye, de 4-szer, mire meglett, hogy az egyik gömbfej gyári hibás volt a kocsiban, már ajándék csereótó, meg bocsika levél, meg ingyen 15000 km-es szervíz is volt.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve November1, 2005 Megoszt Elküldve November1, 2005 Sziasztok! Úgy néz ki, hogy jelentkezett egy kis gond a fékemnél (Corsa 1.2, ~7000 km van benne). A jelenség: Pár ezer km után azt vettem észre, hogy a pedál nem keményedik fel rendesen, a féknek nincs határozott pontja, ahol elkezd fogni. Fékhatás ennek ellenére van, ABS működik. Első gondolatom: főfékhenger tömítéssel van valami gond (régebbi autóban már volt ilyen). "Ismerős ismerőse" annál a kereskedésnél dolgozik, ahol vettem az autót: Telefonos segítség Vágó módra - azonnal vigyem be az autót, valami baj van, vsz. főfékhenger. Másnap megyek vissza, közlik, hogy semmi gond a fékkel, átmosták a rendszert, egyébként szerintük ilyen volt a pedál mozgása akkor is, amikor vettem (!!!). Még nem olyan rossz a memóriám, hogy erre nem emlékeznék.... Úgyhogy, szerelőnek segítség megköszön, autóba be, rokonokhoz el, 1.2-es Corsájukba be, fékeket összehasonlít. Bármilyen meglepő, az ő Corsájukban teljesen jó a fék, olyan, mint az enyémnek volt vadiúj korában. Rokonék szerint is valami a főfékhenger tömítéssel lehet (van némi lövésük autószereléshez). Most itt tartok, jó lenne, ha tudnátok erre írni valamit. Visszavigyem az autót? Akkor mivel tudom rávenni a kereskedést, hogy érdemileg foglalkozzon a dologgal? Nem szeretném átélni még egyszer azt, hogy menet közben szűnik meg a fék, egyszer egy Skoda 120-al már előadtam... Izgi volt... :P Na az én véleményem. Szerintem is a főfékmunkahengerrel lehet a gond. Én a helyedbe cserélném és nem javítanám, mert ha ez elszáll akkor kaka van. Sokszor nem is segít a javítás mert a henger fala van elkopva és ugyanúgy átengedi az olajat. Ez amúgy szerintem opel betegség, hogy idővel a fék nem keményedik fel, nem egy opel-el találkoztam már aminek ez a kínja. Lassan nekem iscserére szorul. :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fodijabba Elküldve November1, 2005 Megoszt Elküldve November1, 2005 Kösz a válaszokat. Ezek szerint sem én, sem az ismerősök nem vagyunk teljesen hülyék. :P Remélem valami gyári hibás alkatrész lehet a bűnös és nem így kell "működnie" a féknek. Persze teljesen elfogadható, hogy vannak kopó alkatrészek a kocsiban, de ebben az esetben kicsit dühítő, hogy két hónap/7000 km után ilyennel kell visszavinnem a kocsit. Na persze örülhetek, hogy még garis... :D Nemsokára esedékes a 7500 km-es ajánlott olajcsere, szerintem akkor újból beviszem. Addig meg csak nem lesz vele nagyobb baj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve November2, 2005 Megoszt Elküldve November2, 2005 Sziasztok! Úgy néz ki, hogy jelentkezett egy kis gond a fékemnél (Corsa 1.2, ~7000 km van benne). A jelenség: Pár ezer km után azt vettem észre, hogy a pedál nem keményedik fel rendesen, a féknek nincs határozott pontja, ahol elkezd fogni. Fékhatás ennek ellenére van, ABS működik. Első gondolatom: főfékhenger tömítéssel van valami gond (régebbi autóban már volt ilyen). "Ismerős ismerőse" annál a kereskedésnél dolgozik, ahol vettem az autót: Telefonos segítség Vágó módra - azonnal vigyem be az autót, valami baj van, vsz. főfékhenger. Másnap megyek vissza, közlik, hogy semmi gond a fékkel, átmosták a rendszert, egyébként szerintük ilyen volt a pedál mozgása akkor is, amikor vettem (!!!). Még nem olyan rossz a memóriám, hogy erre nem emlékeznék.... Úgyhogy, szerelőnek segítség megköszön, autóba be, rokonokhoz el, 1.2-es Corsájukba be, fékeket összehasonlít. Bármilyen meglepő, az ő Corsájukban teljesen jó a fék, olyan, mint az enyémnek volt vadiúj korában. Rokonék szerint is valami a főfékhenger tömítéssel lehet (van némi lövésük autószereléshez). Most itt tartok, jó lenne, ha tudnátok erre írni valamit. Visszavigyem az autót? Akkor mivel tudom rávenni a kereskedést, hogy érdemileg foglalkozzon a dologgal? Nem szeretném átélni még egyszer azt, hogy menet közben szűnik meg a fék, egyszer egy Skoda 120-al már előadtam... Izgi volt... :P Én azért megpróbálnék egy dobféktisztítást meg esetleg egy fékfolyadék cserét vagy csak simán légtelenítést. Sose lehet tudni. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fodijabba Elküldve November2, 2005 Megoszt Elküldve November2, 2005 A szerelő annak idején kitisztította az egész fékrendszert, átmosta stb. Gondolom amikor visszatöltötte a folyadékot, akkor minden ilyenkor szokásos dolgot megnézett. Kösz a tippet, majd megpróbálok utánanézni a dolgoknak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts