greg Elküldve Július7, 2005 Megoszt Elküldve Július7, 2005 Röhöx, de előszór spagócát akartam írni... :wink:Persze persze csak azé írtam mert teccett. De hogy a téma ne vesszen el, azzal, h rövre zárod, kiiktatod a rendszert, és nem fog jelezni, ha télleg elkopik. Ez csak tüneti kezelés. Tehát ilyen esetben marad a kanóc csere. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július10, 2005 Megoszt Elküldve Július10, 2005 Nem teljes mértékben ide való a dolog, de azért ide írom: A kézifékkar maghosszabbítására van valakinek valami jó ötlete, vagy csinált már valaki ilyet? (mert a könyöklő egy kicsit zavar a hozzáférésben) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július10, 2005 Megoszt Elküldve Július10, 2005 Nem teljes mértékben ide való a dolog, de azért ide írom: A kézifékkar maghosszabbítására van valakinek valami jó ötlete, vagy csinált már valaki ilyet? (mert a könyöklő egy kicsit zavar a hozzáférésben) Gyári könyöklő? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július10, 2005 Megoszt Elküldve Július10, 2005 Gyári könyöklő? Nem. Carstyling-os. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Július11, 2005 Megoszt Elküldve Július11, 2005 úgy érzem nem a legjobb párosítás az ate féktárcsa és a ferodo betét. Iszonyatosan nyíkorog. Vszínű kénytelen leszek az új betéteket kicserélni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július11, 2005 Megoszt Elküldve Július11, 2005 úgy érzem nem a legjobb párosítás az ate féktárcsa és a ferodo betét. Iszonyatosan nyíkorog. Vszínű kénytelen leszek az új betéteket kicserélni. Csak be kell olajozni! :wink: (Bocsi, nem tudtam kihagyni! :oops: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július20, 2005 Megoszt Elküldve Július20, 2005 Fékrásegítő mennyire játszik abban szerepet,hogy a fékpedál milyen gyorsan és mennyire jön vissza,azaz felfele? Vagy csak a rugóm kezd megfáradni a pedálnál? Néha beragad a féklámpám,pedig múlthéten vettem új féklámpakapcsolót! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július20, 2005 Megoszt Elküldve Július20, 2005 Fékrásegítő mennyire játszik abban szerepet,hogy a fékpedál milyen gyorsan és mennyire jön vissza,azaz felfele? Vagy csak a rugóm kezd megfáradni a pedálnál? Néha beragad a féklámpám,pedig múlthéten vettem új féklámpakapcsolót! Rugó CS.Ha a fékrásegítőd szórézna, azt észrevennéd, pl. keményebb a fék fékezéskor.Meg ilyenek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július20, 2005 Megoszt Elküldve Július20, 2005 Rugó CS.Ha a fékrásegítőd szórézna, azt észrevennéd, pl. keményebb a fék fékezéskor.Meg ilyenek. Hát a rugót kiszedni nem lesz leányálom,néztem már,de megnézem majd! Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július21, 2005 Megoszt Elküldve Július21, 2005 Néha beragad a féklámpám,pedig múlthéten vettem új féklámpakapcsolót! Fogd meg a fékpedált és húzd picit felfelé. Lesz ilyen kis kattogó hang és akkor a helyéreáll a kapcsoló. :wink: Mi ígyszoktuk melóba javítani 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július21, 2005 Megoszt Elküldve Július21, 2005 Fogd meg a fékpedált és húzd picit felfelé. Lesz ilyen kis kattogó hang és akkor a helyéreáll a kapcsoló. :wink: Mi ígyszoktuk melóba javítani 8) ez most nagyon jól jött mert pont ezzel küzdök én is :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július21, 2005 Megoszt Elküldve Július21, 2005 ez most nagyon jól jött mert pont ezzel küzdök én is :wink: És jó lett? :shock: :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július21, 2005 Megoszt Elküldve Július21, 2005 És jó lett? :shock: :roll: még nem kapot sokkot de még nem is próbáltam meg :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Szeptember17, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2005 Mitől lehet hogy 150-160+ sebességről picit erősebben fékezve "beráz" a fék? A 236-os sima fékkel is csinálta és most a 256 hűtöttel is. 10-20-al kevesebbet menve sokkal erőteljesebb fékezésnél sem jön elő. Talán tárcsa? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember17, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2005 Mitől lehet hogy 150-160+ sebességről picit erősebben fékezve "beráz" a fék? A 236-os sima fékkel is csinálta és most a 256 hűtöttel is. 10-20-al kevesebbet menve sokkal erőteljesebb fékezésnél sem jön elő. Talán tárcsa? A fene se tudja, de nekem is csinálja.Ugyanez a szett.Olyan, mint ha a futómű lógásai összeadódnának.Óvatosan fékezve okés, de erőteljesen rázza nekem is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Szeptember17, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2005 Nekem is csinalja kicsit. Regi cucc is csinalta de az mar 110-nel es sokkal erosebben (es nemmellesleg ilyenkor alig volt fekhatas). Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember17, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2005 Mitől lehet hogy 150-160+ sebességről picit erősebben fékezve "beráz" a fék? A 236-os sima fékkel is csinálta és most a 256 hűtöttel is. 10-20-al kevesebbet menve sokkal erőteljesebb fékezésnél sem jön elő. Talán tárcsa? a felni üt. egy picit, és ettől van. az enyém is csinálja, de téligumival nem csinálta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember17, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2005 Juteszembe,azóta megoldottam a féklámpakapcsoló problémáját! Azt a konzolt,ami a kapcsolót tartja(kb 2-es lemez) a fékpedál előtt,egy picit lentebb ütöttem kalapicsával,nem sokat kb 2mm-t,és így tökéletes a féklámpám! Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Szeptember18, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2005 Juteszembe,azóta megoldottam a féklámpakapcsoló problémáját! Azt a konzolt,ami a kapcsolót tartja(kb 2-es lemez) a fékpedál előtt,egy picit lentebb ütöttem kalapicsával,nem sokat kb 2mm-t,és így tökéletes a féklámpám! Russian tuning? Ez már majdnem a tuning rovat! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Szeptember18, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2005 a felni üt. egy picit, és ettől van. az enyém is csinálja, de téligumival nem csinálta. A régi kerekekkel is csinálta meg az (teljesen) újakkal is. Vagy rosszul lenne kicentírozva? :? No mind1, majd megyek lassabban. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember18, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2005 Mitől lehet hogy 150-160+ sebességről picit erősebben fékezve "beráz" a fék? A 236-os sima fékkel is csinálta és most a 256 hűtöttel is. 10-20-al kevesebbet menve sokkal erőteljesebb fékezésnél sem jön elő. Talán tárcsa? Nekem is csinálja de én sem tudom mitől. :dontknow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember18, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2005 Nem tudjátok hol lehet olcsón brembo-ferrodo párost venni? 236-os kellene, hűtött. Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Szeptember18, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2005 Nem tudjátok hol lehet olcsón brembo-ferrodo párost venni? 236-os kellene, hűtött. En most vettem egy honapja, www.indit-trade.hu 20k volt kompletten, 7 volt a tarcsa/db, es 6 a garnitura betet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember18, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2005 Köszi, postán ugye nem megy a dolog? Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Szeptember18, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2005 Szertintem nem biztos hogy megeri ilyesmit postazni... ugyanis bazi nehezek ezek a fektarcsak ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts