manta Elküldve Május17, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május17, 2008 Nyomd be neki max hangerőn a Republic - jó reggelt kívánok c. számát B) B) Volt már, akit így ébresztettünk :D Nem is örült neki ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május17, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május17, 2008 nahhh azért még tudom hol a helyem és a sebváltó markolászása jobban leköti a figyelmem :D A sebváltó markolászása az én figyelmemet is jobban leköti B):D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 Volt már, akit így ébresztettünk B) Nem is örült neki :D Még mindig jobb, mint a horvát népzene a blitzen... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május17, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május17, 2008 .....de újra és újra lejátszuk....krrrrrr.........de újra és újra lejátszuk....krrrrrr.....de újra és újra lejátszuk....krrrrrr.....de újra és újra lejátszuk....krrrrrr ;) ;) B) B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május17, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május17, 2008 Jézusom!A füledbe rakta? B) Ja bzdmeg! B) szemöldökcsipesszel kellett kiszedni! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 köszönjük, mikrobi! B) Ez 1 gázművek reklám volt te nagyontudatlan B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 A mai napom feledtete velem az elmúlt hetek bánatát ki8ntvoltam a v. páján és élőbe végignéztem a legendát ahogy végigrepeszt az ascona 400 assal Walter Röhl megdöbbentő élőbe és sziv melengető a 400as recsegős hangja ahogy keresztbe küldik a szlickeken uuuuuh........ B) holnap is megyek ezek az opel chalenge napok ausztriába és az összes jóvas kintvan kicsit off de a fiat abarth-tól az alukasznis porsche-ig minden lesznek majd képek videók na csö B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május17, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május17, 2008 Jaj, de megszaporodtunk itten B) még sosem láttam itt egyszerre hét fórumozót! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 Nem nyírunk ki, MrManta most indult el felétek B) Jön sörözni? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 Ja bzdmeg! B) szemöldökcsipesszel kellett kiszedni! :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 Szerintem hagyjuk a témát, kiskorúak társaságában B) Lehet,hogy már többet tud mint mi! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 Lehet,hogy már többet tud mint mi! B) Nyilatkozz a saját nevedben! :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május17, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május17, 2008 Hát nekem erősen ganús, hogy többet tud B) de bármi legyen az, nem tőlem hallotta! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 Lehet,hogy már többet tud mint mi! B) Lejárt lemez nem érted :D ui: csak így tovább, te is figyeld minden lépését B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 Lehet,hogy már többet tud mint mi! ;) ééén...dehooogy B) B) tiszta ártatlan vagyoook :D ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 ui: csak így tovább, te is figyeld minden lépését B) Me mé má?Mi vagyok én?Babysintér? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 Me mé má?Mi vagyok én?Babysintér? B) Te nagyon hülle, Gabit B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 Te nagyon hülle, Gabit B) Méretileg akkor sem tévedtem sokat! :D Ma az erőműben csak mi ketten a Gabival nem féltünk,hogy lefejelünk valamit! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 Méretileg akkor sem tévedtem sokat! B) Ma az erőműben csak mi ketten a Gabival nem féltünk,hogy lefejelünk valamit! B) kuszóteam.opelklub.hu :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 kuszóteam.opelklub.hu B) B) Csend legyen zsiráf! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 Had irigykedjenek csak! B) A mi nagyságunk nem a termetünkben keresendő B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 ééén...dehooogy B) B) tiszta ártatlan vagyoook :D ;) ;) Én is ezt mondtam a bíróságon. Neked elhitték? Nekem nem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 Had irigykedjenek csak! B) A mi nagyságunk nem a termetünkben keresendő B) Ja és tedd hozzá,hogy szerények is vagyunk! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 Én is ezt mondtam a bíróságon. Neked elhitték? Nekem nem. B) Te ibolyatipró! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 Az más ügy volt. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts