mélykék76 Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 Manapság olyan csodás társkereső oldalak vannak...igaz nem kikémélt darabokkal..dehát... B) Ezt te honnan tudod ? B) :D ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 Ezt te honnan tudod ? :D ;) ;) :lol: hogy tudtam hogy ez kérdés lesz...no comment...nem láttam senkitől...azt hiszem.... B) B) :P :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május16, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május16, 2008 Na vazze... B) Kicsi makett! Húzzzá má aludni, he! B) mentem popdarálni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 hogy tudtam hogy ez kérdés lesz...no comment...nem láttam senkitől...azt hiszem.... B) B) ;) :lol: :P Ha magad alatt vágod a fát, akkor néha lenézhetnél hol tartasz :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MrManta Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 De várjál! Ezt ÉN szoktam mondani neki (mert ő magától úgysem mondja). Neki csak bólogatnia kell a "nálunk mindig az enyém az utolsó szó -> igen drágám" alapján :D No ezér mámma verés lessz asszony. B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 Megjött a váltás B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MrManta Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 MrMantát viszont kibeszélhetjük, mert sosem olvas vissza egy oldalnál többet - szóval ha most teleírunk két oldalnyit róla, akkor soha sem fogja megtudni! Nyílt titok lesz B) Vigyázat,mindent látok! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MrManta Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 Megjött a váltás B) És igen! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MrManta Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 Szia Ice Man B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 Lacik a négyzeten B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MrManta Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 Lacik a négyzeten B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ice Man Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 Na jó estét mindenkinek!!! Igen végre itt vagyok én is!! Elég volt a szerelésből mára! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 csak csendben vihogok, mert felkeltem a családot. Halljátok! Ezt a topikot felüdülés olvasni. Fényévekkel jobb, mint a győziék, vagy az osbourne só. Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május16, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május16, 2008 Reklám van! Jöttem! :P No ezér mámma verés lessz asszony. ;) B) Verés mi? Szemmel verés vagy ... verés? :P Lacik a négyzeten, meg csókszor csók a négyzeten :lol: Nem ér! A kis Makett olvassa a fórumot! ;) , B) mentem darálni! Döntő van!:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ice Man Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 Ugyan már!! Mit nekünk pop daráló?? a karaokee esténk ezerszer durvább volt B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MrManta Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 Ugyan már!! Mit nekünk pop daráló?? a karaokee esténk ezerszer durvább volt B) Az asszony most is kornyikál a Makettel együtt . B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ice Man Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 Makett???? Az kicsit durva!! Én inkább nyomatok némi muzsikát az uj laptopomon :D B) Ja nem is mondtam még,hogy tegnap vettem B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MrManta Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 Makett???? Az kicsit durva!! Én inkább nyomatok némi muzsikát az uj laptopomon ;) B) Ja nem is mondtam még,hogy tegnap vettem :D De gizdaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 Na hali eltévedtem ide is. Azt hiszem itt is fogok olvasgatni, a manta család történetei mindig menők. B) B) Látva a feltörekvő nemzedéket (littlemanta) csinálni kellene az oldalborda mintájára az ifjuságnak is valami titulust. Mondjuk: new generation, vagy ilyesmi. Holnap beszélünk Xray-vel találjon ki nekik is grafikát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MrManta Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 Na hali eltévedtem ide is. Azt hiszem itt is fogok olvasgatni, a manta család történetei mindig menők. B) :D Látva a feltörekvő nemzedéket (littlemanta) csinálni kellene az oldalborda mintájára az ifjuságnak is valami titulust. Mondjuk: new generation, vagy ilyesmi. Holnap beszélünk Xray-vel találjon ki nekik is grafikát. Örülünk,hogy a köreinkben látunk téged is,az ötletedmegtisztel B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MrManta Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 ,az ötletedmegtisztel B) Ezt little manta nevében mondom B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 ...az ötletedmegtisztel B) Csináljunk nekik még nagyobb kedvet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 Na hali eltévedtem ide is. Azt hiszem itt is fogok olvasgatni, a manta család történetei mindig menők. B) :D Látva a feltörekvő nemzedéket (littlemanta) csinálni kellene az oldalborda mintájára az ifjuságnak is valami titulust. Mondjuk: new generation, vagy ilyesmi. Holnap beszélünk Xray-vel találjon ki nekik is grafikát. XDgirl B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ice Man Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 Látom nem csak én nem tudok aludni B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 Abba belegondoltál Gepárd, hogy akkor milyen témákat láthatna? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts