mantababy Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 Ez a hivatalos verzió. :D :D na gyerekek szóhoz sem jutok, mik ki nem derülnek itt szűk körben!! Az nem is úgy volt. csak a sebváltó volt fogdosva . A másik keze meg jó mantáshoz híven ki volt könyökölve!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Április7, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április7, 2008 nem ez a szomorú Johnny... hanem az, hogy még vevő is jelentkezett... :D MrMantának 9kilóért, az enyémre 1milláért :D tuti nem ismerős, mert komolyan gondolták... Én Zsótinak (az én érdeklődőmnek) megírtam smsben, hogy az enyém elkelt másfél milláért :D De azt ugye vágjátok, kedves mantás társaim, hogy ezzel erősen felnyomtuk a manták árát?! :D ez a jó a mantába: nem a piac diktálja az eladási árat, hanem mi! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 Kár volt lejjebb venni az árat. Jó áron elment volna a két gép, és a garázsbol gyorsan összekalapáltatok volna egy ujat Soltvadkertre. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sanyib Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 nem ez a szomorú Johnny... hanem az, hogy még vevő is jelentkezett... :D MrMantának 9kilóért, az enyémre 1milláért :D tuti nem ismerős, mert komolyan gondolták... Én Zsótinak (az én érdeklődőmnek) megírtam smsben, hogy az enyém elkelt másfél milláért :lol: De azt ugye vágjátok, kedves mantás társaim, hogy ezzel erősen felnyomtuk a manták árát?! :D ez a jó a mantába: nem a piac diktálja az eladási árat, hanem mi! :D a francba. Pedig adtunk volna Zsóti nevében 1.6 millát is. nade ha nem kellett :D akkó nem kellett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 nem ez a szomorú Johnny... hanem az, hogy még vevő is jelentkezett... :D MrMantának 9kilóért, az enyémre 1milláért :D tuti nem ismerős, mert komolyan gondolták... Én Zsótinak (az én érdeklődőmnek) megírtam smsben, hogy az enyém elkelt másfél milláért :lol: De azt ugye vágjátok, kedves mantás társaim, hogy ezzel erősen felnyomtuk a manták árát?! :D ez a jó a mantába: nem a piac diktálja az eladási árat, hanem mi! :D pedig lehet elvittük volna :D . De még az az "elkelt 1.5 milláért" kamu duma gyanús volt ám. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Április7, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április7, 2008 pedig lehet elvittük volna :D . De még az az "elkelt 1.5 milláért" kamu duma gyanús volt ám. :D Ti voltatok, vicces cartársak? :D egyébként azt hiszed, a te vasadért adnának jelentős összeget? :D (csak zárójelben jegyzem meg, hogy amikor majdnem megvettétek a padlizsán kasznit, akkor volt itt fent Debrecenből egy nagyon kedves házaspár, aki az én autómra kezdett alkudozni - pedig csak egy parkolóhellyel kellett volna arrébb néznie - ők zsebből tettek volna ki másfél millát az autómért. Nem adtam. Szóval nekem már volt ilyen élményem. Ha neked is lesz, akkor szólj :lol: Persze utánna voltak konvergálós időszakok, amikor éreztem, hogy rosszabbul élek, mint négy éve - és talán máshogy is döntöttem volna akkor.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Április7, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április7, 2008 Ti voltatok, vicces cartársak? :D egyébként azt hiszed, a te vasadért adnának jelentős összeget? :D (csak zárójelben jegyzem meg, hogy amikor majdnem megvettétek a padlizsán kasznit, akkor volt itt fent Debrecenből egy nagyon kedves házaspár, aki az én autómra kezdett alkudozni - pedig csak egy parkolóhellyel kellett volna arrébb néznie - ők zsebből tettek volna ki másfél millát az autómért. Nem adtam. Szóval nekem már volt ilyen élményem. Ha neked is lesz, akkor szólj :D Persze utánna voltak konvergálós időszakok, amikor éreztem, hogy rosszabbul élek, mint négy éve - és talán máshogy is döntöttem volna akkor.) LÓF@SZT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SOHA NEM DÖNTENÉK MÁSHOGY!!!!!!!!!!!! ENGEM A MANTÁMMAL TEMESSETEK EL!!!!!!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 LÓF@SZT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SOHA NEM DÖNTENÉK MÁSHOGY!!!!!!!!!!!! ENGEM A MANTÁMMAL TEMESSETEK EL!!!!!!!!!!! :D :D ÉNIS EZ MONDOM!!!! :D :D De a Temetés még ráér most csak rúggd neki! :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Április7, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április7, 2008 na, így lesz majd a temetés is :D főleg, ha befigyel a 2,4 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 na, így lesz majd a temetés is :D főleg, ha befigyel a 2,4 :D Na majd csak óvatossan a sok Pacival :D Most én is szemezek a MV6-al! :D De jóóó lenne :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 LÓF@SZT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SOHA NEM DÖNTENÉK MÁSHOGY!!!!!!!!!!!! ENGEM A MANTÁMMAL TEMESSETEK EL!!!!!!!!!!! ezért szeretünk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 ezért szeretünk :D Másért is, de főleg ezért. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 LÓF@SZT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SOHA NEM DÖNTENÉK MÁSHOGY!!!!!!!!!!!! ENGEM A MANTÁMMAL TEMESSETEK EL!!!!!!!!!!! Na pont ezért néztem bután,hogy most mi a vérvörös van? :D :D Hajninak elment az esze?Vagy Laci bátyámnak? :D Csak kamiláztam,de mos' má' nyugodt vagyok! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Április8, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április8, 2008 Tudom, hogy ezért szerettek :D alig várjátok, hogy megdögöljek és kiássátok a kocsim :D engem meg visszalöktök a sírba :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április8, 2008 Megoszt Elküldve Április8, 2008 :D ugyan már. Ha már valaki halott, tudja is az, hogy a kocsit vele temetik-e vagy sem? :D Mellesleg nehogymá beadjátok a kulcsot ideje korán, pláne nem a mantákét! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Április8, 2008 Megoszt Elküldve Április8, 2008 Tudom, hogy ezért szerettek :D alig várjátok, hogy megdögöljek és kiássátok a kocsim :D engem meg visszalöktök a sírba :D huuhhh Támadnak Hajni???? nembaj kibuliztam jövök vadkertre erősiteni a feeelinget vagy a fél inget???? de még eészletezzük pöstön jóóó. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április8, 2008 Megoszt Elküldve Április8, 2008 Tudom, hogy ezért szerettek :D alig várjátok, hogy megdögöljek és kiássátok a kocsim :D engem meg visszalöktök a sírba :lol: Tetszenek a Manták ,,, de nem ilyen áron kőőőne :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április8, 2008 Megoszt Elküldve Április8, 2008 Nade hagyuk a HAL ÁLLT inkább SASOLJÁTOK MEG ezt!!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Április8, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április8, 2008 Hurrrrrrrrááááááááááá! Jön a Tas Vadkertre :D:D:D hurá: megtudtam, hogy senki nem fogja a végakaratomat tiszteletben tartani :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április8, 2008 Megoszt Elküldve Április8, 2008 ... hurá: megtudtam, hogy senki nem fogja a végakaratomat tiszteletben tartani :D Egyel több okod van rá, hogy életben maradj. Látod mennyire szeretünk? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Április8, 2008 Megoszt Elküldve Április8, 2008 Ti voltatok, vicces cartársak? :D egyébként azt hiszed, a te vasadért adnának jelentős összeget? :D (csak zárójelben jegyzem meg, hogy amikor majdnem megvettétek a padlizsán kasznit, akkor volt itt fent Debrecenből egy nagyon kedves házaspár, aki az én autómra kezdett alkudozni - pedig csak egy parkolóhellyel kellett volna arrébb néznie - ők zsebből tettek volna ki másfél millát az autómért. Nem adtam. Szóval nekem már volt ilyen élményem. Ha neked is lesz, akkor szólj :lol: Persze utánna voltak konvergálós időszakok, amikor éreztem, hogy rosszabbul élek, mint négy éve - és talán máshogy is döntöttem volna akkor.) azt ne mond már,hogy csak mi szívattunk, :D különben is Zsolti egy valós személy és tényleg kíváncsiak voltunk arra, hogy ez most pojén vagy nem. amúgy eszembe sem jutna eladni Monát akkor sem ha abbahagynám a mantázást, mivel úgysem kapnék érte annyit amennyit melóztam vele. akkor meg inkább álljon a kertben. És nem benyalni akarok amikor azt mondom,hogy a tied jóval de jóval többet ér az enyémnél, nemcsak ráköltött pénzben, de ráfordított munkában is. És örülnék ha egyszer eljutnék addig egy mantámmal(nem biztos,hogy a mostanival) elismerés terén mint ti. Magyarul csak azért mertünk így rákérdezni sógorom nevében, mert sejtettük, hogy vicc, hameg fel akartunk volna bosszantani akkor 2 millát ajánlottunk volna, hogy el is gondolkodjatok a dolgon :D , de így csak vicc volt és gondolom nem én voltam az egyetlen aki érdeklődött. Ha meg mégis akkor bocsi. Amúgy meg szerintem úgysem kellene eladnod, és mivel bízom a mantás hozzáállásodban, nem is hiszem hogy mostanában megválnál tőle csak úgy. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Április8, 2008 Megoszt Elküldve Április8, 2008 huuhhh Támadnak Hajni???? nembaj kibuliztam jövök vadkertre erősiteni a feeelinget vagy a fél inget???? de még eészletezzük pöstön jóóó. :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április8, 2008 Megoszt Elküldve Április8, 2008 Tudom, hogy ezért szerettek :lol: alig várjátok, hogy megdögöljek és kiássátok a kocsim :D engem meg visszalöktök a sírba :D Hé már, majd 99 év múlva nem a gyerköcé lesz a két Manta ? Én már látom Futó Gabit kikönyökölni belőle :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április8, 2008 Megoszt Elküldve Április8, 2008 Hé már, majd 99 év múlva nem a gyerköcé lesz a két Manta ? Én már látom Futó Gabit kikönyökölni belőle :D :D :D Ha Gabi megiszik 3 sört akkor már nem könyököl hanem derékkal kifelé lóg :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április8, 2008 Megoszt Elküldve Április8, 2008 Tudom, hogy ezért szerettek :D alig várjátok, hogy megdögöljek és kiássátok a kocsim :D engem meg visszalöktök a sírba :P dehogy lökünk :D Király h jön Tas csak akkor nagyon be fogunk rugni :D :D :lol: -bár nekem kicsit veszélyben van most vadkert de igyekszem úgy intézni h menjek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts