Gelko Elküldve Május9, 2008 Megoszt Elküldve Május9, 2008 A Manta család. B) te hogy nézel ki B) :D ;) Öveges professzor ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MrManta Elküldve Május9, 2008 Megoszt Elküldve Május9, 2008 Mondtam én már, kevés lesz az az egy gép. B) B) Már én is érzem! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MrManta Elküldve Május9, 2008 Megoszt Elküldve Május9, 2008 te hogy nézel ki B) B) :D Öveges professzor ;) Ő volt a mintaképem. :P ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május9, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május9, 2008 te hogy nézel ki B) B) :D Öveges professzor ;) sörös öveges ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május9, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május9, 2008 Ha nagyon hiányzok, akkor lehet átdöccenek valamelyik szombaton. ;) Ja és a nevem Sándor!!! B) (De ha a kebledre szorítasz, akkor csak neked maradok Ibolya. :D) Sádorom! Te bármikor jöhetsz B) úgyis ittragadsz, és éjszaka kiosonunk a Lacival, és akkor majd találgathatsz, hogy kihova szorított ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Május10, 2008 Megoszt Elküldve Május10, 2008 Ez olyan mint a Rémrendes Mantás Család! B) Kutya helyett macsek van, meg az öcsike is hiányzik! :D Öcsike lesz? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május10, 2008 Megoszt Elküldve Május10, 2008 No nézd csak : http://www.opelforum.hu/index.php?showuser=6196 B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május10, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május10, 2008 No nézd csak : http://www.opelforum.hu/index.php?showuser=6196 ;) ;) szia IceMan! B) B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ice Man Elküldve Május10, 2008 Megoszt Elküldve Május10, 2008 szia Hajni!!! végre itt vagyok én is:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május10, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május10, 2008 szia Hajni!!! végre itt vagyok én is:) már ideje volt! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május10, 2008 Megoszt Elküldve Május10, 2008 Nyomass fel képet a hozzászólásaidhoz. Vezérlőpult > Avatar beállítások > Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ice Man Elküldve Május10, 2008 Megoszt Elküldve Május10, 2008 köszönöm a segitséget!!! Ime egy régi,de nem elfelejtett autóm!!! Éppen szívátültetésre vár!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május10, 2008 Megoszt Elküldve Május10, 2008 B) Mutass még róla képet B) Ha erre a gombra kattintasz , amikor új hozzászólást írsz, akkor csak be kell másolnod webes elérhetőségét a képnek és ott lesz a hozzászólásodban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május10, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május10, 2008 Mikor lesz kész - kész lesz e valaha? :D Hogy MrManta, hogy fog neked örülni!!! Már előre látom! B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május10, 2008 Megoszt Elküldve Május10, 2008 Mikor lesz kész - kész lesz e valaha? :D Hogy MrManta, hogy fog neked örülni!!! Már előre látom! B) B) Szerintem felejtsd el, hogy használni fogod a gépet Hajni ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ice Man Elküldve Május10, 2008 Megoszt Elküldve Május10, 2008 hát remélem is hogy itt is nagyokat beszélgetünk majd mindenkivel!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május10, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május10, 2008 Olcsó, de működőképes használt laptopot vennék! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május10, 2008 Megoszt Elküldve Május10, 2008 Asztali gépet lehet, hogy össze tudnék kaparni, laptopot is talán, de az inkább esetleges lehetőség. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ice Man Elküldve Május10, 2008 Megoszt Elküldve Május10, 2008 ahogy elnézem ma nem sok embernek van kedve dolgozni:) pedig nekem is lenne mit csinálni a manták világában!! Mindjárt jön Mr manta és hoz nekem alkatrészt:) HOgy az én autóm mikor lesz kész?? az jó kérdés Most az uj szerzeményemre koncentrálok Kadettkára a vadállatra:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Május10, 2008 Megoszt Elküldve Május10, 2008 Olcsó, de működőképes használt laptopot vennék! És a lányodra nem is gondolsz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május10, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május10, 2008 Asztali gépet lehet, hogy össze tudnék kaparni, laptopot is talán, de az inkább esetleges lehetőség. Ok, majd beszélünk erről! De szabad asztalunk már nincs (ahogy ebédlő asztalunk sincs, így mindenki ölben eszik, meg ilyen kőkori stílusban. Na azért evőeszköz meg tányér még akad :D ), szóval csak laptop kéne. Talán akkor nem lenne mindig verekedés, hogy ki ül a gépnél ;) Tiszta röhej, de a szakdolgozatomat is úgy tudtam megírni, hogy ki kellett vennem két nap szabit. És a Petra nem is szégyelte magát emiatt, sőt tök természetesnek tartotta, majd közölte, hogyha nem tetszik a dolog, akkor haladjak el beruházni egy laptopra B) Valamit elronthattunk a nevelésénél B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ice Man Elküldve Május10, 2008 Megoszt Elküldve Május10, 2008 [kaptam laptopot!! és sikerült el is rontanom 1nap alatt:) Hiába,nem manta:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május10, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május10, 2008 Mindjárt jön Mr manta és hoz nekem alkatrészt:) Mire jó a fórum?! :D Legalább megtudom, hogy merre ját a férjem B) Azt hittem tempolmba megyünk ma B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május10, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május10, 2008 És a lányodra nem is gondolsz? B) Két darab mennyiségi kedvezménnyel értékcsökkentet használt, de működő laptopot vennék! Na. Gondoltam B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Május10, 2008 Megoszt Elküldve Május10, 2008 Szia fagyikirály. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts