aztec Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 ha vkinek kell hamarosan lesz első ferrodo betétek+brembok gsiről kb 1000km-t nem mentek eddig! jah meg féknyereg is... de ez itt OFF tudom :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 nekem lakosági ferrodo.. aztec: hmm. hmm.. miben mesterkedsz.. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 ha vkinek kell hamarosan lesz első ferrodo betétek+brembok gsiről kb 1000km-t nem mentek eddig! jah meg féknyereg is... de ez itt OFF tudom :oops: Khmmmmm....hümm-hümm. Mr. Memória :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 mista memória? ez nekem lett célozva eee? nem mesterkedem még semmiben csak 5let szinten van a dolog.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 mista memória? ez nekem lett célozva eee? nem mesterkedem még semmiben csak 5let szinten van a dolog.... Mondtam, hogy érdekel a dolog teeeeeeeeeeeee és ha aktuális lesz, akkor megdumcsizzuk Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 ja a fake ügyre gondolsz :?: ha igen, akor már emléxem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 ja a fake ügyre gondolsz :?: ha igen, akor már emléxem :D Tán jobb lenne, ha nem határídőpanlóként reinkarnálódnál :P :D Akkor mondtad+mondtam, amikor elmentünk érted Antival, HA MÉG EMLÉKSZEL aznap kess is megautóztatott téged kicsit :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Április5, 2005 Megoszt Elküldve Április5, 2005 hali! kis virtuális segítségre lenne szükségem.... nyikorog a bal első keréknél a fék, minden kanyarban (főleg jobbos) kopik is rendesen mert fékporosabb a feléni, és ahogyan néztük jobban is melegszik... köszi előre is..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április5, 2005 Megoszt Elküldve Április5, 2005 Csúszka tisztítás. Szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Április5, 2005 Megoszt Elküldve Április5, 2005 hali! kis virtuális segítségre lenne szükségem.... nyikorog a bal első keréknél a fék, minden kanyarban (főleg jobbos) kopik is rendesen mert fékporosabb a feléni, és ahogyan néztük jobban is melegszik... köszi előre is..... Nekem is nyikorgott a Corsámon. Szétszedték, megpucolták, kb. 1 hónapig nem nyikorgott. Utána már nem érdekelt, felhangosítottam a zenét :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 sziasztok. a gyári betétnél pedig nincsjobb,persze nem aftermarkettet hanem a drága elsőbeszállítost kell megvenni.proba cseresznye. üdv feri Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április7, 2005 Megoszt Elküldve Április7, 2005 Ismersz más betéteket is? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Április9, 2005 Megoszt Elküldve Április9, 2005 ha töllem kérded? ferodó,ate,textar,lucas,remza,lpr,... az egyik nyikorog a másik tul kemény a gyári elsőbeszállitos viszont csak "kormoz". Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOMC Elküldve Április9, 2005 Megoszt Elküldve Április9, 2005 mit értesz elsöbeszállítóson? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április10, 2005 Megoszt Elküldve Április10, 2005 ha töllem kérded? ferodó,ate,textar,lucas,remza,lpr,... az egyik nyikorog a másik tul kemény a gyári elsőbeszállitos viszont csak "kormoz". És szerinted egy betét önmagában képes nyikorogni? Nem lehet hogy függ a tárcsától is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOMC Elküldve Április10, 2005 Megoszt Elküldve Április10, 2005 Nyikoroghat a beté önmagátol is. Ha túl kemény vagy megégett. Ezt az "elsöbeszállítós" dolgot nem értem. Az Opel gyárban nem csinálnak betétet (ez vonatkozik nagyon sok más alkatrészre), hanem lekötnek egy bizonyos mennyiségü kapacitást egy gyárban. Ezt a mennyiséget aztán Opelos dobozba rakják, a többit pedig a saját nevével árulják. Ha megnézed a "gyári" betétek cikkszámát, akkor meglátod, hogy az általad említett márkák valamelyikét tartod a kezedben. Kivétel a Ferodo, ami viszont sokkal jobb a többinél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Április10, 2005 Megoszt Elküldve Április10, 2005 Nyikoroghat a beté önmagátol is. Ha túl kemény vagy megégett. :smt045 :smt045 :smt045 :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április10, 2005 Megoszt Elküldve Április10, 2005 :smt045 :smt045 :smt045 :wink: OK! De egy tárcsa akkor is kell hozzá! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Április10, 2005 Megoszt Elküldve Április10, 2005 Hát ja.....valamin kell nyikorognia! :roll: :oops: :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Április10, 2005 Megoszt Elküldve Április10, 2005 OK! De egy tárcsa akkor is kell hozzá! :wink: MOMC szerintem úgy értette, hogy nem kell idegen tárgynak, pl. homoknak, víznek stb...a tárcsa és a betét közé kerülnie! Régi keleti ótóknál, mikor szokás voltmég ferodoloztatni a betétet, meg sok volt a silány kisipari olcsó xar, nnna akkor sokat megfigyelhettük a csikorgás, nyüszütülés fizikai lefolyását!! audioérzékenyen! :roll: :roll: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április10, 2005 Megoszt Elküldve Április10, 2005 Opel! Próbálj ki egymás után egy gyári, és egy Ferodo betétet! Meg fogsz lepődni! :( Igaz, Ferodo néha csikorog kicsit, de cserébe 1,5-szer nagyobb a súrlódási együtthatója, és ezzel együtt a fékerő is a gyárinál. A legnagyobb előnye pedig az, hogy szinte lehetetlen megégetni, vagyis ha még el is melegszik, a hűlés után ugyanolyan fékerőt kapsz vissza, nem "üvegesedik". Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOMC Elküldve Április10, 2005 Megoszt Elküldve Április10, 2005 "MOMC szerintem úgy értette, hogy nem kell idegen tárgynak, pl. homoknak, víznek stb...a tárcsa és a betét közé kerülnie!" Igen, úgy gondolta thx. Hagalex :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Április10, 2005 Megoszt Elküldve Április10, 2005 helo van még egy márka, (de biztos több is) a URID, jó lenne betétet cserélnem, mert egyrészt már jó kopott, másrészt nyikorog is, az alkatrészesem csak ebből a márkából tud nekem rendelni (nem úszónyerges tárcsafék, egy-egy munkahenger a tárcsa két oldalán) nem ralizok vele, csak jövök-megyek, jó ez a márka nekem vagy akadhat jobb is? köszi Z Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Április10, 2005 Megoszt Elküldve Április10, 2005 Hali A Jurid elmegy Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Április10, 2005 Megoszt Elküldve Április10, 2005 köszi, :( akkor meg is rendelem Z Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts