opel16v Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 miért ő Futó Gabriella? B) :D :lol: Nana, attól hogy nem csaptam a szelet neked vadkerten (egyesekkel ellentétben), még nem kell azt gondolni, hogy a fiúk érdekelnek... :P Neked csak Gábor bácsi ;) ;) Becézgetün, becézgetünk ? B) Laci helyében én azért rákötnélek egy hazugságvizsgálóra :P Píístám, lejárt lemez kattog nálad, ideje másikat feltenni! :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 Petra most olvastam az aláírásod! Mostantól veled tüntetek! Mire betöltöd a 18-at, addigra én is a saját Mantávl szeretnék találkozóra menni! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 Nana, attól hogy nem csaptam a szelet neked vadkerten (egyesekkel ellentétben), még nem kell azt gondolni, hogy a fiúk érdekelnek... :D Neked csak Gábor bácsi B) :lol: jóó jóó anyukámtól jött az ötlet B) (rádkenem muteeer ;) ) de nem hívlak Gábor bácsiak... ;) egy csomót ismerek... maradsz Futó Gabi, Gabi...stb :P :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 Petra most olvastam az aláírásod! Mostantól veled tüntetek! Mire betöltöd a 18-at, addigra én is a saját Mantávl szeretnék találkozóra menni! ;) Rendben... ;) közös kampány?? na na naaa?? :lol: Amúgymeg...NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGY HIBA VOLT HOGY NEM JÖTTÉL BE A KERESZTELŐMRE...3 NAPIG ZOKOGTAM...A KISKÖZÉRTBŐL FELVÁSÁROLTATTAM AZ ÖSSZES ZSEPIT!!! B) :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 maradsz Futó Gabi, Gabi...stb B) engedélyezve B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 engedélyezve B) köszi B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 És Tashoz mikor adnak be anyádék "8" és "O" rajzórára? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 Neked csak Gábor bácsi B) :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 És Tashoz mikor adnak be anyádék "8" és "O" rajzórára? B) le van márbeszéle B) én már várom ;) Tas mellett jó ülni ;) (anyóson és veztőn egyaránt :D :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 Tas mellett jó ülni... ...és veztőn egyaránt :D ;) ) Vigyázz a szófordulatokkal, mielőtt Tas ütésváltásba keveredik Lacival B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 okéé... B) de ő még mindig alszik... nem tud semmiről B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 okéé... :D de ő még mindig alszik... nem tud semmiről ;) Nyomd be neki max hangerőn a Republic - jó reggelt kívánok c. számát B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május17, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május17, 2008 Mi lehetett a terve azzal a villamoson? :lol: :P Igazából úgy hangzott akérdés, hogy "bocsi stbstb. nincs véletlenül nálad betét vagy tampon?" Előszőr, mikor csak a betétet mondta, gondoltam ő is egy szerencsétlen autós, aki békávéra kényszerült és fékbetét kell neki. A tamponnál én is elcsodálkoztam.... B) Azt nem tudom, hogy volt még vagy tíz nő azon a villamoson, miért pont célegyenesen hozzám jött, és miből gondolta, hogy akár fékbetétet, vagy csavarhúzót is elő tudnék rántani a táskámból?! B) Hihetetlen dolog ez a tömegközlekedés... Mikor hosszú évek után először buszoztam, minden mozdulatát lestem a többi utasnak, mert azt sem tudtam, hogy hol kell megnyomni a leszállásjelző gombot... :D Aztán egyszer a hetes buszon két ember jött egymás után hozzám, hogy ez a busz hol áll meg, meddig megy, meg ilyenek ;) Aznap nagyon sírtam.... Minenki rutinos bkvsnak nézet... Azt hittem, elvesztettem a szubsztanciám... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május17, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május17, 2008 Köszönöm a bizalmat Laci szerintem már jól tudja, hogy nem tőlem kell félteni a papucsát Hűha, akkor te mikor láttad, hogy nekem nagyméretű férfiasságom van, hogy így megvédtél? :D ;) 1. ez nem bizalom a mi részünkről, hanem inkább a tiedről. ;) Nyilván hallottad már a véleményemet a pedókról, hogy hogyan végezném ki őket. Én nem négy év sittet adnék a nagypapinak, aki a gyépés unokáját zaklatta - ahogy a héten történt B) ezt nem fejtegetem tovább, mert idegesít ez a téma. De az sem érdekelne, ha utánna én rohadnék a sitten életem végéig, én akkor is megbosszulnám B) 2. Laci papucsára pályázónak már lába sem lenne, mire a gondolatig eljutna :lol: 3. Nem láttam, hallottam a méretét :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május17, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május17, 2008 Tegnap melóba menet azon kezdtem el gondolkodni, hogyha lesz egy gyerekem, akkor majd mekkora meló lesz elintézni az óvodában, hogy söröskorsó legyen a jele. Beteges, mi? B) Nem beteges :D de nagy meló lesz! Mi rája helyett csak egy pillangót tudtunk kicsikarni B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 Vigyázz a szófordulatokkal, mielőtt Tas ütésváltásba keveredik Lacival B) B) nahhh azért még tudom hol a helyem és a sebváltó markolászása jobban leköti a figyelmem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 3. Nem láttam, hallottam a méretét B) Nem is akarom megtudni, honnan B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 nahhh azért még tudom hol a helyem és a sebváltó markolászása jobban leköti a figyelmem B) ebben nem is kételkedtünk! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 3. Nem láttam, hallottam a méretét B) Jézusom!A füledbe rakta? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május17, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május17, 2008 (rádkenem muteeer ;) ) Mint mindent B) miattam késel el, miattam kapsz rossz egyet... B) tudom, tudom... én szültelek, tehát csak én lehetek a hibás végső soron... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május17, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május17, 2008 Bejelöltelek wiwen.Szerinted kinyírnak az ősök ezért? B) Nem nyírunk ki, MrManta most indult el felétek B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 Jézusom!A füledbe rakta? B) Szerintem hagyjuk a témát, kiskorúak társaságában B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 ....Píístám, lejárt lemez kattog nálad, ideje másikat feltenni! ;) B).... .....de újra és újra lejátszuk....krrrrrr.........de újra és újra lejátszuk....krrrrrr.....de újra és újra lejátszuk....krrrrrr.....de újra és újra lejátszuk....krrrrrr B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május17, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május17, 2008 Rendben... :lol: közös kampány?? na na naaa?? :P FELVÁSÁROLTATTAM ;) ;) :D Ahogy már a fél Corát, Auchant, Tescot, Inváziót, Familiát, Orsay-t és a többit is... B) Jó ha az embernek van gyereke... Vigyázni kell rájuk, sok pénz van már bennük B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 .....de újra és újra lejátszuk....krrrrrr.........de újra és újra lejátszuk....krrrrrr.....de újra és újra lejátszuk....krrrrrr.....de újra és újra lejátszuk....krrrrrr B) :D köszönjük, mikrobi! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts