warwolf Elküldve Szeptember19, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2005 Szertintem nem biztos hogy megeri ilyesmit postazni... ugyanis bazi nehezek ezek a fektarcsak :D ;) :lol: :lol: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember19, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2005 Köszi, postán ugye nem megy a dolog? Keresd meg Bazst, nem biztos, de lehetséges, hogy tud neked segíteni. Mennyire sürgös az alkatrész beszerzése ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember19, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2005 Nekem nem jött be a Ferrodo betét, mert nagyon nyikorog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember19, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2005 Nekem nem jött be a Ferrodo betét, mert nagyon nyikorog. Fékhatás lett gyobb ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember19, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2005 Úgy néz ki meglesz a bolt. Azért köszi a hozzászólásokat Nem zavar ha nyikorog csak fogjon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Szeptember19, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2005 Úgy néz ki meglesz a bolt. Azért köszi a hozzászólásokat Nem zavar ha nyikorog csak fogjon. majd jól befújod féktisztítóval, 'szt nem nyikorog!!! ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember19, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2005 sztem a gyári is fogott ennyire. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Szeptember19, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2005 Nekem is ez a combóm van. Nekem csak ritkán nyikorog, és nem nagyon. Akkor is többnyire csak a fékút végefelé... nem tom mitől füghet ez.. ezekszerint van akinek nyikorog, van akinek nem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember19, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2005 sztem a gyári is fogott ennyire. Lüke feltevés, nem kimosolyogni érte, de nem lehet, hogy kellene hozzá egy típusazonos féknyereg is?Hogy a 3 kombója adja ki a megfelelő konfigot? :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Szeptember19, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2005 Lüke feltevés, nem kimosolyogni érte, de nem lehet, hogy kellene hozzá egy típusazonos féknyereg is?Hogy a 3 kombója adja ki a megfelelő konfigot? :?: Magánvélemény: sztem jobban fog a brembo-ferrodo. igaz nekem kopott gyári után lett berakva, de az első izmosabb fékezésnél a hátsó üllések elött landólt a család.. :oops: Na de azért az is mondhat vmit, hogy IQBéla anno amikor ment a paripámmal nem azt mondta, hogy gyorsulhatok még párat? hanem egy fékezés után: "vazze, ez nagyon állat.. letépi a fejem, fékezhetek még pár erőset?" Mondom persze. ugyanakkor ne feledkezzünk meg a gumikról se!! mert ha kaki a gumi, lehet bármilyen jó a féked :? ;) Ezt most érzem is.. tavaly ilyenkor még a michik voltak elöl.. most dunlop. hosszabb fékút.. ABS is sokkal hamarabb, szinte már már meglepő szitukban is aktív :? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Szeptember19, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2005 Énnekem Fulda van... azt én elég korrektek érzem. Nem tudom mienek (típusra) a betétjeim, de mikor levedlettem tavasszal a Pirelli téli gummákat, és a nyárival kellett egy hirtelen nagyot fékezni.....hát.... én is a szélvédőn kötöttem ki, pedig ABS is van, és műxik is! Igaz nekem 4 tárcsa van! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Szeptember19, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2005 Nekem is :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Szeptember19, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2005 Nekem is :wink: Jahhh..!! :shock: Úgy könnyű! ;) :lol: rulez! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember19, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2005 Jahhh..!! :shock: Úgy könnyű! ;) :lol: rulez! :wink: Nekem kettővel is igen hatékony, de a GSI-t nem múlta felül.Azon lepődtem egy párszor, hogy milyen hatékony ez a 4Xes tárcsfék dolog ABS-szel kombinálva.Tessik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Szeptember19, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2005 Én meg a FULDA ATTIRO -val vagyok ám nagyon megelégedve! Sokkal jobb mint amire számítottam! :tonqe: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember29, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2005 Blitz-nek köszönöm a tárcsát és a betéteket. Wolfinak a szerelést, a nejének, és kislányuknak pedig a türelmet, hogy a tegnap estét nem velük töltötte. A tapasztalatom a következő, miután mentem vele Kb: 450 km-t Összeségében a fék jó lett, de mivel a régi még nem volt annyira rossz állapotban, túlzottan nagy meglepetés nem ért. A régihez képest nem volt ugrásszerű a változás, de ezt is be tudom annak, hogy össze kell kopnia a dolgoknak. Egyébként útközben nem fékezgettem túl erőseket, ez egy kimélő autózás volt. Nem tudom mennyi idő kell az összekopáshoz, de útközben folyamatosan javuló fékhatást tapasztaltam. Gondolom a városi használat jobban igénybe fogja venni a cuccot és hamarosan eléri majd csúcspontját a fékhatás. Reggel párás ködös idő volt, ettől függetlenül nem hallottam nyikorgást, míg a használtaknál igen. Vélemémyem szerint jobb lett a fékhatás, érezhető a különbség a gyárival szemben. Mindenképpen megéri váltani a ferrodo-brembo párosra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember29, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2005 Nekem is az van, és most fogok majd cserélni... bár még nem döntöttem el, hogy maradjon e vagy legyen e nagyobb... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember29, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2005 Nekem is az van, és most fogok majd cserélni... bár még nem döntöttem el, hogy maradjon e vagy legyen e nagyobb... Vagy legyen 288-as.Szerintem.Nálad már a moci teljesítménye indokolja.Szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember29, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2005 Odaírtam, hogy: vagy legyen e nagyobb... :-) :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember29, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2005 Odaírtam, hogy: vagy legyen e nagyobb... :-) :-) Jah! :( Ha már így rákérdeztél! :D :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember29, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2005 Odaírtam, hogy: vagy legyen e nagyobb... :-) :-) Szerintem is legyen nagyobb, a mostanit meg dobd ki a fenébe (Váci út 86/a). :wink: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember30, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2005 Tényleg Tom! Csak a miheztartás végett... Mennyit adóznál nekem a komplett cumóért??? Elsőkről beszélünk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember30, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2005 PÜ ment. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tóbiás Elküldve Október1, 2005 Megoszt Elküldve Október1, 2005 Kis segítség kellene! Ha valakinek lenne robbantott ábrája GSI hátsó agyról(tárcsafék - kézifék dob) és fel tudná tenni ide (vagy pu-ben elküldve) azt megköszönném. Esetleg tapasztalatok,ha valaki már javította a kéziféket? Link to comment Megosztás: More sharing options...
valoati Elküldve Október1, 2005 Megoszt Elküldve Október1, 2005 és milyen leosztás, a ferrodo betét, a delfi tárcsával?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts